نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آیا این برنامه ای که نوشتم بر مبنای MVC هست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    آیا این برنامه ای که نوشتم بر مبنای MVC هست؟

    سلام
    من مبانی تئوری مدل MVC رو تقریبا بلدم..اما شدیدا در عمل منطق اش رو متوجه نمیشیم برای همین با کمک چندتا آموزش ویدیویی تونستم با فریمورک Codeigniter یه تیکه برنامه کوچیک بسازم که به بانک متصل میشه و اطلاعات جدول student رو نمایش میده.هر کدوم از این فایل ها رو توی پوشه های model-view-controll
    /localhost/CI/application ساختم
    میخوام بدون این برنامه بر مبنای مدل mvc هست یا نه؟

    لایه کنترل


    <?php
    class Site extends CI_Controller{
    function index(){
    $this->load->model('site_model');
    $data['records']=$this->site_model->getAll();
    $this->load->view('home',$data);
    }

    }
    ?>


    لایه View


    <div id="container">
    <p> My View Has Loaded </p>
    <?php
    foreach ($records as $row)
    {
    echo $row->sname."<br/>";
    }
    ?>
    </div>


    لایه مدل



    <?php
    Class site_model extends CI_Model{
    function getAll() {

    $sql=$this->db->get('student');
    if ($sql->num_rows()>0 ) {
    foreach($sql->result() as $row)
    {
    $data[]=$row;
    }
    return $data;
    }
    }
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله R_Rajaee_Rad : شنبه 14 اردیبهشت 1392 در 09:25 صبح

  2. #2

    نقل قول: آیا این برنامه ای که نوشتم بر مبنای MVC هست؟

    آره دقیقا همینیه که نوشتی
    مدل برای کار با بانک
    ویو برای نمایش
    کنترلر هم برای ارتباط مدل و ویو

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: آیا این برنامه ای که نوشتم بر مبنای MVC هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط majidrezaei2007 مشاهده تاپیک
    آره دقیقا همینیه که نوشتی
    مدل برای کار با بانک
    ویو برای نمایش
    کنترلر هم برای ارتباط مدل و ویو
    ممنون از پاسختون
    1 سوال ابتدایی دارم
    توی قسمت کنترل چرا باید همیشه یه تابع با نام index تعریف کنیم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: آیا این برنامه ای که نوشتم بر مبنای MVC هست؟

    وقتی کنترلر رو فراخانی میکنی اگه مشخص نکنی که کدوم تابعش استفاده بشه این ایندکسه اجرا میشه ... میتونی به اسم خوده کنترلر هم بزاری بجای ایندکس

    توی مدلت چرا نتایج رو پیمایش کردی و ریختی توی آرایه ؟ بیخودی 2 بار پیمایش میشن نتایج یکبار توی مدل یکبار هم توی ویو

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: آیا این برنامه ای که نوشتم بر مبنای MVC هست؟

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    وقتی کنترلر رو فراخانی میکنی اگه مشخص نکنی که کدوم تابعش استفاده بشه این ایندکسه اجرا میشه ... میتونی به اسم خوده کنترلر هم بزاری بجای ایندکس

    توی مدلت چرا نتایج رو پیمایش کردی و ریختی توی آرایه ؟ بیخودی 2 بار پیمایش میشن نتایج یکبار توی مدل یکبار هم توی ویو
    ممنون

    این لایه مدل چه جوریه؟

    <?php
    class data_Model extends CI_Model{
    function getAll() {
    $this->db->select();
    $this->db->from('student');
    $sql=$this->db->get();
    foreach ($sql->result() as $rows) {
    $data[]=$rows;

    }
    return $data;
    }
    }


    کنترل
    <?php
    class data_Controll extends CI_Controller{
    function index(){
    $this->load->model('data_Model');
    $data['rows']=$this->data_Model->getAll();
    $this->load->view('data_View',$data) ;
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: آیا این برنامه ای که نوشتم بر مبنای MVC هست؟

    من این قسمت رو میگم که زایده

    foreach ($sql->result() as $rows)  {
    $data[]=$rows;

    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: :.:.:آیا این برنامه الگوریتم می باشد؟SRT )به C#‎(
    نوشته شده توسط ehsansoltanm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1391, 00:05 صبح
  2. سوال: آیا این روش برای سایتهای چند زبانه روش استانداردی هست؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1391, 16:24 عصر
  3. سوال: این روشی که من استفاده می کنم MVC هست؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 34
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1390, 01:20 صبح
  4. مبتدی: آیا این برنامه مشکلی داره ( کلاسها + پشته + صف )
    نوشته شده توسط ironclip در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 22:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •