نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: راهنمایی در مورد تغییر پسورد برنامه توسط کاربر

  1. #1

    راهنمایی در مورد تغییر پسورد برنامه توسط کاربر

    سلام
    یک برنامه شبیه ساز ITM داریم شامل 7 فرم.
    در فرم 3 :


    برای دکمه تائید کدهای زیر رو داریم:


     int a = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    a = 1364;
    if (a==1364)
    {
    Form3.ActiveForm.Hide();
    Form4 formobj4 = new Form4();
    formobj4.ShowDialog();

    }
    if (a != 1364)
    MessageBox.Show("رمز وارد شده نامعتبر می باشد", "خطا",MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    textBox1.Text = "";


    رمز ورود 1364 تعیین شده است.
    امکانی در برنامه برای تغییر رمز ایجاد کردم
    فرم 7 :


    اما نمیدونم چطور باید رمز جدید وارد شده رو جایگزین رمز قبلی در متغیر a فرم 3 کنم؟
    ممنون از کمکتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: راهنمایی در مورد تغییر پسورد برنامه توسط کاربر

    سلام دوست عزیز
    برای اینکه بتونی که متغیری توی فرم دیگه دسترسی داشته باشی باید اون متغیر را از نوع Public و یا Internal و یا Protected تعریف کنی.
    مثال:

    Public Int a;
    Internal Int b;

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد تغییر پسورد برنامه توسط کاربر

    روشت کلا غلطه اخه کی رو دیدی که رمز رو توی سورس برنامه قرار بده برنامه تبدیل میشه به exe و دیگه درزمان اجرا امکان تغییر کد وجود نداره باید رمز رو در یک فایل نگه داری کنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: راهنمایی در مورد تغییر پسورد برنامه توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط aliasghar2 مشاهده تاپیک
    روشت کلا غلطه اخه کی رو دیدی که رمز رو توی سورس برنامه قرار بده برنامه تبدیل میشه به exe و دیگه درزمان اجرا امکان تغییر کد وجود نداره باید رمز رو در یک فایل نگه داری کنی
    همین طور که دوست عزیز آقای aliasghar2 فرمود
    مثلا در فایل سیتینگ یا فایل تکست

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در مورد تغییر پسورد برنامه توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    همین طور که دوست عزیز آقای aliasghar2 فرمود
    مثلا در فایل سیتینگ یا فایل تکست
    بهتره برای نگهداری رمز های کاربران ، رمزهای اونارو در دیتابیس نگهداری کنی
    همون کاری که همه بانک ها میکنند
    فقط یه نکته هم که هست اینه که ITM غلط هستش ، ATM درسته که مخفف automated teller machine هستش
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: راهنمایی در مورد تغییر پسورد برنامه توسط کاربر

    دوست عزیز من یه آموزشی در این مورد درست کردم که مطئنم به دردتون میخوره...
    علاوه بر تغغیر رمز شما میتونید رمزتونم در صورت فراموشی بازیابی کنید...
    برای دانلود میتونید برید به این تاپیک :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B2%D8%A7%D8%B1

تاپیک های مشابه

  1. طراحی گزارش در برنامه توسط کاربر با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط tefos666 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 14:42 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 11:29 صبح
  3. تعیین قسمتی از سورس برنامه توسط کاربر
    نوشته شده توسط hossein-jam در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 20:52 عصر
  4. کمک در مورد نوشتن دو برنامه توسط سی شارپ
    نوشته شده توسط mahdi_o در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 16:43 عصر
  5. تغییر فونت گزارش توسط کاربر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط ARRN_Magic-Systems در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 23:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •