نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

  1. #1

    Question تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

    توی فیلم آموزشی که دوستمون اینجا گذاشته بودن در entity framework کدهای sql رو نمی نوشتن و خیلی کدنویسیشون راحت تر بود.
    اما ما برای کار با پایگاه داده از کدهای sql در قسمت windows form application مستقیم استفاده میکنیم.
    تفاوت این دو چیه؟
    کدومش بهتره؟

  2. #2

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    توی فیلم آموزشی که دوستمون اینجا گذاشته بودن در entity framework کدهای sql رو نمی نوشتن و خیلی کدنویسیشون راحت تر بود.
    اما ما برای کار با پایگاه داده از کدهای sql در قسمت windows form application مستقیم استفاده میکنیم.
    تفاوت این دو چیه؟
    کدومش بهتره؟
    دوست عزیز در کل دو روش برای برنامه نویسی و ارتباط با دیتابیس داریم.

    1.روش Wizard
    2.روش کد نویسی

    احتمالا چیزی که شما دیدین روش Wizard بوده که این روش برای برنامه های مبتدی پیشنهاد میشود.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

    نه دوست عزیز من فیلم را دیدم روش Wizard نبود.
    از روش Entity برای ارتباط با بانک استفاده میکنن.
    خوب این روش راحت تره و کدنویسی کمتری میخواد

  4. #4

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

    اصولا روش Entity ساده هستش ولی برای اینکه بخوای برنامه ایرو که مینویسی یه هسته درست حسابی در بخش دیتابیس داشته باشه بهتره که از کلاس های دیتابیسی استفاده کنید که درون اون عملیات صورت بگیره اینطوری مدیریت دیتابیس خیلی راحت و بهتر است.

  5. #5

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

    دستورهای sql در entity رو از کجا میشه پیدا کرد؟
    توی اون فیلم فقط 4 تا دستور رو گفته بود.

  6. #6

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba5 مشاهده تاپیک
    دستورهای sql در entity رو از کجا میشه پیدا کرد؟
    توی اون فیلم فقط 4 تا دستور رو گفته بود.
    متاسفانه من در زمینه entity تجربه ای ندارم :)

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

    دوست عزیز این entity که شما می فرمایی حالت یک پروایدر و لایه دال رو بازی میکنه و این امکان رو بهت میده همون جدولی رو که ساختی بصورت شی باهش کار کنی نیازی به دستورات نیست باید از linq استفاده کنی
    یه سری توابع مثلا لامبدا داره که میشه باهاش کوئری هات رو باش اجرا کنی مثلا من برای جستجو از این استفاده کردم کتاب آقای راد و جناب اقدم رو تهیه کنید ./موفق باشی
    if (textBoxX7.Text!="")
    {
    using (var context = new fuledataEntities())
    {
    tbfule tbfule = new tbfule();
    string s = textBoxX7.Text;
    var person = context.tbfules.Where(c => c.fullname.StartsWith(s));
    dataGridViewX1.DataSource = person;
    }

    }
    else
    {
    loadall();
    }

  8. #8

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این entity که شما می فرمایی حالت یک پروایدر و لایه دال رو بازی میکنه و این امکان رو بهت میده همون جدولی رو که ساختی بصورت شی باهش کار کنی نیازی به دستورات نیست باید از linq استفاده کنی
    یه سری توابع مثلا لامبدا داره که میشه باهاش کوئری هات رو باش اجرا کنی مثلا من برای جستجو از این استفاده کردم کتاب آقای راد و جناب اقدم رو تهیه کنید ./موفق باشی
    if (textBoxX7.Text!="")
    {
    using (var context = new fuledataEntities())
    {
    tbfule tbfule = new tbfule();
    string s = textBoxX7.Text;
    var person = context.tbfules.Where(c => c.fullname.StartsWith(s));
    dataGridViewX1.DataSource = person;
    }

    }
    else
    {
    loadall();
    }
    اسم روشی که در فیلم استفاده شده linq هست؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1391, 19:20 عصر
  2. تفاوت برنامه نویسی تحت کلاس ،شی گرا و Entity Framework
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 22:06 عصر
  3. تفاوت کدها در windows form application و win32 console application
    نوشته شده توسط vasilopita در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 13:44 عصر
  4. تفاوت برنامه نویسی C با ++C
    نوشته شده توسط mahsun در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 05:41 صبح
  5. برنامه نویسی برای Windows Mobile
    نوشته شده توسط orion188 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 14:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •