نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: تغییر دادن مقادیر یک ستون از جدول در زمان select

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    تغییر دادن مقادیر یک ستون از جدول در زمان select

    سلام

    من می خواستم وقتی بانکم رو به دیتاگریدویو وصل می کنم به جای نمایش مقادیر خاص در یه فیلد کلمات دلخواه خودم نمایش داده بشه

    مثلا من می خوام مقادیر 1 با عنوان " کلمه یک "
    و مقادیر 2 با عنوان "کلمه دو " نمایش داده بشه فقط در یه فیلد نه همه فیلد ها

    توی بانک نمی خوام مقدارهاش تغییر کنه فقط واسه نمایش

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    بعد از اینکه دیتاگرید ست شد :
         dataGridView1.Columns["clmn_id"].HeaderText = "شماره";
    dataGridView1.Columns["clmn_name"].HeaderText = "نام";

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    بعد از اینکه دیتاگرید ست شد :
         dataGridView1.Columns["clmn_id"].HeaderText = "شماره";
    dataGridView1.Columns["clmn_name"].HeaderText = "نام";
    اینی که نوشتی هدر رو تغییر میده من می خوام مقدار سلول رو چک کنه اگه 1 بود تغییرش بده به "کلمه یک"

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    بفرمایید.

    if (dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value.ToString() == "1")
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = "کله یک";

    موفق باشد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    بفرمایید.

    if (dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value.ToString() == "1")
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = "کله یک";

    موفق باشد.
    کجا باید بنویسم؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    بفرمایید.

    if (dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value.ToString() == "1")
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = "کله یک";

    موفق باشد.
    مثلا اگه بخوام این فیلتر برای تمام سطر های ستون 7 اجرا بشه کجا و چطور باید بنویسم اینطور نوشتم خطا داد

    if (dataGridView1.Rows[0].Cells[7].Value.ToString() == "1")
    dataGridView1.Rows[0].Cells[7].Value = "کله یک";

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

            public void CustomerForm_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridViewX1.DataSource = Cus.connectdb("select * from Obverse where active=1");
    dataGridViewX1.Columns[0].Visible = true;
    dataGridViewX1.Columns[1].HeaderText = "نام";
    dataGridViewX1.Columns[2].HeaderText = "نام خانوادگی";
    dataGridViewX1.Columns[3].HeaderText = "شرکت";
    dataGridViewX1.Columns[4].HeaderText = "تلفن";
    dataGridViewX1.Columns[5].HeaderText = "فکس";
    dataGridViewX1.Columns[6].Visible = true;
    dataGridViewX1.Columns[7].Visible = true;
    dataGridViewX1.Columns[8].Visible = true;
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    اینم کدش می خوام برای Columns[7] اجرا بشه

  9. #9

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نگفتید اسم ستون چیه توی کوئری هم معلوم نیست. ولی مثال زیر رو ببینید. ستون number را به معادل حروفی تبدیل کردم:

    SELECT [name],
    CASE [number]
    WHEN 1 THEN N'یک'
    WHEN 2 THEN N'دو'
    WHEN 3 THEN N'سه'
    END
    FROM Table_1

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    نگفتید اسم ستون چیه توی کوئری هم معلوم نیست. ولی مثال زیر رو ببینید. ستون number را به معادل حروفی تبدیل کردم:

    SELECT [name],
    CASE [number]
    WHEN 1 THEN N'یک'
    WHEN 2 THEN N'دو'
    WHEN 3 THEN N'سه'
    END
    FROM Table_1
    من از کار با کوئری چیزی حالیم نمیشه

  11. #11

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    مثلا اگه بخوام این فیلتر برای تمام سطر های ستون 7 اجرا بشه کجا و چطور باید بنویسم اینطور نوشتم خطا داد

    if (dataGridView1.Rows[0].Cells[7].Value.ToString() == "1")
    dataGridView1.Rows[0].Cells[7].Value = "کله یک";
                for (int i = 0; i < ds.Rows.Count; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i][7].Value.ToString() == "1")
    dataGridView1.Rows[i][7].Value = " یک";
    else if (dataGridView1.Rows[i][7].Value.ToString() == "2")
    dataGridView1.Rows[i][7].Value = " دو";
    }

    ds همون شی ساخته شده از DataSet هستش البته از DataTable هم میتونین استفاده کنین
    این کد رو میتونین توی همون رویداد Button_click که اطلاعات رو میریزه تو گریدویو بنویسین. یعنی بعد این که کد نوشتین که دیتا گریدویو رو پر کنه ، این کد هارو بنویسین
    موفق باشی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
                for (int i = 0; i < ds.Rows.Count; i++)
    {
    if (dataGridView1.Rows[i][7].Value.ToString() == "1")
    dataGridView1.Rows[i][7].Value = " یک";
    else if (dataGridView1.Rows[i][7].Value.ToString() == "2")
    dataGridView1.Rows[i][7].Value = " دو";
    }

    ds همون شی ساخته شده از DataSet هستش البته از DataTable هم میتونین استفاده کنین
    این کد رو میتونین توی همون رویداد Button_click که اطلاعات رو میریزه تو گریدویو بنویسین. یعنی بعد این که کد نوشتین که دیتا گریدویو رو پر کنه ، این کد هارو بنویسین
    موفق باشی
    این کدی که گذاشتی بعد از پر کردن گریدویو شروع به تعویض می کنه فقط برای رشته ها خوبه
    ولی اگه من بخوام یه مقدار Boolean رو چک کنم و به جاش یه رشته بزارم انجامش نمی ده
    آخرین ویرایش به وسیله fool66 : جمعه 13 اردیبهشت 1392 در 20:24 عصر دلیل: اشتباه تایپی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    مقدار bool هم به شکل زیر است.

    if (dataGridView1.Rows[i][7].Value.ToString() == "true")
    یا
    if (dataGridView1.Rows[i][7].Value.ToString() == "false")

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    تغییری نمی کنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    راهش همونه که بنده گفتم. یک بار دیگه کوئری رو بدون * بزارید یعنی به جای * نام ستونها رو بنویسید و همچنین بگید چه ستونهایی با چه مقداری قراره به چه مقداری تغییر داده بشن.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 11 دی 1393 در 15:21 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    راهش همونه که بنده گفتم. یک بار دیگه کوئری رو بدون * بزارید یعنی به جای * نام ستونها رو بنویسید و همچنین بگید چه ستونهایی با چه مقداری قراره به چه مقداری تغییر داده بسن.
    چطور باید استفاده کنم ؟؟؟؟ لینک آموزشی داری؟؟؟؟

  17. #17

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    این جدول Obverse چه ستونهایی داره و نوعشون چیه.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    این جدول Obverse چه ستونهایی داره و نوعشون چیه.
    اینا هستن که می خوام فیلد Kharidar اگه true بود توی گریدویو خریدار نشون بده اگه false بود فروشنده نمایش بده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  19. #19

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    اینا هستن که می خوام فیلد Kharidar اگه true بود توی گریدویو خریدار نشون بده اگه false بود فروشنده نمایش بده
    بهتره که یه جدول دیگه به بانکت اضافه کنی که دوتا فیلد id و value داشته باشه مثلا
    id 1=kharidar و id 2=forooshande
    بعد id رو به عنوان کلید خارجی بیار تو جدول اصلیت
    دیگه بقیشم که راحته

  20. #20

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو


    SELECT Oid,
    Fname,
    Lname,
    Cname,
    Tell,
    Fax,
    [Address],
    CASE [Kharidar]
    WHEN 'True' THEN N'خریدار'
    WHEN 'False' THEN N'فروشنده'
    END
    FROM Obverse
    WHERE Active = 'True'

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: فیلتر کردن دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک

    SELECT Oid,
    Fname,
    Lname,
    Cname,
    Tell,
    Fax,
    [Address],
    CASE [Kharidar]
    WHEN 'True' THEN N'خریدار'
    WHEN 'False' THEN N'فروشنده'
    END
    FROM Obverse
    WHERE Active = 'True'
    ممنون داداش دیشب جناب khokhan گفتن
    بازم ممنون از لطف همتون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نشان دادن مقادیر تکراری از یک جدول
    نوشته شده توسط drahmadtaraffoo در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 08:28 صبح
  2. قرار دادن اطلاعات یه ستون از جدول در...
    نوشته شده توسط ila_mata86 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 01:06 صبح
  3. تغییر دادن محتویات یک ستون در dataGrid
    نوشته شده توسط ندا2611 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 فروردین 1388, 18:45 عصر
  4. update کردن کل مقادیر یک ستون از جدول
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1383, 12:28 عصر
  5. تغییر دادن مقادیر REG_MULTI_SZ در رجیستری
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 08:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •