نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش متن با دستور If در #C

  1. #1
    کاربر جدید آواتار C#‎ Student
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    9

    Question نمایش متن با دستور If در #C

    با سلام.
    میخوام بدونم چی جوری میشه یه برنامه نوشت که با دستور If متن رو نمایش بده.
    اگه میشه توضیح بدین و درصورت توان کد هم بگذارید.


    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: نمایش متن با دستور If در #C

    منظورتون چیه که با if متن رو نمایش بدین ؟ if یک دستور شرطی هستش و شما میتونید با استفاده از این دستور هر کاری رو انجام دهید.

    برای مثال :



    if(value==true)
    {

    MessageBox.Show("True");

    }

    else

    {

    MessageBox.Show("False");

    }


  3. #3
    کاربر جدید آواتار C#‎ Student
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    9

    نقل قول: نمایش متن با دستور If در #C

    متن سوال رو عینا واست میخونم:
    برنامه ای بنویسید که با استفاده از دستور If متن شعر "فلان" را چاپ کند.

    نکته ی سوال هم همینه که نمایش متن رو بتونی با دستور شرطی If بنویسی.

  4. #4

    نقل قول: نمایش متن با دستور If در #C

    والا این سوالایی که میپرسید کاملا مبتدی هستند !!! من که الان جوابش رو بهتون میگم دارم تشویقتون میکنم به تنبلی !



    bool printing;
    string mytext;

    mytext = "متن شعر";

    if ( printing == true )

    {

    MessageBox.Show(mytext);

    }

    else

    {

    }



    ساده ترین روش همینه که گفتم حالا شما نسبت به سلیقه خودتون تغییرش بدین.


    ولی سوالی که دادن خیلی بی ربط هست.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش متن به دانبال موس
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 15:44 عصر
  2. نمایش متن روی فرم
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1383, 07:26 صبح
  3. نمایش متن فارسی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1383, 17:27 عصر
  4. نمایش متن دلخواه در قسمت پایینی یک صفحهIE
    نوشته شده توسط jannati در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1383, 02:30 صبح
  5. عدم نمایش متن طولانی در ویندوز 98
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 دی 1382, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •