صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 197

نام تاپیک: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

  1. #41

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    datagrid هیچ ردیفی نداره واشه همین میگه null هستش
    یعنی چی دیتا گرید هیچ ردیفی نداره؟
    گفتم برنامه درج رو به درستی انجام میده و ردیف هم داره.

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    خطاش مشخصه!
    یا در گریدتون سطر خاصی انتخاب نشده و یعنی اینکه مقدار dataGridView1.CurrentRow برابر null هست
    و یا اینکه مقدار ستون 0 از سطر انتخاب شده ی گرید null هست.

    برای اینکه بفهمید کدومش برنامه رو تریس کنید و در این خط چک کنید و ببینید که کدوم یکی مقدارش null هستش.

  3. #43

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    خطاش مشخصه!
    یا در گریدتون سطر خاصی انتخاب نشده و یعنی اینکه مقدار dataGridView1.CurrentRow برابر null هست
    و یا اینکه مقدار ستون 0 از سطر انتخاب شده ی گرید null هست.

    برای اینکه بفهمید کدومش برنامه رو تریس کنید و در این خط چک کنید و ببینید که کدوم یکی مقدارش null هستش.
    چطوری تریس کنم؟

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    برای تریس کردن باید در خط مورد نظر یک برک پوینت بذارین.
    و بعد برنامه رو با F5 اجرا کنید.
    هر وقت که به اون خط برسه متوجه میشین.
    و بعد با نگه داشتن موس بر روی متغیر خاص میتونید مقدارش رو مشاهده کنید.

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    چطوری تریس کنم؟
    با \\ كامنتش كن تا ببيني مشكل از كجاست.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    اگه متوجه نشدین چطوری تریس کنید. این کدها رو قبل از اون خط که خطا میده بذارین و برنامه رو اجرا کنید.
    بعد ببینید چه پیامی نشون میده.
    if(dataGridView1.CurrentRow == null)
    {
    MessageBox.Show("CurrentRow is null");
    return;
    }
    if(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value == null)
    {
    MessageBox.Show("Cell Value is null");
    return;
    }

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط salargham مشاهده تاپیک
    با \\ كامنتش كن تا ببيني مشكل از كجاست.
    مهندس جان چه ربطی به کامنت کردن داره آخه؟؟!!!
    خطی که خطا میده مشخصه چرا باید کامنت بشه؟؟؟؟؟
    تو رو خدا پاسخ های الکی ندین و اینقدر وقت دوستان رو تلف نکنید...(این جمله فقط خطاب به شما تنها نیست و خطاب به همه دوستانی هست که اینطور پاسخ هایی رو در جواب تایپیک ها میذارن!!!)

  8. #48

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    دوستان ممنون از راهنماییتون
    مشکل حذف رو حل کردم ولی الان برای ویرایش ارور میگیره:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    تا جاییکه من متوجه میشم مشکل اینه :
    شما توی جدول کالاهاتون دو یا چند تا کالا با ID یکسان دارین.

    خطا هم به این خاطره که عبارت این :
    db.kalas.Where(c => c.ID = m)

    چند کالا رو برمیگردونه در صورتی که باید حتم یک کالا رو برگردونه.

    مگه این ID توی جدول کالا ستون اصلی نیست؟

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    مهندس جان چه ربطی به کامنت کردن داره آخه؟؟!!!
    خطی که خطا میده مشخصه چرا باید کامنت بشه؟؟؟؟؟
    تو رو خدا پاسخ های الکی ندین و اینقدر وقت دوستان رو تلف نکنید...(این جمله فقط خطاب به شما تنها نیست و خطاب به همه دوستانی هست که اینطور پاسخ هایی رو در جواب تایپیک ها میذارن!!!)
    اول اینکه هیچکس نه تنها در این تاپیک بلکه در تاپیک های دیگر (البته منظورم از هیچکس بچه هایی هست که تو تالار فعالیت دارن) پاسخ الکی نمیدن بلکه تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدهند. دوم اینکه پاسخ هایی که به شما داده شد همه درست بوند. حالا یکی تجربش کمتر و یکی بیشتر به جای تشکر اینگونه جواب دوستان رو میدید؟
    @ در مورد سوالتون :

    دوستان ممنون از راهنماییتون
    مشکل حذف رو حل کردم ولی الان برای ویرایش ارور میگیره:
    db.kalas.Where(c => c.ID == m)

    c => c.ID == m یعنی چی؟
    بگرد جایی که c بیشتر مساوی c.id مساوی با m ?
    ]چه معنی داره؟
    داره میگه اوپراتورها نا معتبر استفاده کردید!!

  11. #51

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    تا جاییکه من متوجه میشم مشکل اینه :
    شما توی جدول کالاهاتون دو یا چند تا کالا با ID یکسان دارین.

    خطا هم به این خاطره که عبارت این :
    db.kalas.Where(c => c.ID = m)

    چند کالا رو برمیگردونه در صورتی که باید حتم یک کالا رو برگردونه.

    مگه این ID توی جدول کالا ستون اصلی نیست؟
    چرا ID کلید اصلی هست
    اما دوتا کلید اصلی دیگه هم دارم.

  12. #52

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    دوستان چطور میتونم کاری بکنم که فیلد ID بطور اتوماتیک شماره دهی بشه؟
    یعنی کاربر نتونه دستکاریش کنه. موقعی که داره اون سطر رو درج میکنه خودش مقدار بگیره.

  13. #53

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    چرا ID کلید اصلی هست
    اما دوتا کلید اصلی دیگه هم دارم.
    با سلام
    فکر میکنم باید اون 2 تا کلید اصلی دیگه هم تو شرط دخیل کنید؛ چون چند تا کد اصلی دارید طبیعتا ترکیب اون چند تا برای شما رکورد یکتایی ایجاد میکند مگر اینکه بخواهید تمام رکوردهایی که IDشون برابر m هست حذف کنید که بعید میدونم.
    یه چیزی شبیه به کد زیر:
    int m2 = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString());
    var QDel = db.kalas.Where(c => (c.ID == m) && (c.Id_Kala==m2)).First();

    موفق باشید.

  14. #54

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی هادیان2 مشاهده تاپیک
    بسم الله الرحمن الرحیم

    با سلام
    فکر میکنم باید اون 2 تا کلید اصلی دیگه هم تو شرط دخیل کنید؛ چون چند تا کد اصلی دارید طبیعتا ترکیب اون چند تا برای شما رکورد یکتایی ایجاد میکند مگر اینکه بخواهید تمام رکوردهایی که IDشون برابر m هست حذف کنید که بعید میدونم.
    یه چیزی شبیه به کد زیر:
    int m2 = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString());
    var QDel = db.kalas.Where(c => (c.ID == m) && (c.Id_Kala==m2)).First();

    موفق باشید.
    چرا Cells1 ؟؟
    یعنی این خط کد رو علاوه بر int m که خودم تعریف کردم بزارم؟

  15. #55

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    چرا Cells1 ؟؟
    یعنی این خط کد رو علاوه بر int m که خودم تعریف کردم بزارم؟
    با سلام
    فرض کردم که مقدار kala_idتون توی Cells1دیتاگرید هست.
    گفتم علاوه بر اون ID این هم مقایسه شود.
    موفق باشید.

  16. #56

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    من فیلد ID رو از دیتابیسم پاک کردم اما بازم توی برنامه ارور این رو میگیره که مقدار ID وجود نداره.

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    ول اینکه هیچکس نه تنها در این تاپیک بلکه در تاپیک های دیگر (البته منظورم از هیچکس بچه هایی هست که تو تالار فعالیت دارن) پاسخ الکی نمیدن بلکه تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدهند. دوم اینکه پاسخ هایی که به شما داده شد همه درست بوند. حالا یکی تجربش کمتر و یکی بیشتر به جای تشکر اینگونه جواب دوستان رو میدید؟
    دوست عزیز من نگفتم که الکی پاسخ میدین منظور من این بود که پاسخ شما اصلا ربطی به این بحث نداشت!!
    خودتون بگین کامنت کردن اون سطر چه دخلی داره آخه؟؟؟؟!!!!!!!!!!
    c => c.ID == m یعنی چی؟
    بگرد جایی که c بیشتر مساوی c.id مساوی با m ?
    ]چه معنی داره؟
    داره میگه اوپراتورها نا معتبر استفاده کردید!!
    به این نوع دستورات میگن LINQ
    بیشتر دقت کن دوست عزیز...

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    من فیلد ID رو از دیتابیسم پاک کردم اما بازم توی برنامه ارور این رو میگیره که مقدار ID وجود نداره.
    ببین دوست عزیز همونطور که گفتم اون مشکل به این خاطر بود که خروجی اون دستور چند رکورد بود.
    و همونطور که خودتون گفتین چند تا کلید اصلی دارین.
    پس شما یا باید این چند کلید اصلی رو ترکیب کنید و یه کلید اصلی بسازین.
    و یا اینکه طبق گفته ی یکی از دوستان همه ی کلیدهای اصلی رو هم توی شرط دخیل کنید.
    تا خروجی اون دستور حتما یک رکورد بیشتر نباشه.
    موفق باشید

  19. #59

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز همونطور که گفتم اون مشکل به این خاطر بود که خروجی اون دستور چند رکورد بود.
    و همونطور که خودتون گفتین چند تا کلید اصلی دارین.
    پس شما یا باید این چند کلید اصلی رو ترکیب کنید و یه کلید اصلی بسازین.
    و یا اینکه طبق گفته ی یکی از دوستان همه ی کلیدهای اصلی رو هم توی شرط دخیل کنید.
    تا خروجی اون دستور حتما یک رکورد بیشتر نباشه.
    موفق باشید
    درسته
    الان 2 تا کلید اصلی دارم کمتر از این نمیتونه باشه
    اما برنامه هنوز برای فیلد ID که حذف شده ایراد میگیره.

  20. #60

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    من فیلد ID رو از دیتابیسم پاک کردم اما بازم توی برنامه ارور این رو میگیره که مقدار ID وجود نداره.
    با سلام
    شما بایستی اون دیاگرامتون رو آپدیت کنید تا مطابق با پایگاه داده شما بشه؛ گویا هنوز تغییرات اعمال نشده.
    موفق باشید.

  21. #61

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی هادیان2 مشاهده تاپیک
    بسم الله الرحمن الرحیم

    با سلام
    شما بایستی اون دیاگرامتون رو آپدیت کنید تا مطابق با پایگاه داده شما بشه؛ گویا هنوز تغییرات اعمال نشده.
    موفق باشید.
    درود
    چطوری دیاگرام رو آپدیت کنم؟

  22. #62

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    درود
    چطوری دیاگرام رو آپدیت کنم؟
    با سلام مجدد
    فایل دیاگرامتون رو باز کنید؛ روش راست کلیک کنید گزینه Update ... رو داره.

  23. #63

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی هادیان2 مشاهده تاپیک
    بسم الله الرحمن الرحیم

    با سلام مجدد
    فایل دیاگرامتون رو باز کنید؛ روش راست کلیک کنید گزینه Update ... رو داره.
    منظورتون از فایل دیاگرام چیه؟ از کجا باید بیارمش؟

  24. #64

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    منظورتون از فایل دیاگرام چیه؟ از کجا باید بیارمش؟
    با سلام
    همون فایل DataClasses1.

  25. #65

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    الان به یه مشکل دیگه خوردم
    من الان 2 تا کلید اصلی دارم
    Id_kala و Color ، وقتی دو تا رکورد فیلد Id_kalaشون یکی باشه موقع ویرایش یا حذف همون ارور رو میده.
    حالا چطور میتونم اون شرط رو برای دو تا فیلد بزارم که درست بشه؟

  26. #66

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    الان به یه مشکل دیگه خوردم
    من الان 2 تا کلید اصلی دارم
    Id_kala و Color ، وقتی دو تا رکورد فیلد Id_kalaشون یکی باشه موقع ویرایش یا حذف همون ارور رو میده.
    حالا چطور میتونم اون شرط رو برای دو تا فیلد بزارم که درست بشه؟
    لطفا یک بار دیگه تاپیک 15 رو بخونید.

  27. #67

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    var QDel = db.kalas.Where(c =>  (c.Id_Kala==m2)&&(c.Color==m)).First();

    وقتی این کد رو میزنم از پرانتز دوم که c.Color==m باشه این ارور رو میگیره: Operrator == cannot be applied to operands of type string and int

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    متن خطاش رو بخونید خیلی تابلوئه!!!!
    متغیر m شما از نوع int هستش و ستون color از نوع String
    پس نمیشه اینطوری باهم مقایسشون کنی.

    اینطوری بنویس :
    c.Color==m.ToString()

  29. #69

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    متن خطاش رو بخونید خیلی تابلوئه!!!!
    متغیر m شما از نوع int هستش و ستون color از نوع String
    پس نمیشه اینطوری باهم مقایسشون کنی.

    اینطوری بنویس :
    c.Color==m.ToString()
    درستش کردم
    الان برای ویرایش این ارور رو میده: Sequence contains no elements

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    بازم از متن خطا مشخصه که دستور مورد نظر خروجی نداره!!!
    به این دستور خودتون دقت کنین :
    var QDel = db.kalas.Where(c =>  (c.Id_Kala==m2)&&(c.Color==m.ToString())).First();

    وقتی توی این دستور خطای ذکر شده رو میده یعنی اینکه توی جدول هیچ رکوردی نیست که دو شرط رو همزمان داشته باشه!
    یعنی هیچ رکوردی نیست که ستون Id_Kala اون برابر m2 باشه و همچنین ستون Color اون برابر m باشه.

    متوجه شدین؟
    برای اینکه بفهمین دلیلش چیه بهترین روش همونی هست که قبلا بهتون گفتم : استفاده از تریس کردن برنامه

    برنامه رو تریس کنید ببینید مقدارهای که در متغیرهای m2 و m هستن واقعا در یک رکورد به طور همزمان هستن یا نه.
    موفق باشید

  31. #71

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    دستورم برای ویرایش و حذف اینه، اون بالایی اشتباه بود:

    int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    var QEdit = db.kalas.Where(c => (c.Id_kala == m) && (c.Colot==m.ToString()))).First();




    پس با وجود 2 تا کلید اصلی چه شرطی باید بزارم برای ویرایش و حذف ؟

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    ببینید دستورتون درسته ولی مقادیری که دارین برای شرط میذارین اشتباهه!
    مثلا الان شما مطمئنید که رکورد مورد نظر شما هم ستون Id_Kala اون و هم ستون Colot مقدارشون یکی هست و برابر مقدار m ؟؟؟؟؟؟

    به نظرم شما باید اینطوری بنویسید :
    int Id = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    string MyColot = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    var QEdit = db.kalas.Where(c => (c.Id_kala == m) && (c.Colot==MyColot))).First();


    فقط در دستورهای اول و دوم مطمئن بشید که شماره ستون مربوط به ستون مورد نظر باشه.
    و البته به جای شماره من توصیه میکنم از نام ستون استفاده کنید، به این صورت :
    string MyColot = dataGridView1.CurrentRow.Cells["CellName"].Value.ToString();

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    سلام به همه

    من کل تاپیک رو دیدم. مرتضی جان (morteza271) چی کشیدی تو داداش. کاش منم صبر شما رو داشتم.

    دوستان محبت کنن خودشونم کمی تلاش و خلاقیت به خرج بدن تا کسائیکه پاسخ سوالات رو میدن اینقد اذیت نشن.

    آقا مجتبای گل شما هم کد نویسیتون کلا غلطه دوست عزیز.
    بنظر من بهتره که خیلی باز تر کد بنویسید تا بهتر متوجه شید اشکال کارتون گذاشت. بعدا اگر خاستید کدتون حرفه ای تر شه خلاصش کنید.

    مثلا بجای این کدی که گذاشتید :

    int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    var QEdit = db.kalas.Where(c => (c.Id_kala == m) && (c.Colot==m.ToString()))).First();



    بنویسید:


    var CellValue = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value;

    var QEdit = db.kalas.Where(c => c.Id_kala == Convert.ToInt(CellValue) && c.Colot== CellValue.ToString())).FirstOrDefault();

  34. #74

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط a_mottaghi_pour مشاهده تاپیک
    سلام به همه

    من کل تاپیک رو دیدم. مرتضی جان (morteza271) چی کشیدی تو داداش. کاش منم صبر شما رو داشتم.

    دوستان محبت کنن خودشونم کمی تلاش و خلاقیت به خرج بدن تا کسائیکه پاسخ سوالات رو میدن اینقد اذیت نشن.

    آقا مجتبای گل شما هم کد نویسیتون کلا غلطه دوست عزیز.
    بنظر من بهتره که خیلی باز تر کد بنویسید تا بهتر متوجه شید اشکال کارتون گذاشت. بعدا اگر خاستید کدتون حرفه ای تر شه خلاصش کنید.

    مثلا بجای این کدی که گذاشتید :

    int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    var QEdit = db.kalas.Where(c => (c.Id_kala == m) && (c.Colot==m.ToString()))).First();



    بنویسید:


    var CellValue = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value;

    var QEdit = db.kalas.Where(c => c.Id_kala == Convert.ToInt(CellValue) && c.Colot== CellValue.ToString())).FirstOrDefault();

    میشه بگید کجای کارم کلا اشتباه بوده؟
    در ضمن فکر نمیکنم همه کسایی که توی این سایت هستن از توی شکم مادرشون برنامه نویس به دنیا اومدن.
    همه ما اینجا جمع شدیم تا از هم چیز یاد بگیریم و برنامه نویسمون رو بهتر کنیم.
    منم قبول دارم برنامه نویسیم خوب نیست ، اما اومدم تاپیک زدم سوال میکنم تا یاد بگیرم، وگرنه میتونستم مث خیلی های دیگه از روی پروژه هایی که هست کپی بکنم.

  35. #75
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    پست
    71

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    کاش میشد تو شکم مادر برنامه نویس می شدیم.

  36. #76

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    var CellValue = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value;

    var QEdit = db.kalas.Where(c => c.Id_kala == Convert.ToInt(CellValue) && c.Colot== CellValue.ToString())).FirstOrDefault();



    جناب a_mottaghi_pour کد بالای شما رو هم گذاشتم این ارور رو گرفت: Object reference not set to an instance of an object.

  37. #77

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    ببینید دستورتون درسته ولی مقادیری که دارین برای شرط میذارین اشتباهه!
    مثلا الان شما مطمئنید که رکورد مورد نظر شما هم ستون Id_Kala اون و هم ستون Colot مقدارشون یکی هست و برابر مقدار m ؟؟؟؟؟؟

    به نظرم شما باید اینطوری بنویسید :
    int Id = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    string MyColot = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    var QEdit = db.kalas.Where(c => (c.Id_kala == m) && (c.Colot==MyColot))).First();


    فقط در دستورهای اول و دوم مطمئن بشید که شماره ستون مربوط به ستون مورد نظر باشه.
    و البته به جای شماره من توصیه میکنم از نام ستون استفاده کنید، به این صورت :
    string MyColot = dataGridView1.CurrentRow.Cells["CellName"].Value.ToString();
    فکر کنم میخواستید این دستور رو بگید:

    int id = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    string mycolor = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();


    اما واسه اینم ارور میگیره.

  38. #78

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نمیدونم مشکلش چیه؟
    به جای First() از FirstOrDefault() هم استفاده کردید باز ارور داد؟

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    فکر کنم میخواستید این دستور رو بگید:

    int id = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString());
    string mycolor = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();


    اما واسه اینم ارور میگیره.
    راستش دیگه نمیدونم چی بگم هرچی میگم انگاری متاسفانه منظورمو متوجه نمیشین!!!
    شما اگه مواردی که گفتم رو انجام میدادین صد در صد مشکلتون تا الان رفع شده بود!
    ولی فکر کنم قبل اینکه توضیحات من و بقیه دوستان رو انجام بدین دوباره میاین سوالتون رو ادامه میدین!اینطوری به نتیجه نمیرسین!!
    اگه میخواین کمکتون کنیم و امکانش هست لطف کنید کل کد اون توابع رو بذارین اینجا...
    موفق باشید

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: برنامه ای که نوشتم درسته اما چرا Exception میده؟؟؟

    کل برنامتون رو با پیام خصوصی برام فرستادین و منم فقط فرمتون رو دیدم!ولی اجرا نکردم چون بانکش رو نتونستم اتچ کنم.

    حالا من یه سوال دارم :
    الان توی گرید شما که به شکل زیر هم هست کدوم ستون دبرگیرنده ی Id هست و کدوم ستون دربرگیرنده ی Color ؟؟؟؟؟
    Untitled.jpg

    شما همینو به من بگین کد کامل ویرایش رو بهتون میدم.....
    آخرین ویرایش به وسیله morteza271 : یک شنبه 29 اردیبهشت 1392 در 17:56 عصر

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط nafisehk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 39
    آخرین پست: چهارشنبه 06 فروردین 1393, 21:23 عصر
  2. خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط sherlukholmz در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 16:45 عصر
  3. خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط sherlukholmz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 16:38 عصر
  4. خطای Object reference not set to an instance of an object. در دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 10:48 صبح
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •