صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 197

نام تاپیک: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    NullRefrence Exception was unhandled

    سلام دوستان
    کسی می دونه دلیل این پیغام خطا در کد زیر چیه؟
    Object reference not set to an instance of an object

    private void FilterTextBox_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    _myView.RowFilter = string.Format("name LIKE '{0}%'", textBox1.Text);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 فروردین 1393 در 17:01 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132
    احتمالا به خاطر خالی بودن textBox1 هست!
    انجوری بنویس ببین بازم Error میده یا نه:

    private void FilterTextBox_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.Text != null)
    _myView.RowFilter = string.Format("name LIKE '{0}%'", textBox1.Text);
    }

    اگه برنامتو upload کنی شاید بهتر بتونم کمکت کنم
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 فروردین 1393 در 17:02 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    درست نشد
    بعد از اینکه تویه تکست باکس تایپ می کنم پیغام میده...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    چون تنها چیزی که ممکنه خالی باشه==_myView

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    اینجوری بنویس:

    try
    {
    _myView.RowFilter = string.Format("name LIKE '{0}%'", textBox1.Text);
    }
    catch { }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 فروردین 1393 در 17:03 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_ignore مشاهده تاپیک
    اینجوری بنویس:

    try
    {
    _myView.RowFilter = string.Format("name LIKE '{0}%'", textBox1.Text);
    }
    catch { }
    واقعا" بده.
    همیشه وقتی نمیفهمید مشکل چیه اینجوری مینویسید؟
    اگر 10 ثانیه به کد نگاه کنی میفهمی مشکل همونه که من گفتم.
    در ضمن اگر همون کسی که سوال پرسید هم 2 دقیقه به کد نگاه میکرد متوجه میشد که اگر mouse رو بیاره روی اون متغیر IDE مینویسه null.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 فروردین 1393 در 17:03 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hossein_ignore
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    33
    پست
    132

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    واقعا" بده.
    همیشه وقتی نمیفهمید مشکل چیه اینجوری مینویسید؟
    اگر 10 ثانیه به کد نگاه کنی میفهمی مشکل همونه که من گفتم.
    در ضمن اگر همون کسی که سوال پرسید هم 2 دقیقه به کد نگاه میکرد متوجه میشد که اگر mouse رو بیاره روی اون متغیر IDE مینویسه null.
    FastCode جان! تو این تکه کد کوچیک اینجور نوشتن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! اگه میکنه شما بگو تا یاد بگیریم . . .
    اینجا زمانی که یک کدوم از اونها null باشه هیچ چیزی نباید اتفاق بیفته و با try اگه null باشه اتفاقی نمیفته! حالا اشکالش کجاس؟!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_ignore مشاهده تاپیک
    FastCode جان! تو این تکه کد کوچیک اینجور نوشتن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه! اگه میکنه شما بگو تا یاد بگیریم . . .
    اینجا زمانی که یک کدوم از اونها null باشه هیچ چیزی نباید اتفاق بیفته و با try اگه null باشه اتفاقی نمیفته! حالا اشکالش کجاس؟!
    به نظر من FastCode جان اصلا اعصاب ندارن ، من اگه بلد بودم که اینجا سوال نمی کردم
    من مبتدیم اگه کسی جوابو میدونه میگه اگرم کسی دوست نداره جواب نمیده....دیگه این که کسی چیزی رو بلد نیست ، زدن نداره

  9. #9

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_ignore مشاهده تاپیک
    احتمالا به خاطر خالی بودن textBox1 هست!
    [/code]
    گاهی وقتها ..... نه همیشه جواب ندادن بهنر از جواب نادرست دادنه ...
    textbox1.Text هیچ وقت این exception رو نمیده ... مگر اینکه خود textbox1=null باشه ...
    try
    {
    _myView.RowFilter = string.Format("name LIKE '{0}%'", textBox1.Text);
    }
    catch { }
    این یعنی پاک کردن صورت مساله نه حل کردنش .....
    تنها reference که در اینجا به Object ای اشاره نمیکه _myView هستش ...
    شما باید تو کدت break point بزاری و کدتو تو این حالت trace کنی و ببنی چرا _myView مقدارش null میشه ...
    تو این تکه کد کوچیک اینجور نوشتن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه!
    حالا فرض کن null بودن myview درست شد ولی بعدش یه exception دیگه داد و از اونجایی که داریم catch میکنیم ولی اطلاع نمیدیم .... برنامه درست کار نمیکنه ولی error ای هم نمیده ...
    هر exception آی که catch میشه یا باید throw بشه یا log بشه و یا به کاربر نشون داده بشه ...
    اینجا اگه myview امکان null شدن رو داره باید اینجوری بنویسی ...
    if(_myview != null)
    {
    }

    در غیر این صورت باید پیدا کنی که چرا myview مقدارش null هست ......

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط hossein_ignore مشاهده تاپیک
    FastCodeحالا اشکالش کجاس؟!
    اصل قضیه همینه.
    به نظر من اگر بهترین کد رو هم توی try/catch بنویسی اشکال داره چون سدعت رو کم میکنه.
    به خاطر همین من هیچ موقع از try/catch استفاده نمیکنم.و الان 10 دقیقه فکر کردم و نتونستم یک مورد پیدا کنم که مجبور شده باشم از try/catch استفاده کنم و همیشه فکر میکنم علت درست کردنش اینه که برنامه نویسهای VB به جای On Error Resume Next که شکل GOTO میمونه از try/catch استفاده کنن.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    اصل قضیه همینه.
    به نظر من اگر بهترین کد رو هم توی try/catch بنویسی اشکال داره چون سدعت رو کم میکنه.
    به خاطر همین من هیچ موقع از try/catch استفاده نمیکنم.و الان 10 دقیقه فکر کردم و نتونستم یک مورد پیدا کنم که مجبور شده باشم از try/catch استفاده کنم و همیشه فکر میکنم علت درست کردنش اینه که برنامه نویسهای VB به جای On Error Resume Next که شکل GOTO میمونه از try/catch استفاده کنن.
    مگه میشه همیشه همه ی خطاها رو پیش بینی کرد؟؟؟
    بالاخره کد (مخصوصا کدی که با دیتابیس کار میکنه)به هر دلیلی ممکنه مشکلی پیدا کنه که برنامه نویس اون رو از قبل در نظر نگرفته ، در این صورت استفاده از Try Cash باز هم لزومی نداره؟؟؟
    به نظر من که کار از محکم کاری عیب نمیکنه....

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط shima2006 مشاهده تاپیک
    مگه میشه همیشه همه ی خطاها رو پیش بینی کرد؟؟؟
    بالاخره کد (مخصوصا کدی که با دیتابیس کار میکنه)به هر دلیلی ممکنه مشکلی پیدا کنه که برنامه نویس اون رو از قبل در نظر نگرفته ، در این صورت استفاده از Try Catcsh باز هم لزومی نداره؟؟؟
    به نظر من که کار از محکم کاری عیب نمیکنه....
    این مشکل برنامه شماست.
    برنامه ی من با 104 تا جدول و 100,000 سطر داده هنوز یک بار هم خطای دیتابیس نداده.
    log هم موجوده.
    اگر برنامه رو درست طراحی بکنید هیچ موقع به try/catch نیاز ندارید.
    چیزی که باعث شد من چند ماه وقت بزارم و تمام اسپاگتی هام رو درست کنم یکی از پست های آقای موسوی بود که من از همینجا کمال تشکر رو از ایشون دارم.
    شما هم اگر تلاش کنی میتونی برنامت رو درست کنی.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    میشه لطف کنید و لینک اون پست رو برام بذارین؟!
    بلکه منم بخونمش و یه روزی مثل شما Professional بشم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: NullRefrence Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط shima2006 مشاهده تاپیک
    میشه لطف کنید و لینک اون پست رو برام بذارین؟!
    بلکه منم بخونمش و یه روزی مثل شما Professional بشم
    professional؟من تا این کلمه خیلی فاصله دارم.
    پست نبود.دعوا بود.
    برای خیلی وقت پیشه.
    ولی چیزی که مهمه اینه که باید این چند تا صفحه رو بخونید:
    http://stackoverflow.com/search?q=code+smells
    http://stackoverflow.com/questions/3...opers-to-avoid
    http://stackoverflow.com/questions/4...ance-pet-peeve
    این ها فق چند تا نمونه هستند که اگر توی برنامه هاتون بهشون توجه کنید 90 درصد این مشکلات رو هرگز نمیبینید.

  15. #15

    Question خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    سلام
    چطور تو کد زیر این ارور رو حل کنم؟


    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    wb.Navigate(txtaddr.Text);
    char a;
    bool b=wb.Document.Body.InnerText.Contains(a)//به این خط گیر میده


    توضیح کد:
    با wb به ی آدرسی navigate میکنم
    حالا میخوام محتویاتش که فقط ی کاراکتره رو بخونم و استفاده کنم

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    قم
    پست
    39

    نقل قول: مشکل Object reference not set to an instance of an object

    شما متغیر a رو تعریف کردی اما بهش مقداری ندادی به همین دلیل این متغیر هنوز به طور کامل ساخته نشده و اون خطا رو میده.
    باید قبل از استفاده از این متغیر، بهش یه مقدار بدی.

  17. #17
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشکل Object reference not set to an instance of an object

    نقل قول نوشته شده توسط fa.mk244 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور تو کد زیر این ارور رو حل کنم؟


    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    wb.Navigate(txtaddr.Text);
    char a;
    bool b=wb.Document.Body.InnerText.Contains(a)//به این خط گیر میده


    توضیح کد:
    با wb به ی آدرسی navigate میکنم
    حالا میخوام محتویاتش که فقط ی کاراکتره رو بخونم و استفاده کنم

    سلام
    صبر کنید تا WebBrowser صفحه را باز کند.
    در واقع هنوز (زمانی که با این خطا رو به ر میشوید) Document و Body ای در کار نیست.
    این کد را امتحان کنید:

    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    wb.Navigate("https://barnamenevis.org");
    char a = 'a';
    int TenSecLater = System.Environment.TickCount + 10000;
    while (Environment.TickCount < TenSecLater) { Application.DoEvents(); }//wait for 10 sec.
    bool b = wb.Document.Body.InnerText.Contains(a);//به این خط گیر نمیده

    البته بهتره که از رویداد DocumentCompleted استفاده کنی.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  18. #18

    Question ارور Object reference not set to an instance of an object

    سلام
    من یه کلاس نوشتم که از تکست باکس ارث بری می کنه . و اون باتنی (پاک کردن ) که کلیک می شه را با پراپرتی می گیره .
    و به رویداد کلیک اون باتن ، تابع پاک کردن اون تکست باکس اضافه می شه .

    من فک میکنم جایی که این کدا رو می نویسم اشتباه هست . یا ...
    می شه نگاه کنید به برنامه من

    tamrin1.zip

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: ارور Object reference not set to an instance of an object

    public MyTxt(IContainer container)
    {
    container.Add(this);

    InitializeComponent();

    CleanButton = new Button();
    CleanButton.Click += new EventHandler(CleanTxt);

    }
    اینجوری اصلاح شد

  20. #20

    نقل قول: ارور Object reference not set to an instance of an object

    اینطوری این ارور رفع می شه اما برنامه من همچنان اون کاری رو که باید انجام بده نمی ده . با کلیک روی باتن محتوای تکست باکس پاک نمی شه .

  21. #21

    Wink نقل قول: ارور Object reference not set to an instance of an object

    ببینید اینو می شه تو وی بی نوشت . من فقط نمی تونم تو C#‎ بنویسم .
    کد وی بی:
    Imports


    System.Windows.Forms

    Public


    Classtextbox



    Inherits Windows.Forms.TextBox



    PrivateSub CleanText() Handles _CleanButton.Click, Me.Click



    Me.Text = ""



    EndSub





    PublicWithEvents _CleanButton Asbutton



    PublicProperty CleanButton Asbutton



    Set(ByVal value Asbutton)

    _CleanButton = value



    EndSet



    Get



    Return _CleanButton



    EndGet



    EndProperty

    End


    Class

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار saeedgholami
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    فارس
    سن
    11
    پست
    231

    Question خطای Object reference not set to an instance of an object

    سلام دوستان
    من هر وقت برنامم رو اجرا میکنم و میبندمش این خطا رو میده

    error2.png

    بعضی از فرم هام اینجوره

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object

    دوست عزیز از یه نمونه ای استفاده کردی که به هیچ شی اشاره نکرده یا از کلاسی استفاده کردی و new نکردی ؟؟و از شی اون کلاس داری استفاده میکنی !!!

  24. #24

    بایند کردن کومبوباکس به یه جدول و ارور NullRefferenceException

    یه جدول داریم به اسم test دو تا فیلد داره به اسامی id,name و همچنین یه کومبوباکس داریم که پراپرتی های کومبوباکس را به صورت زیر در ایونت load فرم ، به جدول مربوطه متصل یا در اصطلاح بایند کردیم:

    private void test_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection Cnn = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress;Initial Catalog=Commodity;Integrated Security=True;Pooling=False");
    SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter();
    DataSet DS = new DataSet();
    DA.SelectCommand = new SqlCommand();
    DA.SelectCommand.Connection = Cnn;
    DA.SelectCommand.CommandText = "select id,name from test";
    DA.Fill(DS, "test");

    cbNameComo.DataSource = DS.Tables["test"].DefaultView;
    cbNameComo.DisplayMember = "name";
    cbNameComo.ValueMember = "id";
    }


    خب در ایونت SelectedIndexChanged کومبوباکس مربوطه هم کدهای زیر رو اضافه میکنم:

    private void cbNameComo_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text=((sender as ComboBox).SelectedValue as DataRowView)[0].ToString();
    }



    اما جایی که ارور زمان اجرا اتفاق می افته این کده:

    label1.Text=((sender as ComboBox).SelectedValue as DataRowView)[0].ToString();


    وقتی که فرم لود شده و یکی از آیتم های کومبوباکس رو انتخاب میکنم این خطا اتفاق می افته:
    متن خطا: Object reference not set to an instance of an object.
    در واقع کامپایلر داره به SelectedValue گیر میده!!

    اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله Ebrahim_Rayaneh : یک شنبه 27 اسفند 1391 در 14:34 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: بایند کردن کومبوباکس به یه جدول و ارور NullRefferenceException

    شما 3 خط آخر رو (11 و 12 و 13) رو بصورت زیر جابجا کن:
    cbNameComo.DisplayMember = "name";
    cbNameComo.ValueMember = "id";
    cbNameComo.DataSource = DS.Tables["test"].DefaultView;



    یعنی قبل از اینکه DataSource مربوط ب کمبوباکس رو ست کنی ، ValueMember اش رو ست کن.
    چون ب محض اینکه DataSource اش رو ست کنی، رویداد SelectedIndex_Changed رخ می ده و توی این رویداد شما خواستی SelectedValue مربوط ب کمبوباکس رو بگیری ک هنوز معلوم نیس چی توش هس چون خط 13 اجرا نشده

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question خطای Object reference not set to an instance of an object.

    سلام
    من موقع گرفتن مقادیر از دیتا گرید این خطا رو میگیرم و دلیلشو نمیدونم.
    از این کد خطا میگیره.

    dataGridView9.Rows[i].Cells[0].Value.ToString());

    اینم عنوان خطا

    Object reference not set to an instance of an object.

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار Ghaem66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قبلا لنگرود
    سن
    36
    پست
    82

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    مشکل از حلقه هست. اگه شرط رو کوچکتر مساوی گذاشتین مساوی رو بردارین

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    نه حلقه مورد نداره

    for (int i = 0; i < dataGridView9.Rows.Count; i++)

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار Ghaem66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قبلا لنگرود
    سن
    36
    پست
    82

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    میشه کد رو کامل قرار بدین؟
    راستی اصلا گرید هیچ مقداری داره؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    نقل قول نوشته شده توسط Ghaem66 مشاهده تاپیک
    میشه کد رو کامل قرار بدین؟
    راستی اصلا گرید هیچ مقداری داره؟
    مقدار داره اینم کد

    for (int i = 0; i < dataGridView9.Rows.Count; i++)
    {
    try
    {
    SqlCommand com1 = new SqlCommand("insert into trfactor(namekala,codekala,ghvahed,codefactor,teda d) values(@a,@b,@c,@d,@e)", con);
    com1.Parameters.AddWithValue("@a", dataGridView9.Rows[i].Cells[0].Value.ToString());

    //check kardane vojoode code kala va jame kala
    try
    {
    string sql2 = string.Format("SELECT * FROM tkala where codekala =" + Convert.ToInt32(dataGridView9.Rows[i].Cells[1].Value));
    SqlDataAdapter da2 = new SqlDataAdapter(sql2, con);
    DataSet ds2 = new DataSet();
    da2.Fill(ds2, "tkala");
    DataTable db2 = ds2.Tables["tkala"];
    if (db2.Rows.Count == 0)
    {
    con.Close();
    goto next1;
    }
    //kam kardane meghdare mojoodi kala az meghdare darkhasti kala
    if (cnoefa4.Text == "فروش")
    {
    con.Open();
    SqlCommand cmd4;
    try
    {
    cmd4 = con.CreateCommand();
    cmd4.CommandText = "update tkala set tedad=@a where codekala=" + dataGridView9.Rows[i].Cells[1].Value;
    cmd4.Parameters.AddWithValue("@a", Convert.ToInt32(ds2.Tables[0].Rows[0]["tedad"]) - Convert.ToInt32(dataGridView9.Rows[i].Cells[2].Value));
    con.Open();
    cmd4.ExecuteNonQuery();
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    finally { con.Close(); }
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Console.WriteLine(ex.Message);
    }
    next1: ;

    com1.Parameters.AddWithValue("@b", Convert.ToInt32(dataGridView9.Rows[i].Cells[1].Value));
    com1.Parameters.AddWithValue("@c", Convert.ToInt32(dataGridView9.Rows[i].Cells[3].Value));
    com1.Parameters.AddWithValue("@d", Convert.ToInt32(dataGridView9.Rows[i].Cells[2].Value));
    com1.Parameters.AddWithValue("@e", Convert.ToInt32(lblcodefa4.Text));
    con.Open();
    com1.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    finally { con.Close(); }
    }

    MessageBox.Show(".فاکتور با موفقیت ویرایش شد");

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار Ghaem66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قبلا لنگرود
    سن
    36
    پست
    82

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    هدف شما اینه که اول چک کنید ببینید کالا از قبل وارد شده یا نه. اگه وارد شده بود مقدارشو کم کنه (ویرایش) و اگه وارد نشده بود اونو درج کنه (ثبت رکورد جدید). اگه اشتباه متوجه شدم بگین. اگه هدفتون همینه خیلی شلوغ شده کداتون. خیلی آسونتر و بدون این همه ترای کش میشه کدشو نوشت. اگه هدف دیگه ای دارید، بگین تا اگه شد راه حل بهتری ارائه کرد

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    نقل قول نوشته شده توسط Ghaem66 مشاهده تاپیک
    هدف شما اینه که اول چک کنید ببینید کالا از قبل وارد شده یا نه. اگه وارد شده بود مقدارشو کم کنه (ویرایش) و اگه وارد نشده بود اونو درج کنه (ثبت رکورد جدید). اگه اشتباه متوجه شدم بگین. اگه هدفتون همینه خیلی شلوغ شده کداتون. خیلی آسونتر و بدون این همه ترای کش میشه کدشو نوشت. اگه هدف دیگه ای دارید، بگین تا اگه شد راه حل بهتری ارائه کرد
    نه در هر صورت درج باید بشه چه ثبت شده باشه چه نشده باشه اگه ثبت شده مقدارشو کم یا زیاد کنه مقدار انبارو میگم. حالا شما دلیل خطا رو بگید.

  33. #33
    کاربر تازه وارد آواتار Ghaem66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قبلا لنگرود
    سن
    36
    پست
    82

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    شما همون اول که رکورد جدید ثبت میکنین 5تا مقدار برای درج گذاشتین در صورتی که فقط یه پارامتر درج میشه. چرا اول همه پارامترا رو با هم درج نمیکنین؟

  34. #34

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    سلام
    من موقع گرفتن مقادیر از دیتا گرید این خطا رو میگیرم و دلیلشو نمیدونم.
    از این کد خطا میگیره.

    dataGridView9.Rows[i].Cells[0].Value.ToString());

    اینم عنوان خطا

    Object reference not set to an instance of an object.

    چک کنید Value سلول null نباشه، سپس از tostring استفاده کنید.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    نقل قول نوشته شده توسط Ghaem66 مشاهده تاپیک
    شما همون اول که رکورد جدید ثبت میکنین 5تا مقدار برای درج گذاشتین در صورتی که فقط یه پارامتر درج میشه. چرا اول همه پارامترا رو با هم درج نمیکنین؟
    چرا فقط یه پارامتر ثبت میشه؟ متوجه نشدم
    همه پارامترا با هم ثبت میشن دیگه

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    اگر دیتاگرید اتوماتیک سطر اضافه میکنه مطمئن بشید index درحال بررسی newRowIndex نباشه
    یا مقادیر مورد بررسی null نباشن

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

    نقل قول نوشته شده توسط wolf_majid مشاهده تاپیک
    اگر دیتاگرید اتوماتیک سطر اضافه میکنه مطمئن بشید index درحال بررسی newRowIndex نباشه
    یا مقادیر مورد بررسی null نباشن
    در مورد null بودنش که مطمئنم که نال نیست و داخلش نام رو وارد کردم.
    new rowindex رو چجوری چک کنم؟ تو خصوصیات دیتاگرید نبود.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: خطای Object reference not set to an instance of an object.

      for (int i = 0; i < dgvShow.Rows.Count; i++)
    {
    if (i != dgvShow.NewRowIndex)
    {

    dgvShow اسم دیتاگرید منه

  39. #39

    Question برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    برنامه درج ویرایش و حذف با linq هست.
    درج رو انجام میده ولی برای ویرایش و حذف Exception میده.
    اینم کدهام

    ادیت:
    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var db = new DataClasses1DataContext();
    int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    var QEdit = db.kalas.Where(c => c.ID == m).Single();


    QEdit.ID = int.Parse(textBox1.Text);
    QEdit.Id_Kala =int.Parse( textBox2.Text);
    QEdit.Name_Kala = textBox3.Text;
    QEdit.Type = textBox4.Text;
    QEdit.Size = int.Parse(textBox5.Text);
    QEdit.Color = textBox6.Text;
    QEdit.Unit_price = int.Parse(textBox7.Text);
    QEdit.Number_Of = int.Parse(textBox8.Text);

    db.SubmitChanges();
    dataGridView1.DataSource = db.kalas;

    }


    حذف:
    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var db = new DataClasses1DataContext();
    int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    var QDel = db.kalas.Where(c => c.ID == m);

    if (QDel.Count() != 0)
    {
    db.kalas.DeleteOnSubmit(QDel.Single());
    db.SubmitChanges();

    dataGridView1.DataSource = db.kalas;
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    datagrid هیچ ردیفی نداره واشه همین میگه null هستش

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط nafisehk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 39
    آخرین پست: چهارشنبه 06 فروردین 1393, 21:23 عصر
  2. خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط sherlukholmz در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 16:45 عصر
  3. خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط sherlukholmz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 16:38 عصر
  4. خطای Object reference not set to an instance of an object. در دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 10:48 صبح
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •