نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ادد كردن يك ديتا بيس در پنحره سرور اكسپلورر

  1. #1

    Unhappy ادد كردن يك ديتا بيس در پنحره سرور اكسپلورر

    يه ديتا بيس توي sql ساختم و مي خوام توي ويژوال استاديو به او كانكت بشم وقتي مي خوام توي پنحرو سرور اكسپلورر اون را ادد كنم پيغام ميده كه پرميژن ندارم چي كار بايد بكنم

  2. #2

    نقل قول: ادد كردن يك ديتا بيس در پنحره سرور اكسپلورر

    دوست عزیز اگر شما از حالت Wizard استفاده میکنید ابتدا باید DataSource رو که نوع دیتابیس شما رو مشخص میکنه رو مشخص کنید و بعد دیتابیس مورد نظر رو ایجاد کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشكل در attach كردن فايل ديتا بيس به برنامه
    نوشته شده توسط alilovegood در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1389, 23:50 عصر
  2. ماكسيمايز كردن پنجره ديتا بيس
    نوشته شده توسط zzzzzza در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 11:47 صبح
  3. وارد كردن دوتا ديتا بيس !
    نوشته شده توسط farshidtm در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 مهر 1389, 23:12 عصر
  4. پاك كردن ركوردهاي ديتا بيس
    نوشته شده توسط علیرضاخلیلی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 15:19 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 09:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •