نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: رفتن به صفحه ی دیگه با بررسی شرط

  1. #1

    Question رفتن به صفحه ی دیگه با بررسی شرط

    با سلام وارزوی سلامتی شما

    من تو vb.net با asp.net می خوام از یک صفحه به صفحه دیگه برم
    به این صورت که اول یه شرط رو بررسی کن وببینه اگه شرط درست بود بعد به صحفه بعد برم
    ولی نمی تونم

    من منتظر یاری سبزتون هستم
    یاحق

  2. #2

  3. #3
    من تازه واردم خیلی نمی دونم
    ولی ببینین من می خواستم از linkbutoon استفاده کنم ولی خب اون برای submit و hyperlink هم که نمی شه
    من خیلی نمی دونم
    هرچی هم شرط می ذارم نمیشه
    دوتا کتاب هم خریدم ولی بهم کمک نکرده
    یعنی اصلا نمی دونم که کدش چیه وچطوری؟؟؟
    فقط می خوام اگه کاربر USER و PASS رو درست وارد که وارد صحفه ی دیگه بشه وگرنه پیغام خطا بده
    ممنون میشم کمکم کنید
    یاحق

  4. #4
    ببینید خواهر عزیز!
    این سایت قوانین مخصوص به خودش رو داره.
    اینجا یک سایت تخصصی هست.
    قبل از ایجاد تاپیک در مورد اون جستجو بفرمایید.
    تاپیک های فاقد بار علمی و ارزش فنی نیز مطرح نفرمایید. وگرنه شرمندتون میشیم.

    موفق باشید.

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط fateme_shourabi
    من تازه واردم خیلی نمی دونم
    ولی ببینین من می خواستم از linkbutoon استفاده کنم ولی خب اون برای submit و hyperlink هم که نمی شه
    من خیلی نمی دونم
    هرچی هم شرط می ذارم نمیشه
    دوتا کتاب هم خریدم ولی بهم کمک نکرده
    یعنی اصلا نمی دونم که کدش چیه وچطوری؟؟؟
    فقط می خوام اگه کاربر USER و PASS رو درست وارد که وارد صحفه ی دیگه بشه وگرنه پیغام خطا بده
    ممنون میشم کمکم کنید
    یاحق
    از همون Response.Redirect استفاده کنید.
    اگه شرط درست بود به صفحه ی بعدی redirect کنید و اگر غلط بود به صفحه ی خطا.
    همونجوری که آقای راد گفتن جستجو هم بکنید موارد زیادی پیدا می کنید.

  6. #6
    ممنون از راهنمایی تون
    ولی میشه لطفا کد مربوط رو برام بنویسید
    با تشکر
    یاحق

  7. #7
    من می خوام همونجا توهمون صفحه وقتی پسورد اشتباه بود یه خطایی مثل messegebox بده ولی نمیشه

  8. #8

    if tx_password.text="password" then
    response.redirect("yourpage.aspx")
    else
    response.write("<script> alert('کلمه عبور یا نام کاربری صحیح نیست'); </script>")
    end if

  9. #9
    باتشکر مشکلم حل شد
    یاحق

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •