صفحه 5 از 5 اولاول ... 345
نمایش نتایج 161 تا 197 از 197

نام تاپیک: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

  1. #161

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    توی دیتاگرید اطلاعاتی هست یا نه؟


    روی خط دوم یعنی
    {
    یک breakpoint بزار و بعد برنامه رو اجرا کن و روی هدر کلیک کن و با توقف برنامه، با F11 برنامه رو تریس کن و ببین روی چه خطی هطا داد میشه.

  2. #162

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    دیتاگرید با یه جدول پر می شه:


    private void showDriverDataGridView()
    {
    DriverClass drv = new DriverClass();
    dataGridView1.DataSource = drv.showDrivers();
    changeDataGridViewHeaderTexts();
    }


    private void changeDataGridViewHeaderTexts()
    {
    dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "شناسه";
    dataGridView1.Columns[1].HeaderText = "نام";
    dataGridView1.Columns[2].HeaderText = "سن";
    dataGridView1.Columns[3].HeaderText = "تاهل";
    dataGridView1.Columns[4].HeaderText = "کد ملی";
    dataGridView1.Columns[5].HeaderText = "شماره پرسنلی";
    dataGridView1.Columns[6].HeaderText = "استخدام";
    dataGridView1.Columns[7].HeaderText = "تلفن";
    dataGridView1.Columns[8].HeaderText = "موبایل";
    dataGridView1.Columns[9].HeaderText = "آدرس";
    dataGridView1.Columns[10].HeaderText = "نام اتوموبیل";
    dataGridView1.Columns[11].HeaderText = "مدل اتوموبیل";
    dataGridView1.Columns[12].HeaderText = "کارت سوخت";
    dataGridView1.Columns[13].HeaderText = "پلاک اتوموبیل";
    }



    روی همون خط اول خطا داد

  3. #163
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    اگه از روش ado.net برای واکشی اطلاعات استفاده می کنی نیاز داری تا datamember گریدتم مقدار بدی

    در کل این ارور واسه اینه که شما گریدت مقداری درونش نیست و می خواید تیتر هدراشو عوض کنید
    موفق باشید

  4. #164

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    به جای ToString از convert استفاده کن.

    txtName.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value);

  5. #165

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    به جای ToString از convert استفاده کن.

    txtName.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value);
    جواب نداد.

    در کل این ارور واسه اینه که شما گریدت مقداری درونش نیست و می خواید تیتر هدراشو عوض کنید
    حتی با تغییر ندادن هدرها هم مشکل پابرجاست.

  6. #166

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط silvers مشاهده تاپیک
    روی همون خط اول خطا داد
    کدوم خط اول.
    اگر میتونی پروژه رو بزار.

  7. #167

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    اینجا
                txtName.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();

  8. #168
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    پروژرو بزاری راحت تر می تونیم کمکت کنیم

  9. #169

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    هر جا value یک سلول ممکنه null باشه قبلش چک کن و اگر null بود تصمیم بگیر و یا از convert.tostring استفاده کن.
    هر جا از currentrow استفاده کردی قبلش چک کن null نباشه. (پیغام خطاها به خاطر عدم رعایت همین موضوعه)
    به جای اندیس از نام ستون استفاده کن تا اگر ستونها جابجا شدن نیاز نباشه اندیس ها رو تغییر بدی.
    یه فکری به حال سطوح دسترسی بکن. مثلا در حال حاضر هر شخصی وارد برنامه بشه میتونه نام و رمز عبور دیگران رو ببینه و حتی تغییر بده.(معمولا این طور فرض میشه که ممکنه از یک برنامه روی یک کامپیوتر چند نفر استفاده کنند.).
    کوئری های sql رو با استفاده از پارامتر بنویس. قبلا مثال زده شده جستجو کنید.


    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.CurrentRow != null)
    {
    txtName.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userName"].Value);
    txtAge.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userAge"].Value);
    txtSabeghe.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userSabeghe"].Value);
    txtCodeMelli.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userCodeMelli"].Value);
    txtTel.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userTel"].Value);
    txtMobile.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userMobile"].Value);
    txtAddress.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userAddress"].Value);
    txtPass.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userPass"].Value);
    }
    }

  10. #170

    نقل قول: ایجاد خطای Object reference not set to an instance of an object هنگام کلیک روی هدر دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    هر جا value یک سلول ممکنه null باشه قبلش چک کن و اگر null بود تصمیم بگیر و یا از convert.tostring استفاده کن.
    هر جا از currentrow استفاده کردی قبلش چک کن null نباشه. (پیغام خطاها به خاطر عدم رعایت همین موضوعه)
    به جای اندیس از نام ستون استفاده کن تا اگر ستونها جابجا شدن نیاز نباشه اندیس ها رو تغییر بدی.
    یه فکری به حال سطوح دسترسی بکن. مثلا در حال حاضر هر شخصی وارد برنامه بشه میتونه نام و رمز عبور دیگران رو ببینه و حتی تغییر بده.(معمولا این طور فرض میشه که ممکنه از یک برنامه روی یک کامپیوتر چند نفر استفاده کنند.).
    کوئری های sql رو با استفاده از پارامتر بنویس. قبلا مثال زده شده جستجو کنید.


    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.CurrentRow != null)
    {
    txtName.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userName"].Value);
    txtAge.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userAge"].Value);
    txtSabeghe.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userSabeghe"].Value);
    txtCodeMelli.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userCodeMelli"].Value);
    txtTel.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userTel"].Value);
    txtMobile.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userMobile"].Value);
    txtAddress.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userAddress"].Value);
    txtPass.Text = Convert.ToString(dataGridView1.CurrentRow.Cells["userPass"].Value);
    }
    }
    ممنون محمود جان. خیلی لطف کردید.
    یه سوال دیگه. من دیتابیس رو از اول با SQL Server Management Studio درست کردم. حالا اگه بخوام رو سیستم مشتری نصبش کنم باید sql server رو هم نصب کنم. میشه کاری کرد که این مشکل رو حذف کنم؟

  11. #171
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question دلیل خطای Object reference not set to an instance of an object

    سلام.
    من بصورت دستی به اول جدول خودم یک checkbox اضافه کردم.
    می خوام با دستور زیر داده ها رو از دیتابیس حذف کنم اما با مشکل زیر مواجه میشم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    http://upload7.ir/imgs/2014-03/96213435786093063772.png


    این هم کد کامل


    foreach (DataGridViewRow item in dgw2.Rows)
    {


    if ((bool)dgw2.CurrentRow.Cells[0].Value == true)
    {
    id = Convert.ToInt32(dgw2.CurrentRow.Cells[1].Value);
    db.SPDeleteBook(id);
    dgw2.DataSource = db.SPselect();

    }

    دارم با پروسیجر و entity داده رو حذف می کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 فروردین 1393 در 16:32 عصر

  12. #172

    نقل قول: دلیل خطای Object reference not set to an instance of an object


    foreach (DataGridViewRow row in dgw2.Rows)
    {
    if (Convert.ToBoolean(row.Cells[0].Value) == true && row.Cells[1].Value != null)
    {
    id = Convert.ToInt32(row.Cells[1].Value);
    db.SPDeleteBook(id);
    }
    }
    db.SaveChanges();
    dgw2.DataSource = db.SPselect();
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 08 فروردین 1393 در 16:36 عصر

  13. #173

    Question

    سلام دوست عزیز
    از عکسی که گذاشتید مشخصه که dgw2.CurrentRow.Cells[0] هیچ مقداری نداره و وقتی .value رو جهت گرفتن مقدار به کد اضافه میکنید داره ارور NullExeption بر میگردونه.
    یه سوال ازتون داشتم اگه مقدارش True باشه هم این ارور رو میده؟ یعنی امتحان کردید ببنید اگه اولین Row مقدار Cell[0] v رو True بذارید به ارور میخورید یا نه؟

    اگه وقتی True باشه ارور نده سعی کنید برای این فیلد یه مقدار default قرار بدید تا با این ارور روبرو نشید. یا قبل از این IF که ارور داره یه If دیگه قرار بدید جهت چک کردنه Null بودن
    dgw2.CurrentRow.Cells[0] و در صورت Null نبودن وارد if دوم بشه.


    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    وقتی می خوام چند سطر رو حذف کنم و از چک باکس استفاده می کنم/

    اما با ارور زیر مواجه میشم.

    ممنون میشم کمکم کنید

    http://upload7.ir/imgs/2014-03/96213435786093063772.png


    این هم کدم



    foreach (DataGridViewRow item in dgw2.Rows)
    {


    if ((bool)dgw2.CurrentRow.Cells[0].Value == true)
    {
    id = Convert.ToInt32(dgw2.CurrentRow.Cells[1].Value);
    db.SPDeleteBook(id);
    dgw2.DataSource = db.SPselect();

    }




    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 09 فروردین 1393 در 23:12 عصر

  14. #174
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس

    ممنون دست عزیز.
    بله چک کردم.
    مثلا وقتی کد زیر رو به صورت زیر در میارم جواب می گیرم





    foreach (DataGridViewRow item in dgw2.Rows)
    {


    if ((bool)dgw2.CurrentRow.Cells[0].Value == true)
    {
    label5.Text=dgw2.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();

    }




    }




    این کد سالمه. اما وقتی از دستور حذف استفاده می کنم ارور میده!!!

  15. #175
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس

    جالب اینجاس که داده رو حذف می کنه اما ارور میده.
    احساس می کنم if یا forech مشکل داشته باشه.
    کسی نظری نداره؟

  16. #176

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس




    if (!string.IsNullOrEmpty(dgw2.CurrentRow.Cells[0].Value ))
    {
    id = Convert.ToInt32(dgw2.CurrentRow.Cells[1].Value);
    db.SPDeleteBook(id);
    dgw2.DataSource = db.SPselect();

    }


  17. #177
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس

    دوست عزیز این نمی تونه string باشه.
    اینجا ارور میده که داده bool یاید استفاده بشه نه string
    چون سلول اول من چک باکس.

  18. #178
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این نمی تونه string باشه.
    اینجا ارور میده که داده bool یاید استفاده بشه نه string
    چون سلول اول من چک باکس.
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if ((bool)row.Cells[0].Value)
    {
    dataGridView1.Rows.Remove(row);
    // کدهای مربوط به حذف
    }
    }
    }



    همچنین :

    private void button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    DataGridViewCheckBoxCell checkBox = row.Cells["check"] as DataGridViewCheckBoxCell;
    if (checkBox != null && checkBox.Value != null && (bool)checkBox.Value)
    {
    //حذف ردیفهای انتخابی
    }


    }


    }

  19. #179
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس

    ممنون دوست عزیز.
    اما دستور اول که کار نکرد.
    دستور دوم درست عمل کرد. اما فقط یه مشکل داره که فقط سلولی که آخرین دفعه انتخاب میشه رو حذف می کنه.
    و بقیه سلول ها پاک نمی شه.

  20. #180
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز.
    اما دستور اول که کار نکرد.
    دستور دوم درست عمل کرد. اما فقط یه مشکل داره که فقط سلولی که آخرین دفعه انتخاب میشه رو حذف می کنه.
    و بقیه سلول ها پاک نمی شه.
    اینو امتحان کن :

     private void btnDelete_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    con.Open();
    for (int x = dataGridView1.Rows.Count - 1; x >= 0; x--)
    {

    if ((bool)dataGridView1.Rows[x].Cells["checked"].Value == true)
    {
    da = new OleDbDataAdapter("Delete from list", con);
    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.Rows[x]);
    }
    }
    }

  21. #181
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس

    سلام.
    چون من از entity استفاده می کنم. کد رو به صورت زیر تبدیل کردم.
    اما این بار ارور داد.


    و اینکه من اگه در شرط ها Cells["checked"] استفاده کنم ارور میده.
    مجبورم جاب اون بزارم
    Cells[0].


  22. #182
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: خطا در هنگام استفاده از forech برای حذف داده از دیتابیس

    اقا من فهمیدم مشکل از شرطمه.
    من نباید currentrow رو چک کنم.
    اما باید چی کار کنم؟؟!!
    خسته شدم خدایی.
    من فقط باید تمام سطر هایی که انتخاب میشه مقدار سلول شماره یک رو در بیارم.

  23. #183

    نقل قول: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    کد بنده و khokhan چه مشکلی داره؟

  24. #184

    ارور nullreferece exception

    Untitled.jpg

    سلام خدمت مهندسین عزیز

    کسی میدونه این ارور چه دلیلی داره؟

    ممنون

  25. #185
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: ارور nullrefrece exeption

    با سلام

    اگر اشتباه نکرده باشم خاصیت text اون کنترل تهی بوده است.

    برای مطمئن شدن پیشنهاد می کنم که trace کنی.

    با تشکر

  26. #186

    نقل قول: ارور nullrefrece exeption

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    اگر اشتباه نکرده باشم خاصیت text اون کنترل تهی بوده است.

    برای مطمئن شدن پیشنهاد می کنم که trace کنی.

    با تشکر
    ممنون ولی کاراکتر A رو کنترل نوشتم

  27. #187
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    ظاهرا اون شیئی که این رویداد را فرا می خونه null شده.

    می تونی اون قسمت از کدتو که این رویداد را فراخونی می کنه نشون بدی.

    یا

    بگی برنامت دقیقا چه کاری را نشون میده.

    باتشکر

  28. #188

    نقل قول: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    ظاهرا اون شیئی که این رویداد را فرا می خونه null شده.

    می تونی اون قسمت از کدتو که این رویداد را فراخونی می کنه نشون بدی.

    یا

    بگی برنامت دقیقا چه کاری را نشون میده.

    باتشکر
    سلام
    من از telerik button استفاده میکنم احتمال داره به خاطر اون باشه
    چطور باید درستش کنم؟

  29. #189
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    با سلام

    برای اینکه مطمئن بشی از تلریک هست

    یک بار با کنترل های استاندارد ویژوال استودیو این کار رو انجام بده.

    با تشکر

  30. #190

    نقل قول: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    برای اینکه مطمئن بشی از تلریک هست

    یک بار با کنترل های استاندارد ویژوال استودیو این کار رو انجام بده.

    با تشکر
    اینکارو کردم از همونه فقط اگه میشه بگین چطور درستش کنم

    ممنون

  31. #191
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    با سلام

    شما کدام ورژن Telerik را استفاده می کنید؟

    آیا این امکان و جود دارد که برنامتون را بزارید؟

    با تشکر

  32. #192

    نقل قول: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    شما کدام ورژن Telerik را استفاده می کنید؟

    آیا این امکان و جود دارد که برنامتون را بزارید؟

    با تشکر
    اولا خیلی ممنون که جواب می دین
    دوما کد برنامه رو با عرض شرمندگی نمیتونم بذارم
    سوما از تلریک 2013 استفاده می کنم
    چهارما خیلی ممنون

  33. #193
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    مشکل عجیب در لود شدن فرم

    سلام دوستان
    من تو برنامم فرممو تا الان اجرا می کردم مشکلی نداشت الان خطای object reference not set to an instance of on object میده
    کدمم هم همینه :
    SooratJalaseh.Mahdoud.Majma maj = new SooratJalaseh.Mahdoud.Majma();
    maj.Show();

  34. #194
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: مشکل عجیب در لود شدن فرم

    با سلام

    از طریق این کد کسی نمیتونه کمکی کنه. عملیات های قبل از لود شدن فرم رو باید دیباگ کنید.
    ضمنا نام گذاریتون فوق العاده بده

  35. #195

    Question پیام خطای System.NullReferenceException در سیستم مشتری(بعد از نصب نرم افزار)

    با سلام

    بنده برنامه ای آماده کرده ام که در سیستم مشتری خطای زیر را می دهد.
    در صورتی که برنامه را بر روی سیستم خودم نصب میکنم خطا نمیدهد و بخوبی اجرا می شود.

    See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.


    ************** Exception Text **************
    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at Lottery.Login.btnEnter_Click(Object sender, EventArgs e) in d:\myApp\Login.cs:line 42
    at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventAr gs mevent)
    at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
    at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.W ndProc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)




    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6400 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    Lottery
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Lottery-Setup/Lottery.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6402 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6401 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Data
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6387 (Win8RTM.050727-6300)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_64/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6411 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6411 (Win8RTMGDR.050727-6400)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Transactions
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6387 (Win8RTM.050727-6300)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_64/System.Transactions/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Transactions.dll
    ----------------------------------------
    System.EnterpriseServices
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.6387 (Win8RTM.050727-6300)
    CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_64/System.EnterpriseServices/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.EnterpriseServices.dll
    ----------------------------------------


    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.


    For example:


    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>


    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.





  36. #196

    نقل قول: پیام خطای System.NullReferenceException در سیستم مشتری(بعد از نصب نرم افزار)

    کد کلاس درون فایل Login.cs رو بزار

  37. #197

    نقل قول: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

    از این خط
    if (newDataSet.Tables[0].Rows.Count > 0)


    اتصال به بانک
                    this.objSqlConnection.ConnectionString = @"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec  tory|\db\Lottery.mdf;Integrated Security=True;User Instance=False";


    در کامپیوتر خودم مشکلی نداره، برنامه رو نصب میکنم بخوبی اجرا میشه، اما در کامپیوتر دیگه هنگام اجرا و رسیدن به این خط که در واقع صحت ورودی را بر میگرداند خطا میدهد ....

صفحه 5 از 5 اولاول ... 345

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط nafisehk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 39
    آخرین پست: چهارشنبه 06 فروردین 1393, 21:23 عصر
  2. خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط sherlukholmz در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 16:45 عصر
  3. خطای System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    نوشته شده توسط sherlukholmz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 16:38 عصر
  4. خطای Object reference not set to an instance of an object. در دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 10:48 صبح
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •