نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

  1. #1

    چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    سلام
    چکار کنم که جای رشته داخل کوتیشن (مسیر), مقدار داخل تکس باکس وارد بشه یعنی مقدار داخل تکس باکس (وقتی کاربر ) وارد میکنه جای مسیره بشینه (مسیر رو کاربر تعیین کنه)
    string[] sourceDir = Directory.GetFiles("L:");


    این جوری نوشتم اما خطا میده

    string[] sourceDir = Directory.GetFiles(txts.text);


    ممنون میشم از راهنمایی تون

  2. #2

    نقل قول: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    مسیر رو کاربر به صورت دستی مینویسه ؟ یا اینکه چنجره دیالوگ باز میشه و مسیردهی میکنه؟ اگه گزینه دوم هستش این یه مثاله که خودم نوشتم که کاربر با زدن دکمه مسیر فایل یه پنجره باز میشه و مسیر فایل اکسل رو انتخاب میکنه و مسیر فایل رو هم توی تکس باکس نشون میده.
    OpenFileDialog opnfil = new OpenFileDialog();
    opnfil.FileName = "فایل اکسل برنامه شیفتی پرسنل";
    opnfil.Filter = "Excel 2007(*.xlsx)|*.xlsx|" + "Excel 2003(*.xls)|*.xls";
    if (opnfil.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    filename1 = opnfil.FileName;
    textBox1.Text = filename1;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    نقل قول نوشته شده توسط sepide_68_91 مشاهده تاپیک

    این جوری نوشتم اما خطا میده

    string[] sourceDir = Directory.GetFiles(txts.text);


    سلام دوست عزیز
    این قطعه کد شما مشکلی نداره
    اگه ارور میده متن ارور را بنویسید تا ببینیم راه حلش چیه
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    New WinRAR ZIP archive.zip

    این کد شاید بکارت بیاد

  5. #5

    نقل قول: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    نقل قول نوشته شده توسط h_assefi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    این قطعه کد شما مشکلی نداره
    اگه ارور میده متن ارور را بنویسید تا ببینیم راه حلش چیه
    موفق باشید
    اصلا اسم تکس باکس رو نمیاره خودم دستی می نویسم این خطا رو میده
    Error 1 No overload for method 'GetFiles' takes 0 arguments

    ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    به حروف کوچیک و بزرگ بودن اسم تکستتون دقت کنید
    من دقیقا دستور زیر را اجرا کردم و جواب داد. خطایی هم نداره

    string[] sourceDir = Directory.GetFiles(textBox1.Text);

  7. #7

    نقل قول: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    نقل قول نوشته شده توسط h_assefi مشاهده تاپیک
    به حروف کوچیک و بزرگ بودن اسم تکستتون دقت کنید
    من دقیقا دستور زیر را اجرا کردم و جواب داد. خطایی هم نداره

    string[] sourceDir = Directory.GetFiles(textBox1.Text);
    ممنون از همه

  8. #8

    نقل قول: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    نقل قول نوشته شده توسط sepide_68_91 مشاهده تاپیک
    ممنون از همه
    سلام
    دوستان بازم نشد در اینجا جواب نمیده
    من جای رشته ها (مسیرها) هرکاری می کنم اسم تکس باکس ها رو نمیاره..
    خواهش می کنم کمک کنید
    public partial class Form1 : Form
    {




    string[] sourceDir = Directory.GetFiles("L:");
    string[] targetDir = Directory.GetFiles(@"G:/ccc");

    .
    .
    .
    .
    public void Copy(string sourceDir, string targetDir)
    {

    Directory.CreateDirectory(targetDir);

    foreach (var file in Directory.GetFiles(sourceDir))

    File.Copy(file, Path.Combine(targetDir, Path.GetFileName(file)));

    foreach (var directory in Directory.GetDirectories(sourceDir))
    Copy(directory, Path.Combine(targetDir, Path.GetFileName(directory)));
    }

  9. #9

    نقل قول: چکار کنم مسیر رو کاربر وارد کنه(در این کد)

    نقل قول نوشته شده توسط sepide_68_91 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان بازم نشد در اینجا جواب نمیده
    من جای رشته ها (مسیرها) هرکاری می کنم اسم تکس باکس ها رو نمیاره..
    خواهش می کنم کمک کنید
    public partial class Form1 : Form
    {




    string[] sourceDir = Directory.GetFiles("L:");
    string[] targetDir = Directory.GetFiles(@"G:/ccc");

    .
    .
    .
    .
    public void Copy(string sourceDir, string targetDir)
    {

    Directory.CreateDirectory(targetDir);

    foreach (var file in Directory.GetFiles(sourceDir))

    File.Copy(file, Path.Combine(targetDir, Path.GetFileName(file)));

    foreach (var directory in Directory.GetDirectories(sourceDir))
    Copy(directory, Path.Combine(targetDir, Path.GetFileName(directory)));
    }
    خب دوست عزیز معلومه که نمیاره
    چون شما اومدی این کد رو در قسمت جنریک نوشتی، که این کار اشتباهه. شما باید این کد رو در یک رویداد بنویسی تا اسم تکست باکسو براتون بیاره. مثلا داخل رویداد Form_Load یا Button_Click این کد رو بنویسید تا اسم تکست باکسو بتونید به جای مسیر وارد کنید
    یعنی مثلا یه همچین چیزی
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string[] sourceDir = Directory.GetFiles(textBox1.Text);
    string[] targetDir = Directory.GetFiles(textBox2.Text);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه
    نوشته شده توسط mahnaz_tbe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 10:11 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 14:20 عصر
  3. چکار کنم تا وارد صفحه خطا نشه
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 21:53 عصر
  4. درخواست : یه Messagebox ی میخواهم که کاربر نتونه بیشتر از 7 کاراکتر وارد کنه
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 18:47 عصر
  5. چکار کنم که اطلاعات تکراری در بانک وارد نشه ؟!!! فوری- تحویل
    نوشته شده توسط یاسر احسانی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 06:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •