نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

  1. #1

    برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    با سلام خدمت دوستان گُلِ برنامه نویس سوالم اینه:
    میخوام یه برنامه بنویسم که هر تعداد عدد تو Text Box وارد کردیم بصورت اتوماتیک 3 رقم 3 رقم از سمت راست اعداد را با , (کاما) جدا کند. مرسی از همه ی شما بزرگواران

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    39
    پست
    102

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    سلام

        Private Sub TextBox2_Leave(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox2.Leave
    Try
    TextBox2.Text = Format(Decimal.Parse(TextBox2.Text), "###,###.00")
    Catch
    End Try
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    سلام از این خط میتونی توی متد textBox1_TextChanged() استفاده کنی
    textBox1.Text = string.Format("{0:N0}", Int64.Parse(textBox1.Text.Replace(",", "")));

  4. #4

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط vira1368 مشاهده تاپیک
    سلام از این خط میتونی توی متد textBox1_TextChanged() استفاده کنی
    textBox1.Text = string.Format("{0:N0}", Int64.Parse(textBox1.Text.Replace(",", "")));
    مرسی عزیز,داداش ویرا شما دانشگاه خمینی شهر درس نمیخونی؟چهرت خیلی آشناستا!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط vinnie-paz مشاهده تاپیک
    مرسی عزیز,داداش ویرا شما دانشگاه خمینی شهر درس نمیخونی؟چهرت خیلی آشناستا!!!
    خواهش میکنم، بله دانشگاه خمینی شهر هستم - امین صفارنژاد

  6. #6

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط vira1368 مشاهده تاپیک
    خواهش میکنم، بله دانشگاه خمینی شهر هستم - امین صفارنژاد
    داداچ خیلی نوکرم کارت درسته قبلا هم عکستو دیده بودم شک کردم شما باشی کلا سوالای استاد اسلامی رو میام اینجا مطرح میکنم خخخ 4تا چیز یاد بگیریم

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    14

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    درود دوستان
    من از هر کدوم از این کد ها که استفاده می کنم. error می گیرم. چون می خوام رو textbox هام (یعنی مقادیرشون که میره رو database) عمل sum انجام بدم وقتی از این دستور استفاده می کنم Error :Error converting data type nvarchar to bigint.
    لطفا راهنماییم کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    حالا اگه بخوایم برای گرید بنویسیم چطور؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    کدهای زیرو در رویداد TextChanged قرار بدین. بر فرض اینکه نام تکست باکسی که میخوایم سه رقم سه رقم جدا بشه txttest باشه
    موفق باشین

    if (txttest.Text == "" || txttest.Text == "0") return;
    decimal price;
    price = decimal.Parse(txttest.Text, System.Globalization.NumberStyles.Currency);
    txttest.Text = price.ToString("#,#");
    txttest.SelectionStart = txttest.Text.Length;

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    دوست عزیز مطرح کردن تمرین های دانشجویی در تالار ممنوعه ... !!!
    برای جزئیات بیشتر به لینک زیر برو
    https://barnamenevis.org/member.php?25140-gwbasic
    از بخش امضا گزینه اولو انتخاب کن ...!!! (سایت برنامه نویس و پرسش های دانشجویی)

  11. #11

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    کدهای زیرو در رویداد TextChanged قرار بدین. بر فرض اینکه نام تکست باکسی که میخوایم سه رقم سه رقم جدا بشه txttest باشه
    موفق باشین

    if (txttest.Text == "" || txttest.Text == "0") return;
    decimal price;
    price = decimal.Parse(txttest.Text, System.Globalization.NumberStyles.Currency);
    txttest.Text = price.ToString("#,#");
    txttest.SelectionStart = txttest.Text.Length;
    دستت درد نکونه عالی بود دیگه مجبور نیستم از کلاس استفاده کنم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط pink_sbn مشاهده تاپیک
    درود دوستان
    من از هر کدوم از این کد ها که استفاده می کنم. error می گیرم. چون می خوام رو textbox هام (یعنی مقادیرشون که میره رو database) عمل sum انجام بدم وقتی از این دستور استفاده می کنم Error :Error converting data type nvarchar to bigint.
    لطفا راهنماییم کنید.
    شما نمیتونید رشته رو جمع کنید اول به عدد تبدیلش کنید
    یادتون نره برای محاسبات ریاضی نباید بین اعداد ',' باشه، در قسمتی که میخواین عملیات ریاضی رو انجام بدین دوباره بیاین از دستور خط ذکر شده استفاده کنید و ',' ها را بردارید و در یک متغیر عددی(نظیر int, float, ...) استفاده کنید.
    این جدا کردن اعداد صرفا یک کار ظاهری هست و در اصل محاسبات برنامه نویسی نباید وارد بشه.
    موفق باشید.

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار myhoo2005
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    69

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    کدهای زیرو در رویداد TextChanged قرار بدین. بر فرض اینکه نام تکست باکسی که میخوایم سه رقم سه رقم جدا بشه txttest باشه
    موفق باشین

    if (txttest.Text == "" || txttest.Text == "0") return;
    decimal price;
    price = decimal.Parse(txttest.Text, System.Globalization.NumberStyles.Currency);
    txttest.Text = price.ToString("#,#");
    txttest.SelectionStart = txttest.Text.Length;


    سلام
    جدا کردن رو درست انجام میده ولی وقتی از عدد تکس باکس بخواهیم درون فرمولی استفاده کنیم کاما هاروهم لحاظ میکنه و خطا میده..!!
    لطفا راهکار..!؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار myhoo2005
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    69

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط vira1368 مشاهده تاپیک
    شما نمیتونید رشته رو جمع کنید اول به عدد تبدیلش کنید
    یادتون نره برای محاسبات ریاضی نباید بین اعداد ',' باشه، در قسمتی که میخواین عملیات ریاضی رو انجام بدین دوباره بیاین از دستور خط ذکر شده استفاده کنید و ',' ها را بردارید و در یک متغیر عددی(نظیر int, float, ...) استفاده کنید.
    این جدا کردن اعداد صرفا یک کار ظاهری هست و در اصل محاسبات برنامه نویسی نباید وارد بشه.
    موفق باشید.
    سلام
    منظور کدوم خط دستوره ؟
    لطفا راهنمائی کنید؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط myhoo2005 مشاهده تاپیک
    سلام
    منظور کدوم خط دستوره ؟
    لطفا راهنمائی کنید؟
    من فقط یک خط نوشتم در پست 3

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    در موقع محاسبات از کد زیر استفاده کنید

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    float test =float.Parse(txttest.Text.Replace(",","").ToString ());
    MessageBox.Show(test.ToString());
    }

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mohammad5530
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    دوستان من از دو یا سه تا از این کد ها استفاده کردم ولی وقتی میخام دو یا سه تا قیمت رو با هم جمع بکنم با مشکل مواجه میشم!!!!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad5530 مشاهده تاپیک
    دوستان من از دو یا سه تا از این کد ها استفاده کردم ولی وقتی میخام دو یا سه تا قیمت رو با هم جمع بکنم با مشکل مواجه میشم!!!!
    فکر نکنم با این دیگه مشکلی داشته باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19

    نقل قول: برنامه جدا کردن اعداد بصورت 3 رقم 3 رقم

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    فکر نکنم با این دیگه مشکلی داشته باشین
    برادر جان دستت درد نکونه فایل عالی بود برای کمک کردن به ما.

تاپیک های مشابه

  1. جدا کردن اعداد به صورت 3 رقم 3 رقم
    نوشته شده توسط mohaghegh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1395, 16:31 عصر
  2. سه رقم جدا کردن اعداد در DBGrid در هنگام نوشتن عدد
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 31
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1395, 10:47 صبح
  3. سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 10:48 صبح
  4. جدا کردن اعداد سه رقم سه رقم در stringgrid
    نوشته شده توسط mi_9469 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 09:22 صبح
  5. سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 01:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •