نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

  1. #1

    چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    سلام
    من داخل یک برنامه دو تا فور به نام های Frm1 , Frm2 دارم و روی فورم 1 یک دکمه وجود داره حالا می خوام وقتی روی این دکمه کلیک کردم فورم 2 نمایش داده بشه ؟
    کسی اینجا می تونه کمک کنه ؟ ممنون میشم من تا حالا سی شارپ کار نکردم بیشتر با VB کار کردم که دستوراتشون با هم فرق دارن
    پیشاپیش ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    سلام دوست عزیز

    Frm2 f=new Frm2;
    f.showDialog();

    اینجور چیزها را میتونی با وب سایت هایی که Convert انجام میدند به راحتی پیدا کنی
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

                frm2 f2 = new frm2();
    f2.show();
    // or
    f2.showDialog();


    سلام
    اول نمونه ای از کلاس فرم 2 ساخته میشه و بعد میتونید به دو حالت فرم 2 رو فراخوانی کنید
    حالت اول show که فرم 2 باز میشه و فرم 1 به روند کارش ادامه میده
    showDialog : با رسیدن به این خط کد برنامه متوقف میشه و فرم 2 باز میشه ( به صورت dialog باز میشه ) و بعد از بستن فرم 2 کدهای بعدی اجرا میشن و برنامه به کارش ادامه میده ( تا فرم 2 بسته نشه اجازه دسترسی به فرم 1 نیست - که خودتون به این مسائل آشنایی دارید )

    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    سلام
    اگر دو تا فرم جدا از هم باشن،چی کار باید کرد؟مثلا یه فرم رو در یه فولدر دیگه ای ذخیره کردم
    الان من دو تا فرم به اسم های application و software دارم.توی بخش software هم یه menu strip دارم که وقتی روش کلیک میکنم میخام بره به فرم application.چیکار باید کنم؟

  5. #5

    Question نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    دادا
    من این کد رو میزنم ارور میده
    عکس رو تو ضمیمه گذاشتم
    اینم کدی که تا اینجا نوشتم
    دانلود کد
    اگه میشه کمک کنید کد رو قرار بدید برام تو سورس برنامه
    اینم لینک عکس ( تو ضمیمه هم گذاشتم )
    http://up.qabzar.ir/up/qabzar/Ashamp...9m43s_002_.png

    من به این کد خیلی نیاز دارم
    اگه میشه کد رو تو سورس برام بزارید
    آخرین ویرایش به وسیله alborz92 : سه شنبه 05 فروردین 1393 در 19:37 عصر دلیل: به نتیجه رسیدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط alborz92 مشاهده تاپیک
    دادا
    من این کد رو میزنم ارور میده
    عکس رو تو ضمیمه گذاشتم
    اینم کدی که تا اینجا نوشتم
    دانلود کد
    اگه میشه کمک کنید کد رو قرار بدید برام تو سورس برنامه
    اینم لینک عکس ( تو ضمیمه هم گذاشتم )
    http://up.qabzar.ir/up/qabzar/Ashamp...9m43s_002_.png

    من به این کد خیلی نیاز دارم
    اگه میشه کد رو تو سورس برام بزارید
    0................................................. ......
    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim form As New frmList()
    form.Show()

    End Sub

  7. #7

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    دمت گرم داداش کار کرد
    وقتی برنامه تموم شد تو همین تاپیک میزارم
    اسم تو هم میزارم تو برنامه تو قسمت درباره برنامه نویس

  8. #8

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    راستی دادا
    این که هر بار بزنی فرم باز میشه و فرم قبلی هست
    کدی هست که بزارم وقتی روی دکمه کلیک کرد فرم دوم باز شد فرم یک بسته بشه و وقتی فرم دوم رو بست فرم اول دوباره نمایش داده بشه

  9. #9

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    دوستان کدی هست که فقط یبار فرم دوم باز بشه
    با این کد هربار که روی دکمه کلیک کنی فرم باز میشه
    کدی هست که فقط یکبار فرم دوم باز بشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    من که نفهمیدم شما برای سی شارپ کد می خواید یا vb یه راهنمایی در این زمینه مارو بکنید کمکتون می کنیم در ضمن برای این کار شما هم راه های بیسیاری هست که من یه راهی که کار شما رو انجام می ده ولی سر بار زیادی داره رو می گم چون

    فرم اولتون مخفی کنید و فرم دو رو نمایش بدید و بعد در fromclosed فرم دوم بگید فرم یک نمایش داده بشه
    بازم می گم این کار سر بار داره به علت این که فرم یک باز می مونه اگه می تونید آشنا هستید در مورد task ها یا Thread ها مطالعه کنی این کارو برات انجام می دن

    امیدوارم موفق باشی
    راستی بگو به کدوم زبانم می خوای !

  11. #11

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    سلام
    سی شارپ

  12. #12

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    کدشو گذاشتم تو یکی از پست های همین تاپیک
    اگه میشه یه جوری برام درست کنید
    یه برنامه اطلاع رسانیه
    من برای اندروید رو دارم گفتم برا PC هم بنویسم
    تو دلم گفتم خیلی آسونه
    فقط تو قسمت دیزاین میام و طراحی میکنم و واسه دکمه ها هم لینک میزارم که بره به یه فرم دیگه
    نگو این همه ریزه کاری داره
    هرکی میتونه بیاد کمک کنه شاید همین یه برنامه توپ شد
    ازش پول در اوردیم
    هرکی میتونه بیاد مثلا یکی عکساش رو بیاره

  13. #13

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    سلام بفرما
     private void button1_Click(object sender, EventArgs e) 
    {
    Form2 a = new Form2();
    a.Show();
    this.Hide();
    }

    با سپاس

  14. #14

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    ارور میگیره از این کد
    کدی که من برای باتن گذاشتم و کار کرد اینه:
    Dim form As New frmList()
    form.Show()

    کدی باشه که روی این بیاد و ارور نده
    من از ویژوال استدیو 2012 استفاده میکنم ( گفتم شاید کد ها با هم فرق داشته باشن )

  15. #15

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    اینکه تو سی شارپ کاملا اشتباه هست
    همونی که اون بالا نوشتم تو سی شارپ صحیح هست و اجرا میشه
    با سپاس

  16. #16

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    من زیر همون کدم گذاشتم ولی ارور داد
    برنامه رو اجرا کردم کلیک کردم فرم دوم باز شد ولی فرم اول هم باز مونده بود
    راستی چیکار کنم فقط با یکبار کلیک روی دکمه فرم دوم باز بشه نه با هربار کلیک
    الان هربار که کلیک میکنی فرم دوم باز میشه و با بستن فرم اول همه فرم ها بسته میشه

  17. #17

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    والا من که نفهمیدم منظورت چیه ولی میتونی بجای کد نویسی توی دکمه تو یه تایمر بزاری که بعد از هر چند ثانیه یا دقیقه فرم دوم رو باز کنه و کدت اشتباه نوشتی دقیقا کدی که الان بهت میدم رو بنویس
    Form2 a = new Form2();
    a.Show();
    this.Hide();

    با سپاس

  18. #18

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    ارور میده دادا

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    دوست عزیز عکسی که شما گذاشتی از کداش معلومه داری با vb کد می زنی که ! من یکی که قاطی کردم (املای قاطی درسته ؟) ؟ !

  20. #20

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    دقیقا منم گیج شدم که کدوم رو میخواد وی بی یا سی شارپ؟؟؟؟؟؟؟؟
    با سپاس
    اگه تو وی بی می خوای میشه این
    Form2.Show
    Form1.Hide



    با سپاس

  21. #21

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    راست میگید من دارم تو ویژوال استدیو با وی بی مینویسم
    حالا تو هردو کدشو بدید
    هم وی بی هم سی شارپ

  22. #22

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    خواهشا دفعه بعدی بیشتر دقت کن تو کدوم تالار هستی
    سی شارپ
    Form2 a = new Form2();
    a.Show();
    this.Hide();

    اینم وی بی
    Form2.Show
    Form1.Hide

    با سپاس

  23. #23

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    یه سوال دیگه در مورد سی شارپ
    تو سی شارپ با چه کدی مثل وی بی کادر msgbox ایجاد کنم

  24. #24

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    بفرما این دو نمونه هست که اولی کامل تر هست
     MessageBox.Show("Happynew year", "New year", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.DefaultDesktopOnly);
    MessageBox.Show("Happy new year 2573");

    با سپاس

  25. #25

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    MessageBox.Show("Test");;

  26. #26

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    راستی داداش
    اون کدی کع دادی برای مخفی کردن
    فرم دوم رو نشون میده فرم اول رو مخفی میکنه
    ولی من میخوام وقتی فرم دوم رو بست دوباره فرم اول نمایش داده بشه

  27. #27

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    اگه میخواهید با بسته شدن فرم 2 , فرم 1 تون باز بشه توی رویداد deactivate فرم 2 این کدها رو بنویسید

    private void Form2_Deactivate(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1 objfrm = new Form1();
    objfrm.Show();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Morteza-76 : سه شنبه 05 فروردین 1393 در 18:12 عصر

  28. #28

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    اینو تو فرم دوم رویداد closing بنویس این برا سی شارپ هست
         private void Form2_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    Form1 b = new Form1();
    b.Show();
    this.Hide();
    }

    با سپاس

  29. #29

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    alborz92 تا اینجا که همه سوالای شما تکراری هست.
    فرم دوم رو ShowDialog کنید. بلافاصله خط قبل و بعد فرم جاری رو مخفی و دوباره نمایش بدید.

    Form2 frm = new Form2();
    this.Hide();
    frm.ShowDialog();
    this.Show();

  30. #30

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    در رویداد باتنی که میخاهید فرم دوم نمایش داده بشه.

  31. #31

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    از طریق FormClosing هم میتونه
    با سپاس

  32. #32

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    سلام من هم همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید

  33. #33

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    سلام.من دوتا فرم دارم و می‌خواهم با کلیک یک دکمه فرم دیگه ای باز شه.اما هر کدی میزنم ارور داره.لطفا راهنمایی کنید.
    اگه کسی می‌تونه کمکم کنه توی تلگرام به این آیدی پیام بده.
    ممنون میشم.https://t.me/Sh_love_17

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Sheida.love مشاهده تاپیک
    سلام.من دوتا فرم دارم و می‌خواهم با کلیک یک دکمه فرم دیگه ای باز شه.اما هر کدی میزنم ارور داره.لطفا راهنمایی کنید.
    اگه کسی می‌تونه کمکم کنه توی تلگرام به این آیدی پیام بده.
    ممنون میشم.https://t.me/Sh_love_17
    توی فرم اول یه دکمه بنداز بعد کد زیر رو بزن توش


    Frm2 f=newFrm2;
    f.showDialog();


    بجای Frm2 اسم فرم خودتو بزن

  35. #35

    Post نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Snoopboy مشاهده تاپیک
    توی فرم اول یه دکمه بنداز بعد کد زیر رو بزن توش


    Frm2 f=newFrm2;
    f.showDialog();


    بجای Frm2 اسم فرم خودتو بزن


    من اینو نوشتم ولی ارور میده.
    میشه بیاین تلگرام که عکسشو براتون بفرستم و راهنماییم کنین؟

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: چگونگی ارتباط بین دو فرم در سی شارپ

    از ارورش عکس بگیرید بذارید اینجا

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 11:45 صبح
  2. چگونگی ارتباط بین جدول ها
    نوشته شده توسط sadeghlinux در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 فروردین 1388, 09:14 صبح
  3. سوال: چگونگی ارتباط بین Controller و View و Model در متد MVC
    نوشته شده توسط smhnaji در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 22:59 عصر
  4. یک مشکل عجیب در ارتباط بین دو فرم
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 10:24 صبح
  5. برای ارتباط بین دو فرم چه باید کرد
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •