نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

  1. #1

    ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

    با سلام

    من تو سایت خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم

    من یک فرمی طراحی کردم که کاربر نزدیک به 100 مقدار را در آن وارد میکنه ( یعنی در تکست باکس ها )

    بعد مثلا به تکست باکس 50 ام که رسید یک دکمه گذاشتم که یک فرم باز میشه که تو اون یک سری اطلاعات وارد میکنه

    بعد از اون از اون فرمی که جدید باز شده میخوام مقدار یکی از تکست باکس هاشو واسم بفرسته به فرم اصلی

    اومدم Modifier هاشون را روی Public گذاشتم که بشه از یک فرم دیگه بهشون دسترسی داشت

    ولی وقتی که میخوام اطلاعات را ارسال کنم به فرم مادر

    فرم مجدد باز میشه و کاربر مجبور دوباره اون 50 تا فیلد را که پر کرده بود دوباره پر کنه

    چی کار کنم که فرم دوباره لود نشه و تو همون فرم قبلی اطلاعات بره ؟؟


    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    Form_gharardad_kharid frm1 =new Form_gharardad_kharid ();

    frm1.textBox1.Text = comboBox1.Text;
    frm1.ShowDialog();
    }

  2. #2

    نقل قول: ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

    خب شما این Modifierرو که از نوع Public تعریف کردی پس باید دسترسی داشته باشه بهش و به کنترل هایی که در فرم جدیدت داری دسترسی خواهی داشت برای استفاده این کار کن :

    مثلا اگر فیلدی داری با نام Name و از نوع TextBox هست شما باید این Name که از نوع Public تعریف شده رو در فرم والد فراخوانی کنید ! چجوری اینجوری...

    در فرم والد اگر همین جوری یک فیلد Name داری میای فیلد Name رو برابر فیلد Public تعیین شده قرار میدی.

    این روش رو به چند صورت میشه برنامه ریزی کرد.

    اگه مشکلی داشتین بگین یه نمونه براتون سعی میکنم بنویسم بدم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط madiseh مشاهده تاپیک
    با سلام

    من تو سایت خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم

    من یک فرمی طراحی کردم که کاربر نزدیک به 100 مقدار را در آن وارد میکنه ( یعنی در تکست باکس ها )

    بعد مثلا به تکست باکس 50 ام که رسید یک دکمه گذاشتم که یک فرم باز میشه که تو اون یک سری اطلاعات وارد میکنه

    بعد از اون از اون فرمی که جدید باز شده میخوام مقدار یکی از تکست باکس هاشو واسم بفرسته به فرم اصلی

    اومدم Modifier هاشون را روی Public گذاشتم که بشه از یک فرم دیگه بهشون دسترسی داشت

    ولی وقتی که میخوام اطلاعات را ارسال کنم به فرم مادر

    فرم مجدد باز میشه و کاربر مجبور دوباره اون 50 تا فیلد را که پر کرده بود دوباره پر کنه

    چی کار کنم که فرم دوباره لود نشه و تو همون فرم قبلی اطلاعات بره ؟؟


    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    Form_gharardad_kharid frm1 =new Form_gharardad_kharid ();

    frm1.textBox1.Text = comboBox1.Text;
    frm1.ShowDialog();
    }
    سلام

    این خط فرم 1 رو از نو ایجاد می کنه

     Form_gharardad_kharid frm1 =new Form_gharardad_kharid ();


    حذف کن

  4. #4

    نقل قول: ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    خب شما این Modifierرو که از نوع Public تعریف کردی پس باید دسترسی داشته باشه بهش و به کنترل هایی که در فرم جدیدت داری دسترسی خواهی داشت برای استفاده این کار کن :

    مثلا اگر فیلدی داری با نام Name و از نوع TextBox هست شما باید این Name که از نوع Public تعریف شده رو در فرم والد فراخوانی کنید ! چجوری اینجوری...

    در فرم والد اگر همین جوری یک فیلد Name داری میای فیلد Name رو برابر فیلد Public تعیین شده قرار میدی.

    این روش رو به چند صورت میشه برنامه ریزی کرد.

    اگه مشکلی داشتین بگین یه نمونه براتون سعی میکنم بنویسم بدم.
    ممنون میشم یک مثال بزنید چون چند تا کار خودم کردم نشد ....

  5. #5

    نقل قول: ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    سلام

    این خط فرم 1 رو از نو ایجاد می کنه

     Form_gharardad_kharid frm1 =new Form_gharardad_kharid ();


    حذف کن
    اگه این خط برنامه را حذف کنم چطوری اطلاعات را به فرم مادر بفرسته ؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

    بچه ها منتظر راهنمایی هاتون هستم میخوام یک بخش کار را شنبه تحویل بدم

    منتظرتون هستم ........

  7. #7

    نقل قول: ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    لینک زیر و لینک هایی که توش هست رو یه نگاهی بیندازید. ان شاالله به کارتون بیاد.
    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: ارسال مقدار داده از یک فرم به فرم دیگر

    متغیر static تعریف کن و همه رو بریز تو متغیرها. هرجا هم خواستی ازش استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ارسال مقدار از یک برنامه به برنامه ی دیگر
    نوشته شده توسط syntiberium در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 18 مهر 1389, 21:51 عصر
  2. ارسال مقدار یک متغیر به متغیر دیگر در فرم دیگر
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1388, 18:13 عصر
  3. سوال: ایجاد فرم و ارسال مقدار به اشیاء آن
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1387, 21:14 عصر
  4. ارسال مقدار متغیر از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط User-os در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 بهمن 1386, 09:08 صبح
  5. ارسال مقدار از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 13:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •