نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Validation برای Captcha در اسمارتی

  1. #1

    Validation برای Captcha در اسمارتی

    برای یک سایت اسمارتی از یک اسکریپت captcha استفاده کردم کارارایی کپچا هیچ مشکلی نداره اما برای validation اش مشکل دارم. نمیتونم وقتی که user کد اشتباه وارد میکنه را تشخیص بدم .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    www.iranapp.org
    پست
    569

    نقل قول: Validation برای Captcha در اسمارتی

    سلام
    خوب بیا توی کد بنویس اگه کد کپچا وارد شده توسط کاربر با کد کپچا در سیشن یکی نبود خطا بده (توی کد php)

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    66

    نقل قول: Validation برای Captcha در اسمارتی

    درسته باید با سشن در برنامه ات چک کنی و من هم اینو میدونم اما یه نفر یه نمونه کد بزاره

  4. #4

    نقل قول: Validation برای Captcha در اسمارتی

    نقل قول نوشته شده توسط omid_student مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب بیا توی کد بنویس اگه کد کپچا وارد شده توسط کاربر با کد کپچا در سیشن یکی نبود خطا بده (توی کد php)
    ممنون میشم اگر با یک مثال توضیح بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: Validation برای Captcha در اسمارتی

    همونطور که دوستان اشاره کردند، باید رقم تولید شده در Session قرار بدید :

    <?php
    session_start();
    $_SESSION['captcha'] = rand(1000, 9999);
    ?>


    متنی رو هم که میخواین Generate کنید باید از SESSION بخونید.
    الان متنی که Captcha شده رو در اختیار دارید. وقتی کاربر مقداری رو وارد کرد، اونرو با SESSION مقایسه کنید.

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از Regular expression validator برای صحت شماره موبایل
    نوشته شده توسط Batman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395, 09:55 صبح
  2. تابع input validation برای فارسی ؟
    نوشته شده توسط fumnimda در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1388, 18:05 عصر
  3. ایجاد validation برای textbox
    نوشته شده توسط nemidonam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 15:51 عصر
  4. یه کنترل Validation برای چند تا تکس باکس
    نوشته شده توسط federrer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 09:12 صبح
  5. قرار دادن validation برای کنترل های داخل datagrid
    نوشته شده توسط rainynight در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 21:51 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •