نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: طرز نوشتن #c در ++notepad چگونه است؟

  1. #1

    طرز نوشتن #c در ++notepad چگونه است؟

    طرز نوشتن #c در ++notepad چگونه است؟


  2. #2

    نقل قول: طرز نوشتن #c در ++notepad چگونه است؟

    سلام
    خیلی راحت

    ازمنوی Language-گزینه C -و گزینه C#‎ رو انتخاب کن بعد دستور مورد نظرت رو تایپ و ذخیره کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: طرز نوشتن #c در ++notepad چگونه است؟

    نقل قول نوشته شده توسط esibarnamenevis مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی راحت

    ازمنوی Language-گزینه C -و گزینه C#‎ رو انتخاب کن بعد دستور مورد نظرت رو تایپ و ذخیره کن

    خدایی یه چند روزی هست سوالات عجیبی پرسیده میشه توی این تالار

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    369

    نقل قول: طرز نوشتن #c در ++notepad چگونه است؟

    سلام،
    یه چند روزی هم هست جوابای عجیبی داده میشه توی این تالار!

    مسلما این دوستمون میدونن که باید از منوی Language، زبان سی شارپ رو انتخاب کنن. من فکر میکنم منظور این دوستمون اینه که برنامه ای رو که توی این محیط نوشته رو چطور به فایل اجرایی تبدیل کنه.

    فرض کنید نام برنامه شما program.cs است؛ برای تبدیل برنامه خود به فایل اجرایی مراحل زیر رو دنبال کنید.
    1- از منوی Start، برنامه Visual Studio Command Prompt رو باز کنید.
    2- در محیط ظاهر شده دستور مقابل را وارد کنید: "csc /out:"your program path\program.exe" "your program path\program.cs

    منبع: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr.../78f4aasd.aspx

  5. #5

    نقل قول: طرز نوشتن #c در ++notepad چگونه است؟

    سلام به همه دوستان سی شارپ دوست !!!

    اقا من دنبال راهی می گردم که بدون ویژال و بایه ادیتور متن ساده برنامه وین فورم تولید کنم ( با همون csc.exe ) :
    قبلا یه جورایی می نوشتم ، منتهی مشکلش این بود که همزمان بافرم ، پنجره کنسول برنامه هم باز می بود !!!!


    کسی می دونی چطوری می شه بدون این مشکل چنین کاری کرد؟

  6. #6

    نقل قول: طرز نوشتن #c در ++notepad چگونه است؟

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    اینجا اپلود کن:
    http://picup.ir/
    ولی خودمونیم چه موضوع مرتبطی با انجمن
    فک کنم اشتباهی جوب دادید دوست عزیز !! این مال تاپیک دیگه است !! یه لحظه فک کردم با من هستید !!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: this چیست و طرز استفاده از آن چگونه است؟
    نوشته شده توسط zidom72 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 18:44 عصر
  2. روش اصولی نوشتن رمز ورود برای نرم افزار چگونه است؟
    نوشته شده توسط younes-98 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 10:33 صبح
  3. طرز صحیح کد نویسی برای اتصال و استفاده از با نکهای اطلاعاتی چگونه است؟
    نوشته شده توسط SadeGh_SR در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1387, 10:02 صبح
  4. تعریف آدرس در کد برنامه چگونه است؟
    نوشته شده توسط mohsenhami در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1383, 12:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •