نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس مگفا (magfa)

  1. #1

    Question مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس مگفا (magfa)

    با سلام خدمت همگی دوستان
    آیا کسی از دوستان تا به حال از وب سرویس مگفا در پروژه های خود استفاده کرده اند؟
    برای دریافت پیامک از وب سرویس مگفا توسط یکی از متدهای getAllMessages، getAllMessagesWithNumber، getMessages، getMessagesWithNumber، نوع خروجی یک Object است که پس از تماس با پشتیبانی مگفا متوجه شدم یک رشته است که مقادیر آن به صورت زیر است:
    body = ..... recipientNumber= ..... senderNumber=..... errorResult=......, body = ..... recipientNumber= ..... senderNumber=..... errorResult=......, که پیامک های مختلف با کاما از هم جدا می شوند.
    نوع خروجی فانکشن ArrayOf_xsd_anyType = array of Variant; است. برای استفاده من به روش زیر کار کردم:

    var
    res: ArrayOf_xsd_anyType;
    VStr: Variant;
    begin
    HTTPRIO1.HTTPWebNode.UserName := User.Text;
    HTTPRIO1.HTTPWebNode.Password := Pass.Text;

    SetLength(res, 10);

    res := GetSoapSmsQueuableImplementation(True,
    'http://sms.magfa.com/services/urn:SOAPSmsQueue?wsdl', HTTPRIO1)
    .getAllMessagesWithNumber(domainName.Text, 1, destNumber.Text);

    if not VarIsStr(res) then
    begin
    if not VarIsEmpty(res[0]) then
    begin
    VStr := res[0];
    ShowMessage(VarToStr(VStr));
    end
    else
    begin
    ShowMessage('Empty Message!');
    end;
    end
    else
    begin
    ShowMessage('No New Message!');
    end;
    end;

    اما متأسفانه خروجی همه این توابع رشته خالی است. در برخی موارد هم یک آرایه خالی (بدون عضو) بر می گرداند.
    دوستان اگر با این وب سرویس توانسته اند پیامک دریافت کنند یا می توانند راهنمایی کنند لطفا کمک کنند. مثلا شاید بتوان با تبدیل به آرایه ای از بایت ها، مشکل را حل کرد (تابع VarIsEmpty همیشه False است و یک رشته خالی نمایش می دهد).
    ضمنا راهنمای وب سرویس هم در لینک زیر موجود است. البته نمونه کد هم دارند اما برای دلفی ندارند و ضمنا کسی هم نیست که در مگفا، دلفی کار باشد.

    لینک

    با تشکر از همگی

  2. #2

    نقل قول: مشکل در دریافت پیامک از وب سرویس مگفا (magfa)

    سلام.
    یوزر و پس تستی بدید در پیغام خصوصی تا تست کنم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دریافت پیامک فارسی و مقایسه آن در بانک
    نوشته شده توسط omid_student در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1392, 16:38 عصر
  2. مشکل در دریافت پیامک
    نوشته شده توسط zacaria در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 10:43 صبح
  3. مشکل در دریافت sms از طریق متد getAllMessagesWithNumber در وب سرویس مگفا
    نوشته شده توسط ali621 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 11:06 صبح
  4. مشکل در دریافت sms با مگفا( از طریق وب سرویس)
    نوشته شده توسط aminrocker در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 11:03 صبح
  5. دریافت پیامک از مگفا در دلفی
    نوشته شده توسط alirezabigham در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 03:16 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •