نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: آموزش Node.js

  1. #1

    Smile آموزش Node.js

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    با توجه به نیاز کاربران به Node.js آموزش تصویری رو شروع کردم

    فقط خواهشا پست نزدید
    آخرین ویرایش به وسیله WOLF_MEHRDAD : پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392 در 22:30 عصر

  2. #2

    قسمت اول

    قسمت اول : درباره نُد ، نصب و راه اندازی


    http://motaghifar.ir/files/node.js/NodeJS-Episode-1.zip

    آخرین ویرایش به وسیله WOLF_MEHRDAD : دوشنبه 28 بهمن 1392 در 22:01 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: آموزش Node.js

    مهرداد جان دستت درد نکنه بابت آموزش .. ادامه بده
    فقط لینک دانلود مشکل داره ...
    اینجا آپلود کن
    http://www.uploadtak.com/
    و یا توی مدیا فایر

    یا علی

  4. #4

    قسمت دوم

    این قسمت رو فیلم نگرفتم

    قسمت دوم :

    طبق معمول تمامی زبان های برنامه نویسی میریم سراغ چاپ عبارت "Hello Word!".
    برای اینکار از دستور زیر
    node 
    Console.log('Hello Word!');

    در cmd استفاده میکنیم
    شرح اتفاقات : در اول موتور Node رو اماده دریافت دستورات از طریق cmd آماده میکنیم
    در خط دوم عبارت رو چاپ میکنیم روی cmd.

    خب بعد از انجام اینکار ، میخواییم سروری بسازیم که عبارت "Hello Word!" رو برامون چاپ کنه
    برای این کار فایلی به اسم
    server.js

    در مسیر
    C:\

    ایجاد میکنیم
    و در اون خط زیر رو مینویسیم و ذخیره میکنیم
    Console.log('Hello Word!');

    حالا باید فایلمون رو صدا بزنیم برای این کار

    1. cmd رو باز میکنیم
    2. عبارت 'cd\' رو چاپ میکنیم تا به شاخه اصلی درایو C بریم
    3. عبارت "node server.js" رو مینویسیم و Enter رو میزنیم

    خب میبینیم که هر بار این کار رو انجام بدیم عبارت "Hello Word!" چاپ میشه.




    حالا میخوایم کاری کنیم هر وقت کاربر با مرورگر به وبسایت ما وصل شد عبارت "Hello Word!" روی صفحه چاپ بشه.
    برای اینکار باید از ماژول http که یکی از ماژول های پیشفرض Node.js هست استفاده کینم
    توضیحات : در ادامه آموزش نصب ماژول های آماده Node.js رو خدمتتون عرض میکنم.
    کد زیر رو توی فایل server.js بنویسید ( کپی نکنیدا :دی )

    var http = require('http');
    var server = http.createServer();
    function handleRequest(req, res) {
    res.writeHead(200, { 'content-type': 'text/plain'});
    res.write('Hello World!');
    res.end();
    }
    server.on('request', handleRequest);
    server.listen(3000);


    بعدش طبق معمول اجراش کنید . و از مرورگر با آدرس
    http://127.0.0.1:3000

    تست کنید



    میبینیم که برای ما چاپ کرد



    توضیحات:

    • از ماژول http یک نمونه میسازیم
    • بعد از اون نمونه یک سرور میسازیم
    • حالا سرور ما به پورت 3000 گوش میده و هر وقت درخواستی از سوی کاربر بهش برسه تابع handleRequest رو صدا میزنه و ...



    خب منم دیگه خسته شدم قسمت بعدی در مورد Blocing صحبت میکنیم :دی
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: قسمت دوم

    نقل قول نوشته شده توسط WOLF_MEHRDAD مشاهده تاپیک
    بعدش طبق معمول اجراش کنید . و از مرورگر با آدرس
    http://127.0.0.1:3000

    تست کنید
    سلام
    ممنون از آموزش خوبتون . من همه چیزای که گفتید رو انجام دادم و همه رو نتیجه گرفتم. ولی آدرس بالا رو متوجه نشدم. من تو سیستم خودم باید چه آدرسی رو وارد کنم.
    وقتی من آدرس 127.0.0.1 رو تو مرورگر می زنم یک صفحه باز می شه و از من نام کاربری و پسورد می خواد و وقتی آدرس 127.0.0.1:3000 رو می زنم هیچی نمایش نمی ده.

    در ضمن یک سوالی آیا node.js در هر هاستی قابل اجراست یا شرایط خاصی دارد؟
    آخرین ویرایش به وسیله barbodsoft.com : پنج شنبه 16 خرداد 1392 در 12:31 عصر

  6. #6

    نقل قول: قسمت دوم

    نقل قول نوشته شده توسط barbodsoft.com مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون از آموزش خوبتون . من همه چیزای که گفتید رو انجام دادم و همه رو نتیجه گرفتم. ولی آدرس بالا رو متوجه نشدم. من تو سیستم خودم باید چه آدرسی رو وارد کنم.
    وقتی من آدرس 127.0.0.1 رو تو مرورگر می زنم یک صفحه باز می شه و از من نام کاربری و پسورد می خواد و وقتی آدرس 127.0.0.1:3000 رو می زنم هیچی نمایش نمی ده.

    در ضمن یک سوالی آیا node.js در هر هاستی قابل اجراست یا شرایط خاصی دارد؟
    درود بر شما

    منظور از این آدرس همون localhost هست که آپاچی روش فعاله
    مشکل پسورد هم احتمالا از IIS هست .

    باید هاستینگ براتون نصب کنه ولی بهتره از VPS استفاده کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: قسمت دوم

    آقا ممنون
    درست شد. از IIS بود.
    یک چت روم هم تو سایت آقای افشین مهربانی بود که اون رو هم اجرا گرفتم. ولی هنوز خیلی مونده تا ازش شناخت نسبی به دست بیارم.

    اینم لینک وبلاگ آقای افشین مهربانی و برنامه ایشون برای چت روم با nodejs , socket.io

    راستی من در کل تو برنامه نویسی وب تازه کار هستم. می شه بفرمایید آیا معمولا پشتیبانی هاستینگ اینکار رو برای ما می کنن یا نه؟ اگه هاستینگ حاصی سراغ دارید بفرمایید.

    یک سوال دیگه این nodejs تا چه اندازه کارا خواهد بود؟ من شنیدم یاهو می خواد سیستمش رو ببره به سمت nodejs. آیا این ابزار برای طراحی کامل یک وب سایت مناسب خواهد بود؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: آموزش Node.js

    سلامی مجدد
    آقا من از این socket.io خیلی خوشم اومد.
    می شه بگید آیا می شه باهاش چت صوتی یا تصویری هم نوشت ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: آموزش Node.js

    سلام
    کسی نیست جواب بده

  10. #10

    نقل قول: قسمت دوم

    راستی من در کل تو برنامه نویسی وب تازه کار هستم. می شه بفرمایید آیا معمولا پشتیبانی هاستینگ اینکار رو برای ما می کنن یا نه؟ اگه هاستینگ حاصی سراغ دارید بفرمایید.
    فکر نکنم هاستینگی در ایران این سرویس رو ارائه بده ؛ بهترین گزینه همون VPS هست
    یک سوال دیگه این nodejs تا چه اندازه کارا خواهد بود؟ من شنیدم یاهو می خواد سیستمش رو ببره به سمت nodejs. آیا این ابزار برای طراحی کامل یک وب سایت مناسب خواهد بود؟
    برای طراحی وبسایت که اصلا مربوط نمیشه ولی برای برنامه های تحت سرور و realtime استفاده میشه
    حالا میتونه چت روم باشه ، یا بازی یا هر چیز دیگه
    آیا می شه باهاش چت صوتی یا تصویری هم نوشت ؟
    بله ، ولی فکر فشار به سرور رو هم باید بکنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: آموزش Node.js

    سلام
    ممنون از جواب تون
    من این تماس صوتی و تصویری رو برای چت روم عمومی نمی خوام. من برای برگزاری کلاس آنلاین نیاز دارم و تعداد نفرات همزمان از 6 نفر بیشتر نخواهد بود. آیا باز هم نیاز به هاست خیلی قوی خواهد بود.
    برای شروع(سال اول) فکر کنم نهایتا روزانه 2 کلاس آنلاین 1:30 برگزار شود.

    در ضمن من یک لینک از یک سایت که راهنمایی های برای چت صوتی و تصویری دارد رو تو لینک زیر گذاشتم. خوشحال می شم یک نکاه بندازید و راهنمایی نمایید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%B1%DB%8C

  12. #12

    نقل قول: آموزش Node.js

    خسته نباشید قصد ندارید اموزش ادامه بدین؟؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: آموزش Node.js

    از آموزشتون متشکرم.
    این خط رو باید با حرف کوچک بنویسید وگرنه اخطار میده:
    کد HTML:
    Console.log('Hello Word!');
    اینطوری صحیح تره:
    کد HTML:
    console.log('Hello Word!');
    اخطاری که به من داد این بود:
    کد HTML:
    F:\nodejs>node test.js
    
    F:\nodejs\test.js:1
    (function (exports, require, module, __filename, __dirname) { Console.log('Hel
                                                                  ^
    ReferenceError: Console is not defined
        at Object.<anonymous> (F:\nodejs\test.js:1:63)
        at Module._compile (module.js:456:26)
        at Object.Module._extensions..js (module.js:474:10)
        at Module.load (module.js:356:32)
        at Function.Module._load (module.js:312:12)
        at Function.Module.runMain (module.js:497:10)
        at startup (node.js:119:16)
        at node.js:901:3
    
    F:\nodejs>node test.js
    Hello Word!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: آموزش Node.js

    توی Nodejs اسامی همه ماژول ها و متد ها با حروف کوچیک هست، به طور استاندارد اینطوری می نویسن.

  15. #15

    نقل قول: آموزش Node.js

    برای طراحی وبسایت می تونید از node نیز استفاده کنید و دستتون خیلی بازه
    فقط کافیه یه سرچ بزنید.
    در node چندین فریمورک mvc و چندین viewengine وجود داره
    معروفترینشون express.js هستش
    همچنین با دیتابیس های مختلف مثل mysql و mongodb می تونید کار کنید که تو خودش حتی orm framework هم داره (mongoos)

  16. #16

    نقل قول: قسمت دوم

    یکی به من بگه این فایل server.js رو چه جوری می سازن؟کجا می سازن؟؟؟؟؟لطفا

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: قسمت دوم

    نقل قول نوشته شده توسط sh8867 مشاهده تاپیک
    یکی به من بگه این فایل server.js رو چه جوری می سازن؟کجا می سازن؟؟؟؟؟لطفا
    مثلاً شما node.js را در این ادرس نصب کردی:
    کد HTML:
    F:\node
    میای فایل server.js را در پوشه ی node قرار میدی.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: قسمت اول

    نقل قول نوشته شده توسط WOLF_MEHRDAD مشاهده تاپیک
    قسمت اول : درباره نُد ، نصب و راه اندازی

    از سرور های مختلف :


    http://www.uploadtak.com/images/m921_NodeJS__Episode_1.rar
    http://uplod.ir/vdb8hybf6vp2/NodeJS_-_Episode_1.rar.htm
    متاسفانه هر دو لینک خراب شده هر کس که فایل ها رو داره آپلود کنه متشکرم

  19. #19

    نقل قول: آموزش Node.js

    لینک دانلود قسمت اول به روز شد.

    موفق باشید.

  20. #20

    نقل قول: آموزش Node.js

    ممنون از آموزشتون لطفا قسمت های بعدی آموزش رو هم بذارید

  21. #21

    نقل قول: آموزش Node.js

    به زودی ادامه آموزش رو شروع میکنم، یا اینکه کتابی در این مورد تالیف میکنم.

  22. #22

    نقل قول: قسمت اول

    نقل قول نوشته شده توسط WOLF_MEHRDAD مشاهده تاپیک
    قسمت اول : درباره نُد ، نصب و راه اندازی


    http://motaghifar.ir/files/node.js/NodeJS-Episode-1.zip

    سلام
    این لینک مشکل داره لطفا برسی کنید و لینک سالم قراربدید که بتونیم استفاده کنیم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار mfaridi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    260

    نقل قول: آموزش Node.js

    سلام من مثل اموزش پیش رفتم ولی وقتی که ادرس http://127.0.0.1:3000/server.js رو میزنم مرورگر ارور
    This webpage is not availableمیاره موندم چکار کنم


  24. #24
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: آموزش Node.js

    شما توی ترمینال میزنی
    node server.js

    و ادرس توی مرورگر رو هم این میزنی:
    http://127.0.0.1:3000

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار mfaridi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    260

    نقل قول: آموزش Node.js

    من با ویندوز کار میکنم و با xampp

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    66

    نقل قول: قسمت اول

    نقل قول نوشته شده توسط WOLF_MEHRDAD مشاهده تاپیک
    قسمت اول : درباره نُد ، نصب و راه اندازی


    http://motaghifar.ir/files/node.js/NodeJS-Episode-1.zip




    لینک ها همه مشکل داره.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: آموزش Node.js


تاپیک های مشابه

  1. آموزش سی شارپ
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 19:16 عصر
  2. آموزش کامل ASP.Net
    نوشته شده توسط mostafa_pk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1385, 18:20 عصر
  3. آموزش KPPP
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1382, 15:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •