نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    سلام
    comboBoxEx
    من یه جدول دارم که دارای دو فیلد هست که توی عکس مشخصه می خوام مقادیر فیلد user رو توی یه comboBoxEx بزارم وقتی کاربر مثلا admin رو انخاب کرد code معادل admin یعنی عدد 1 رو توی یه متغییر قرار بده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    خیلی ساده اس دوست عزیز با خاصیت comboBox1.SelectedIndexکومبو چک کن با یه if ساده اگه فلان بود 1 اگه فلان بود 2و.............
    تکمیل کدش:
      private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (comboBox1.SelectedIndex==0)
    {
    int i = 1;
    }
    else if (comboBox1.SelectedIndex==1)
    {
    //statments
    }
    else if (comboBox1.SelectedIndex == 2)
    {
    //statments
    }
    else
    {
    //statments
    }

    از خاصیت if (comboBox1.Text == "0")این هم میتونی استفاده کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    اینطوری که نمیشه معلوم نیست تعداد رکورد ها چند تا باشه می خوام تمام اطلاعات جدول رو بفرستم comboBoxEx هر لحظه ممکنه رکورد ها رو ویرایش کنه کاربر نمیشه که برای هر رکورد یه شرط نوشت

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    هدفت از قرار دادن اون عدد در یه متغییر چیه؟؟اگه بیشتر توضیح بدی شاید بچه ها بتونن کمکت کنن

  5. #5

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    میخوای گزینه اول رو که انتخاب کردی گزینه مربوط بهش توی یک کمبوباکس دیگه نمایش بده ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    اون یه مثاله من یه سری اطلاعات خریدار دارم که توی ثبت فاکتور می خوام اسم خریدار ها رو بیارم توی comboBoxEx وقتی فاکتور کامل شد و دکمه ثبت رو زد کد خریداری که در comboBoxEx انتخاب شده رو در جدول فاکتور ذخیره کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    میخوای گزینه اول رو که انتخاب کردی گزینه مربوط بهش توی یک کمبوباکس دیگه نمایش بده ؟

    گزینه مربوط بهش رو توی یه لیبل یا متغییر نمایش بده کافیه کمبوباکس نیاز نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    توضیح کامل یا درست نبود؟!!!! اگه نیست بگید

  9. #9

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    فک کنم این pdf به دردت بخوره یه نگاه بنداز و یکم ویرایش میخواد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    مرسی حل شد
    کد رو میزارم شاید کسی نیاز داشت مرسی از همه

      private void InForm0_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = clas.connectdb("SELECT Oid,CName FROM Obverse WHERE Active=1");
    txtOID.DisplayMember = "CName";
    txtOID.ValueMember = "Oid";
    txtOID.DataSource = dt;
    }
    private void txtOID_SelectedValueChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txtOID.SelectedIndex >= 0 && txtOID.SelectedValue != null)
    {
    labelX7.Text = txtOID.SelectedValue.ToString();
    }
    }

  11. #11

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    ببین منظورت اینه ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    مرسی حل شد
    کد رو میزارم شاید کسی نیاز داشت مرسی از همه

      private void InForm0_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = clas.connectdb("SELECT Oid,CName FROM Obverse WHERE Active=1");
    txtOID.DisplayMember = "CName";
    txtOID.ValueMember = "Oid";
    txtOID.DataSource = dt;
    }
    private void txtOID_SelectedValueChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txtOID.SelectedIndex >= 0 && txtOID.SelectedValue != null)
    {
    labelX7.Text = txtOID.SelectedValue.ToString();
    }
    }
    خدا رو شکر انگار پیداش کردی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ارسال آیتم از بانک به comboBoxEx با کد

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    ببین منظورت اینه ؟
    اره ولی حل شد ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کد ارسال آیتم انتخاب شده از کمبو باکس به داخل جدول بانک
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 اسفند 1392, 13:11 عصر
  2. ارسال آیتم های listBoxبه بانک sqlserver
    نوشته شده توسط raminsalemi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1388, 13:03 عصر
  3. کمک خطا در ارسال اطلاعات به بانک Access
    نوشته شده توسط Soroush_webmaster در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1385, 13:58 عصر
  4. ارسال اطلاعات از بانک درون textBox
    نوشته شده توسط dalaho در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 12:57 عصر
  5. چگونگی ارسال عکس به بانک SQL Server
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1382, 05:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •