نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه اطلاعات را در فایلی ذخیره کنیم که توسط دیگران قابل فهم و بازیافت نباشد ؟

  1. #1

    Exclamation چگونه اطلاعات را در فایلی ذخیره کنیم که توسط دیگران قابل فهم و بازیافت نباشد ؟

    می خواستم ببینم چطوری می تونم یک سری اطلاعات رو تو یه فایل با پسوند مثلا (ali.*) ذخیره کنم
    بطوری که اگه کسی بازش کرد متوجه نشه که توش چه اطلاعاتی هست و نتونه محتویات فایل رو به اطلاعات اصلی برگردونه ؟

    البته به غیر از Encrypt کردن منظورمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی اسماعیلی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    Arrow نقل قول: چگونه اطلاعات را در فایلی ذخیره کنیم که توسط دیگران قابل فهم و بازیافت نباشد ؟

    سلام
    باید با فایل های Binary کار کنید . . .

    ابتدا using System.IO; را به ابتدای برنامه اضافه کنید . . .
    به یک richTextBox1 هم جهت نمایش فایل احتیاج دارید

    سپس این کد را در یک دکمه بنویسید :





    string[] text = { "a", "b", "c", "this is test", "this is test2\n" };
    // 2. Use using statement and File.Open.
    using (BinaryWriter b = new BinaryWriter(File.Open("f:\\file.ali", FileMode.Create)))
    {
    foreach (string f in text)
    {
    b.Write(f);
    }

    }

    //////// fo reading :
    using (FileStream stream = File.Open("f:\\file.ali", FileMode.Open))
    using (BinaryReader reader = new BinaryReader(stream))
    {

    foreach (string f in text)
    {
    // int b = reader.ReadInt32();

    richTextBox1.Text += reader.ReadString().ToString() + "\n";
    }

    }

    دقت کنید که آدرس فایل در درایو ویندوز نباشه !!!!

    موفق باشید../.
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی اسماعیلی : یک شنبه 08 اردیبهشت 1392 در 19:53 عصر دلیل: اصلاح کد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 17:13 عصر
  2. چگونه اطلاعات را در گریدویو ویرایش کنیم
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 00:08 صبح
  3. سوال: چگونه اطلاعات را دریافت و ویرایش کنیم ؟؟؟
    نوشته شده توسط hamedd82 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1390, 18:02 عصر
  4. چگونه تنظیمات برنامه خود را ذخیره کنیم
    نوشته شده توسط eberham در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 18:13 عصر
  5. رنگ ادیتور دلفی را چگونه ذخیره کنیم ؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 20:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •