نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    سلام

    من یه فرم دارم که دارای یه سری فیلد هست ، وقتی فیلد ها رو از کاربر می گیرم با کلید اضافه کردن به گرید ویو اضافه می شه حالا می خوام یه کلید بزارم که رکورد به رکورد گریدویو رو توی بانک ذخیره کنه ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    سلام.چجوری به گرید ویو اضافه میشه؟به منم یادبده..............

  3. #3

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    با این روش میتونی رکورد هایی رو که از کاربر توسط تکست باکس میگیری به دیتابیس اضافه کنی (البته اگه منظورتو درست فهمیده باشم)
                SqlCommand scom = new SqlCommand("insert into t3(id,name,family values(" + textBox1.Text + ",'" + textBox2.Text + "'," + "'" + textBox3.Text + "')", sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    با این روش میتونی رکورد هایی رو که از کاربر توسط تکست باکس میگیری به دیتابیس اضافه کنی (البته اگه منظورتو درست فهمیده باشم)
                SqlCommand scom = new SqlCommand("insert into t3(id,name,family values(" + textBox1.Text + ",'" + textBox2.Text + "'," + "'" + textBox3.Text + "')", sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();

    نمی خوام مستقیم بفرستم به بانک
    چون اطلاعات یه فاکتور هست باید تمام کالاهاشو بگیرم بعد بفرستم به بانک

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    سلام.
    با کد زیر میتونید رکوردهای گرید رو به جدول درج کنید:
      
    string s = "";

    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)

    {

    s = s + "insert into student2 values('" + dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value + "','" + dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value + "',N'" + dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value + "',N'" + dataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value + "')" + ";";

    }
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    con = new SqlConnection("Data source =(local);initial catalog = testgrid;integrated security = true");

    con.Open();

    SqlCommand cmd = new SqlCommand(s, con);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);

    این چکار میکنه؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک


    string s = "";
    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.Rows.Count; i++)
    {
    s = s + "insert into DateFact values(" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[0].Value + ",'" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[1].Value + "',N'" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[2].Value + "',N'" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[3].Value + "')" + ";";
    }
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\bank\BAnbar.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(s, con);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    ارور میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    اگه عکسش واضح نیست دوباره بزارم

  9. #9

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    بنام خدا
    سلام
    این رو تست کن ببین چی میشه
    string s = "";
    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.Rows.Count; i++)
    {
    s = s + "insert into DateFact values('" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[0].Value + "','" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[1].Value + "',N'" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[2].Value + "',N'" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[3].Value + "')" + ";";
    }
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\bank\BAnbar.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(s, con);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    باز ارور داد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);

    این چکار میکنه؟؟؟؟
    این آخرین سمی کالن ( ; ) رو که زیادی هست پاک میکنه. بقیه رکوردها با ; از هم جدا میشن و sql متوجه میشه که هر رکورد چطوری از رکورد بعدی متمایز شده.
    کوئری رو براتون تصحیح کردم( در واقع یک تک کوتیشن براتون اضافه کردم). شما باید به تعداد فیلدهای خودتون، مقادیر مناسب رو جایگزین کنید.
    s = s + "insert into DateFact values('" +  dataGridViewX1.Rows[i].Cells[0].Value + "','" +  dataGridViewX1.Rows[i].Cells[1].Value + "',N'" +  dataGridViewX1.Rows[i].Cells[2].Value + "',N'" +  dataGridViewX1.Rows[i].Cells[3].Value + "')" + ";"; 

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: ذخیره کردن گرید ویو در بانک

                string s = "";
    for (int i = 0; i < dataGridViewX1.Rows.Count; i++)
    {
    s = s + "insert into DataFact(Pid,Deal) values('" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[0].Value + "','" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[1].Value + "')" + ";";
    }
    s = s.Remove(s.Length - 1, 1);
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\bank\BAnbar.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(s, con);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    درست شد اسم فیلد های بانک اطلاعاتی رو باید می نوشتم
    s = s + "insert into DataFact(Pid,Deal) values('" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[0].Value + "','" + dataGridViewX1.Rows[i].Cells[1].Value + "')" + ";";

    این قسمتش
     DataFact(Pid,Deal)




    ممنون از کمک همتون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره گرید ویو در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط enekas در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1391, 14:49 عصر
  2. سوال: مشکل در بایند کردن یک ستون از گرید ویو به بانک
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 مرداد 1391, 18:37 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 01:24 صبح
  4. اضافه کردن سطرهای دیتا گرید ویو به بانک
    نوشته شده توسط hamedn128 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 14:14 عصر
  5. نحوه ذخیره کردن یک عکس در بانک اطلاعاتی از نوع paradox
    نوشته شده توسط haddad2004 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 05:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •