نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چه طور میتونم یک فایل رو End process کنم؟

  1. #1

    Question چه طور میتونم یک فایل رو End process کنم؟

    چه طور میتونم یک فایل اکسس رو End process کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: چه طور میتونم یک فایل رو End process کنم؟

    یعنی چی ؟ منظورت چیه ؟

  3. #3

    نقل قول: چه طور میتونم یک فایل رو End process کنم؟

    ببینید من یه بانک اکسس رو تو برنامه باز کردم و ازش یه گزارش گرفتم.
    حالا میخوام حذفش کنم که ارور میده که این فایل در حال اجرا هست وبازه .
    حالا میخوام اول End process کنم و بعد حذف.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: چه طور میتونم یک فایل رو End process کنم؟

    طبق صحبت خود شما این فایل اکسس فقط باز شده
    آیا این فایل را بعد از این که کارت باش تموم شد با کد میبندی؟
    چون اگه ببندی دیگه مشکلی نباید داشته باشی و End Process کردن برنامه کاری را پیش نمیبره و باید کار از اصلش درست بشه .
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: چه طور میتونم یک فایل رو End process کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi-1 مشاهده تاپیک
    ببینید من یه بانک اکسس رو تو برنامه باز کردم و ازش یه گزارش گرفتم.
    حالا میخوام حذفش کنم که ارور میده که این فایل در حال اجرا هست وبازه .
    حالا میخوام اول End process کنم و بعد حذف.
    دوست من اگر در حین اجراء برنامه خطا میده شما باید خطای اون رو مدیریت کنید و خودتون رو با دور زدن خطا مثل End Process قول نزنید :)

    برای اینکار ۲ تا پیشنهاد میکنم.

    ۱.از Try و Catch برای مدیریت خطا استفاده کنید.
    ۲.نتیجه خطای اعمالی در صورت احتمال بروز را برگردانید و نمایان سازید در این صورت به بهترین صورت بدون هنگ کردن و خراب شدن برنامه به روند خودش ادامه خواهد داد.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: چه طور میتونم یک فایل رو End process کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi-1 مشاهده تاپیک
    چه طور میتونم یک فایل اکسس رو End process کنم؟

    با سلام
    با استفاده از متود System.Diagnostics.Process.GetProcesses لیست Process ها را گرفته و با استفاده از متود Process.Close آنها را ببندید:

    var Access = (from System.Diagnostics.Process process in System.Diagnostics.Process.GetProcesses() where process.ProcessName = "access" select process).FirstOrDefault();
    Access.Close();
    //or
    System.Diagnostics.Process.GetProcessesByName("acc essxxx").FirstOrDefault().Close();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. چطوری میتونم روی فایل access پسورد بزارم؟
    نوشته شده توسط ho3einn در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 14:53 عصر
  2. سوال: یه سوال ساده راجبه End Process کردن EXPLORER ( ؟؟؟؟ )
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 01:07 صبح
  3. چگونه یک برنامه رو End Process کنیم؟
    نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 20:17 عصر
  4. End process
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 10:03 صبح
  5. چطوری میتونم یک فایل html رو در دلفی باز کنم
    نوشته شده توسط object در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 08:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •