نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: طریقه نوشتن برنامه ای که عناصر ارایه رو برعکس بنویسد

  1. #1

    طریقه نوشتن برنامه ای که عناصر ارایه رو برعکس بنویسد

    سلام طریقه نوشتن برنامه ای که عناصر ارایه رو برعکس بنویسد ممنون ازشما

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار saeed zarei
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    93

    نقل قول: طریقه نوشتن برنامه ای که عناصر ارایه رو برعکس بنویسد

    سلام

    int[] aa = new int[5];

    for (int i = aa.Length; i > aa.length; i--)
    {
    Print(aa[i - 1]);
    }


    print تابعی هست که مقادیر ارایه رو چاپ میکنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: طریقه نوشتن برنامه ای که عناصر ارایه رو برعکس بنویسد

    می خوای اندیس آرایه ها از آخر به اول نشون بدی یا اینکه عناصر موجود تو آرایه رو برعکس نشون بدی مثلا 47 تو آرایه هستش می خوای 74 چاپ یشه ! اگه اولی که
    می تونی از این کد
     for (int i = x.Length-1; i >= 0; i--)
    {

    MessageBox.Show(x[i].ToString());
    }


    saeed zarei کدش ا اشتباه کوچیک داره که صد در صد ایراد تایپیه

  4. #4

    نقل قول: طریقه نوشتن برنامه ای که عناصر ارایه رو برعکس بنویسد

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    می خوای اندیس آرایه ها از آخر به اول نشون بدی یا اینکه عناصر موجود تو آرایه رو برعکس نشون بدی مثلا 47 تو آرایه هستش می خوای 74 چاپ یشه ! اگه اولی که
    می تونی از این کد
     for (int i = x.Length-1; i >= 0; i--)
    {

    MessageBox.Show(x[i].ToString());
    }


    saeed zarei کدش ا اشتباه کوچیک داره که صد در صد ایراد تایپیه

    ایراد میگیره چکار کنم

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار saeed zarei
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    93

    نقل قول: طریقه نوشتن برنامه ای که عناصر ارایه رو برعکس بنویسد

    خطا رو بزار تا ببینم . اگه کدی هم که نوشتی ، بزاری بهتره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 23:40 عصر
  2. سوال: طریقه نوشتن برنامه های نظریه زبانها و ماشینها؟
    نوشته شده توسط C.mohsen در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 16:28 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 01:50 صبح
  4. طریقه نوشتن برنامه هایی که به صورت ماژول ماژول ارائه میشن
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1389, 11:41 صبح
  5. نوشتن برنامه ی مثلث پاسکال بدون استفاده از ارایه
    نوشته شده توسط پیام شکرآبی در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1387, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •