نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

  1. #1

    تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

    سلامن دوستان عزیزم من این کد رو دارم که داخل یکی از تایپیک ها مشاهده کردم و جواب داد اما مشکل اینجاست که این کد یک فیلد رو بررسی میکنه من میخوام 2 فیلد بررسی بشه مثال:

    گروه آزمایش آزمایش
    -------------------------------------

    گروه1 ----- آزمایشa
    گروه1 ----- آزمایشb
    گروه2 ----- آزمایش a

    یعنی شرط به این شکل بشه که گروه آزمایش و آزمایش یکسان وارد نشه

    اینم کدی که من دارم

    var db = new factorlinqDataContext();
    bool isRegistered = db.Kalas.Any(i => i.kagr == comboBox1.Text);
    if (!isRegistered)
    {
    //code sabt
    }
    آخرین ویرایش به وسیله vapa_71 : جمعه 13 اردیبهشت 1392 در 13:55 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

    سوالتون واضح نیست !

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    21

    نقل قول: تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

    شما می خوای که این تکراری نبودن از طرف کووری حل بشه؟
    یعنی که وقتی جواب برمیگرده هیچ رکورد هم شکلی نباشه یا اینکه فقط می خوای ی گزینه به شرط کووری اضافه بشه؟

  4. #4

    نقل قول: تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

    این کد که دادم بررسی میکنه اگه مثلا یه اسمی قبلا داخل بانک ذخیره شده پیغام میده که این اسم قبلا ذخیره شده حالا من میخوام مثلا هم اسم و هم فامیلی رو چک کنه اگه اسم و فامیلی یکسان وجود داشت این پیغام رو بده ولی اگه اسم مشابه بود ولی فامیلی مشابه نبود ذخیره کنه

  5. #5

    نقل قول: تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    به جای
                    bool isRegistered = db.Kalas.Any(i => i.kagr == comboBox1.Text);

    کد زیر رو امتحان کنید:
    bool isRegistered = db.Kalas.Any(i => i.kagr == comboBox1.Text && i.PhoneNumber == this.txtPhoneNumber.Text);

  6. #6

    نقل قول: تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی هادیان2 مشاهده تاپیک
    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    به جای
                    bool isRegistered = db.Kalas.Any(i => i.kagr == comboBox1.Text);

    کد زیر رو امتحان کنید:
    bool isRegistered = db.Kalas.Any(i => i.kagr == comboBox1.Text && i.PhoneNumber == this.txtPhoneNumber.Text);
    دستتون درد نکنه عالی بود

  7. #7

    نقل قول: تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

    خواهش میکنم.
    موفق باشید.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تکراری نبودن داده در LINQ مقایسه دو آیتم

    با سلام.
    به نمونه کد زیر هم دقت کنید:

    //بسم الله الرحمن الرحیم
    //اللهم صل علی محمد و آله

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1

    {

    public struct Research:IEquatable<Research>
    {
    public int GroupNumber;
    public int TestNumber;
    public Research(int GroupNumber, int TestNumber)
    {
    this.GroupNumber = GroupNumber;
    this.TestNumber = TestNumber;
    }

    bool IEquatable<Research>.Equals(Research other)
    {
    return ((this.GroupNumber == other.GroupNumber) & (this.TestNumber == other.TestNumber));
    }

    }

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    dataGridView1.Size = this.Size;
    dataGridView1.Location = Point.Empty;
    Research[] researches = new Research[8] {
    new Research(1,1),new Research(1,2),new Research(1,3),
    new Research(1,3),new Research(1,2),new Research(2,1),
    new Research(2,3),new Research(2,2)};
    dataGridView1.DataSource = (from reSearch in researches where reSearch.GroupNumber == 1 select new { Group = reSearch.GroupNumber, Test = reSearch.TestNumber }).Distinct().ToArray();
    }
    }
    }
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تکراری نبودن یک پارامتر linq
    نوشته شده توسط lovee20002002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1392, 09:28 صبح
  2. کنترل تکراری نبودن داده در DB
    نوشته شده توسط o0maryam0o در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 12:39 عصر
  3. عدم تکراری بودن داده در تکست باکس
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 11:21 صبح
  4. تکراری نبودن اعضای سایت
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 09:06 صبح
  5. لیست رکوردها با توجه به تکراری نبودن یک فیلد
    نوشته شده توسط hr110 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1385, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •