نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رجیستری کردن فایل های OCX

  1. #1

    رجیستری کردن فایل های OCX

    سلام دوستان..
    من دارم یه نرم افزار میسازم که میخوام پورتابل و خود اجرا باشه..
    این برنامه فایل هایی ocx هم داره برای کار کردنش.. مثلOCX کامندیالوگ و دیتا گرید.
    خوب اگه برنامم ستاپ داشت میتونستم در حال نصب شدن خودکار این فایل هارو رجیستری کنم..
    اما چون قراره برنامم نصبی نباشه لذا نیاز دارم برنامه تو قسمت لودینگش خودش خودکار بیاد هر چی فایل OCX که اسمشونو تو برنامه دادمو و خودشون هم کنار فایل اگزه داخل یه پوشه مورد نظری هم هستنو بیاد رجیستری کنه و بعد از رجیستری برنامه باز بشه و بشه استفاده کرد..
    ممنون میشم یه سورس در همین باره برای رجیستری کردن OCX هام بهم بدین..ممنون خیلی عجله اییه خیلی


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    this->ardabil$
    پست
    2,638

    نقل قول: رجیستری کردن فایل های OCX

    سلام
    سورسی لازم نیست، کافیه کامپوننت ها رو بریزی کنار برنامت. میتونی واسه اینکه پوشه شلوغ نشه کامپوننتها رو hidden کنی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک کنید ، نحوه ریجیستر کردن فایل های ocx در ویندوز سون برای vb6
    نوشته شده توسط rapidrocket در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1390, 15:14 عصر
  2. سوال: رجیستر کردن "اتوماتیک" فایل های ocx در ویندوز 7
    نوشته شده توسط lohemahfooz در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1390, 20:30 عصر
  3. سوال: اضافه کردن فایل های ocx
    نوشته شده توسط yas3131 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 12:31 عصر
  4. کمک برای فایل های OCX
    نوشته شده توسط white fox در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مهر 1382, 17:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •