نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پیغام خطای A network-related or instance-specific error occurred

  1. #1

    Question پیغام خطای A network-related or instance-specific error occurred

    An unhandled exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll

    Additional information: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)


    کد ام هم برنامه زیره:


    SqlConnection objConnection = new SqlConnection("server=localhost;database=Pr;" +
    "user id = sa;password= 123");
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();
    objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT ProductName" +
    "FROM Products";
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
    objConnection.Open();
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "Products");
    objConnection.Close();
    grdProducts.AutoGenerateColumns = true;
    grdProducts.DataSource = objDataSet;
    grdProducts.DataMember = "Products";
    objDataAdapter = null;
    objConnection = null;

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار saeed zarei
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    93

    نقل قول: این پیغام خطا مال چیه؟

    مشکل شما به خاطر کانکشن استرینگتون هست . به نظرم اونو به این صورت تغییر بده :

    server = . ; database = pr ; integrated security=True
    اینو تست کن خطا داشتی با متن خطا دوباره بفرست

  3. #3

    نقل قول: این پیغام خطا مال چیه؟

    بازم همون پیغام را میده

  4. #4

    نقل قول: این پیغام خطا مال چیه؟

    دوست گل من پیغام خودش داره میگه !!! An unhandled exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll

    شما از قسمت Reference این دو گزینه رو : System.Data.SqlClient.SqlException و System.Data.dll رو وارد پروژتون کنید مشکل حل خواهد شد :)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط yasin5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1396, 11:07 صبح
  2. علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط hichkasebikas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 11:25 صبح
  3. حرفه ای: خطای پیدا نکردن دیتابیس - علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط mohammad5530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 55
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1393, 20:58 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1393, 21:58 عصر
  5. پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1393, 13:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •