نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

  1. #1

    خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    سلام بر اساتید گرامی
    این خطا برای چیه؟ و باید چطوری حلش کنم؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    شما مقدار ستون tbldriver_codemeli رو ک در جدولتون بصورت Primary Key تعریف کردین می خواین تغییر بدین ک بهتون اجازه نمی ده.
    یک ستون ب اسم Id تو جداولتون بصورت identity تعریف کنید و اون رو کلید ست کنید نه فیلد دیگه ای رو (مگر اینکه بدونید دارین چیکار می کنید وگرنه همیشه همین روالی ک گفتم رو پیش بگیرین)

  3. #3

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    من اولین بار که داده هارو درج می کنم درج میشه و هیچ خطایی نمیده ولی وقتی برای دومین بار میخوام داده ها رو درج کنم نمیشه و این خطارو میده!
    قبلا اینجوری نبود! برنامه های قبلیم رو همینجوری می نویسم این خطا رو نداده ولی از دیشب هربرنامه ای که می نویسم این خطارو میده
    جالب اینه که برنامه های قبلیم هم جدیدا این خطارو میده :( موندم چیکار کنم!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    کد بخش مربوط ب این خطا رو هم بذارید

  5. #5

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    این خطا مربوط به قسمت طراحی مدل ام هست. من یه edmx ایجاد کردم توو قسمت طراحیش این خطارو میده! خیلی سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد اینم کد مربوط به فیلد کلید در مدلم:


    public global::System.Int64 tbldriver_codemeli
    {
    get
    {
    return _tbldriver_codemeli;
    }
    set
    {
    if (_tbldriver_codemeli != value)
    {
    Ontbldriver_codemeliChanging(value);
    ReportPropertyChanging("tbldriver_codemeli");
    _tbldriver_codemeli = StructuralObject.SetValidValue(value);
    ReportPropertyChanged("tbldriver_codemeli");
    Ontbldriver_codemeliChanged();
    }
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    همین کاری رو که گفتید کردم این بار هم مثه قبل اولین بار که داده میدم درج میشه ولی بار دوم این خطای عجیب رو میده در حالی که فیلد کلید من autonumber هستش

    An object with the same key already exists in the ObjectStateManager. The existing object is in the Modified state. An object can only be added to the ObjectStateManager again if it is in the added state.

  7. #7

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    از اساتید عزیز کسی نمی تونه مسکل مارو حل کنه؟؟

  8. #8

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    کسی نمی تونه به ما کمک کنه؟؟ کماکان منتظریم

  9. #9

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    آخیش بالاخره درست شد!!
    توو یه برنامه تست کردم درست شد کدهاشو میذارم شاید یه روزی کسی به این مشکل برخورد


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    using (var context = new dbphoneEntities())
    {
    tbl_phone tbl=new tbl_phone();
    tbl.Name=textBox1.Text;
    tbl.Job=textBox4.Text;
    tbl.Tel=int.Parse(textBox3.Text);
    tbl.Family=textBox2.Text;
    context.AddTotbl_phone(tbl);
    context.SaveChanges();
    dataGridView1.DataSource = context.tbl_phone.ToList();
    }

    }

  10. #10

    نقل قول: خطا در درج اطلاعات در entity framwork

    ba salam khedmate dostane gerami man to C#‎ az tarighe ORM Entity Framwork b bankam vasl shodam va hameye amaliat ro roye bankam anjam midam,va ama moshkelam : man 1 jadval daram b name sarparaste khanevar k 1 shomare ozviat dare va kelide aslie man ast,va dar formi digar az barname bayad farzandane in sarparast ro ba hamon shomare ozviat dar bank zakhire konam,va dar jadvale farzandan ham fild shomare ozviat va shomare shenasname kelid hastand k shomare ozviat kelide kharejie man ast,ama moghei k az 1 farzand bishtar vared mikonam ba in peyghame khata movajeh misham "Multiplicity constraint violated. The role 'tblChild' of the relationship 'DBMojtaba_ahlalbayt_FinalModel.FK_tblChild_TblFam ily' has multiplicity 1 or 0..1." lotfan 1 rahi jelom bezarin k in moshkele naghze mahdodiate taadod ro raf konam.mamnon

تاپیک های مشابه

  1. مشکل ذخیره و لود اطلاعات Tree View با Entity Framwork
    نوشته شده توسط va2012 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1391, 10:25 صبح
  2. خطا در نمایش و درج اطلاعات
    نوشته شده توسط fafa_na در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1390, 12:00 عصر
  3. سوال: خطا هنگام درج اطلاعات در پایگاه داده
    نوشته شده توسط jamali_yosef در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 14:50 عصر
  4. خطا هنگام درج اطلاعات
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 22:18 عصر
  5. پیغام خطا هنگام نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 12:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •