نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حذف نشدن عکس!

  1. #1

    حذف نشدن عکس!

    سلام یه برنامه نوشتم که عکسی از دسکتاپ میگیره و اون رو ایمیل میکنه و میخوام که بعد از ارسال ایمیل اون عکس حذف بشه از کد زیر استفاده میکنم ولی خطا میده و میگه توسط برنامه دیگری در حال استفاده هست.
    System.IO.File.Delete(Application.StartupPath + "\\image.jpeg");

    چطور میتونم عکس رو پس از ارسال ایمیل از کل پردازش ها خارج بکنم و بشه حذفش کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: حذف نشدن عکس!

    سلام
    میشه بگی که از این عکس توی چه قسمت هایی از برنامت استفاده میکنی ؟
    اگه کدش را بزاری خیلی بهتره

  3. #3

    نقل قول: حذف نشدن عکس!

    ارسال ایمیل
    که mail_att2 حاوی ضمیمه عکس هست
     Attachment mail_att = new Attachment(this.textBox6 .Text);
    Attachment mail_att2 = new Attachment(this.textBox7.Text);
    SmtpClient smtpServer = new SmtpClient();
    MailMessage mail = new MailMessage();
    smtpServer .Credentials =new System.Net .NetworkCredential (textBox2 .Text +"@gmail.com",textBox3 .Text );
    smtpServer.Port = 587;
    smtpServer.Host = "smtp.gmail.com";
    smtpServer.EnableSsl = true;
    mail.From=new MailAddress (textBox2 .Text + "@gmail.com");
    mail.To.Add (textBox1.Text );
    mail.Subject =textBox4.Text ;
    mail.Body =textBox5.Text ;
    mail.Attachments.Add(mail_att);
    mail.Attachments.Add(mail_att2);
    try
    {
    smtpServer.Send(mail);
    //MessageBox.Show("پیام شما به ایمیل مورد نظر ارسال شد", "تحویل داده شد", MessageBoxButtons.OK);
    analyzer.ClearLogFile();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }


    گرفتن عکس
     CaptureScreen();
    filename = "image";
    filename = filename.Replace('/', '.');
    filename = filename.Replace(':', '.');
    filename += ".Jpeg";
    ImageCodecInfo myImageCodecInfo;
    System.Drawing.Imaging.Encoder myEncoder;
    EncoderParameter myEncoderParameter;
    EncoderParameters myEncoderParameters;
    myImageCodecInfo = GetEncoderInfo("image/jpeg");
    myEncoder = System.Drawing.Imaging.Encoder.Quality;
    myEncoderParameters = new EncoderParameters(1);
    myEncoderParameter = new EncoderParameter(myEncoder, 50L);
    myEncoderParameters.Param[0] = myEncoderParameter;
    bmp.Save(Application.StartupPath + "\\" + filename, myImageCodecInfo, myEncoderParameters);
    tmrpic.Enabled = false;

    private static Bitmap bmp;
    private static Size s;
    public static string filename;
    private static void CaptureScreen()
    {
    s = Screen.PrimaryScreen.Bounds.Size;
    bmp = new Bitmap(s.Width, s.Height);
    Graphics g = Graphics.FromImage(bmp);
    g.CopyFromScreen(0, 0, 0, 0, s);
    }

  4. #4

    نقل قول: حذف نشدن عکس!

    منبعش رو فهمیدم توسط
    Vshost32-clr2.exe در حال اجرا هستش. چطور میشه این پروسه رو بست؟

تاپیک های مشابه

  1. حذف نشدن عکس از روی دیتابیس
    نوشته شده توسط amir11205 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1391, 01:23 صبح
  2. حذف کردن عکس
    نوشته شده توسط amirreyhaneh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 11:18 صبح
  3. حذف نشدن آیتم توی لیست باکس
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1384, 08:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •