نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سطح دسترسی متغیر ها در چند فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    سطح دسترسی متغیر ها در چند فرم

    سلام
    من می خواستم یه متغیر داشته باشم که فقط دو فرم دسترسی به اون متغیر ها داشته باشه در بقیه فرم ها نشه به اون دسترسی داشت ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: سطح دسترسی متغیر ها در چند فرم

    راهنمایی شما اساتید موجب شادی ما میشود

  3. #3

    نقل قول: سطح دسترسی متغیر ها در چند فرم

    خب دوست من شما وقتی متغیری رو تعریف میکنی اینجوری تعریف کن.



    protected int test;



    در این صورت فقط در داخل همین فرم میتونی بهش دسترسی داشته باشی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: سطح دسترسی متغیر ها در چند فرم

    چندین فرم دارم می خوام این متغیری که تعریف میکنم فقط بین دو تا فرم قابل دسترسی باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: سطح دسترسی متغیر ها در چند فرم

    کسی نبود بلد باشه /؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: سطح دسترسی متغیر ها در چند فرم

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    کسی نبود بلد باشه /؟؟؟
    سلام

    فرض می کنیم ما در فرم لاگین متغیری به نام user id ایجاد می کنیم
    وقصد داریم این متغیر تنها در فرم اصلی برنامه و فرم معرفی کاربران قابل دسترسی باشه خوب؟؟

    حالا به این شکل عمل می کنیم

    1 در فرم لاگین متغیر رو به این شکل می نویسی

    public static String UserID;


    بعد می آیی در فرم اصلی به عنوان نمونه می نویسی :

    public partial class Main : Form
    {
    public Main(string ID)






    ودر پایین InitializeComponent(); این متغییر رو اعلان می کنی اینطوری :

    InitializeComponent();
    UserID = ID;





    بازم اگه نتونستی بگو
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. تبادل یک متغیر بین چند فرم...
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 00:03 صبح
  2. فرم ورود به سیستم با سطح دسترسی
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 23:33 عصر
  3. یک متغیر برای چند فرم
    نوشته شده توسط aliqqq در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 05 مرداد 1386, 04:19 صبح
  4. سوال در مورد دادن سطح دسترسی به دکمه های فرم
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 14:22 عصر
  5. سطح دسترسی در فرم ها
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •