نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: !!!!!گذاشتن برنامه در استارت اپ ومشکل شناخته شدن برنامه به عنوان ویروس!!!!!!

  1. #1

    Exclamation !!!!!گذاشتن برنامه در استارت اپ ومشکل شناخته شدن برنامه به عنوان ویروس!!!!!!

    ببخشید دوستان من یه برنامه نوشتم که وقتی میخوام از طریق رجستری به استارت اپ اضافه بشه آنتی بخش گیر میده!! چیکارش کنم؟؟؟ خیلی برام مهمه الان 6 ماهه درگیر این برنامم

  2. #2

    نقل قول: !!!!!گذاشتن برنامه در استارت اپ ومشکل شناخته شدن برنامه به عنوان ویروس!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط angel200 مشاهده تاپیک
    ببخشید دوستان من یه برنامه نوشتم که وقتی میخوام از طریق رجستری به استارت اپ اضافه بشه آنتی بخش گیر میده!! چیکارش کنم؟؟؟ خیلی برام مهمه الان 6 ماهه درگیر این برنامم
    تا اونجا که یادمه من وقتی ویروس هایی که ساخته بودم از ریجستری به Run اظافه میکردم آنتی ویروس گیر نمیداد چه برسه به یه نرم افزار سالم ... !
    اسم و نوع آنتی ویروس و کدی که شما استفاده کردیت رو میشه پیوست کنید ... (البته فکر نکنم مشکل از اینا باشه)

  3. #3

    Lightbulb نقل قول: !!!!!گذاشتن برنامه در استارت اپ ومشکل شناخته شدن برنامه به عنوان ویروس!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    تا اونجا که یادمه من وقتی ویروس هایی که ساخته بودم از ریجستری به Run اظافه میکردم آنتی ویروس گیر نمیداد چه برسه به یه نرم افزار سالم ... !
    اسم و نوع آنتی ویروس و کدی که شما استفاده کردیت رو میشه پیوست کنید ... (البته فکر نکنم مشکل از اینا باشه)
    برنامه من در اصل یه کیلاگره
    انتی هم کاسپره! جالبه وقتی انلاین چکش میکنم هیچ انتی ویروسی گیر نمیده ولی وقتی اجراش میکنم ...
    خواهشا نگو از کریپتر استفاده کن!!!
    حتی برنامه رو هم دو تیکه کردم . قسمت اول نیمه ی دوم رو تو استارت اپ هر 3 ثانیه چک میکنه!! ولی مشکل حل نشد!!!! اینم کدش:
    RegistryKey registryKey = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"SOFTWARE\\Micros oft\\Windows\\CurrentVersion\\Run", true);
    try { registryKey.DeleteValue(mreg); }
    catch { } mreg = Path.GetRandomFileName();
    registryKey.SetValue(mreg,destination22);
    registryKey.Close();
    که تو mreg یه نام تصادفی گذاشتم و تو destintion مسیر اون تیکه برنامم رو . به محض اینکه این تیکه کد روبردارم مشکل حل میشه!!!
    آخرین ویرایش به وسیله angel200 : پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392 در 11:26 صبح

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در ران شدن برنامه (فوری)
    نوشته شده توسط hadavinia در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1383, 13:13 عصر
  2. خارج شدن برنامه بدون پیغام !!!
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 21:13 عصر
  3. مشکل دیر باز شدن برنامه ای که از DBIsam استفاده شده
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1383, 01:10 صبح
  4. مشکل : اجرا شدن برنامه فقط با IDE
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اسفند 1382, 23:33 عصر
  5. مشکل در کامپایل شدن برنامه ها
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 آذر 1382, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •