نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گزارش گیری با StimulSoft

  1. #1

    Question گزارش گیری با StimulSoft

    سلام دوستان من با نرم افزار گزارش گیری StimulSoft کار میکنم مشکلی که دارم اینه که میخوام توی یک گزارش از چندتا دیتاست استفاده کنه و هربار با انتخاب یک Radio Button توی فرم ، محتویات گزارش از دیتاستی که کاربر انتخاب کرده بایند بشه. امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم اگه ممکنه راهنمایی کنید.ممنون


  2. #2

    نقل قول: گزارش گیری با StimulSoft

    به تعداد رادیوباتن میتونی if بنویسی و داخل هر if دیتاستهای مربوطه رو بنویسی و هر کدوم رو که کاربر انتخاب کرد بر اساس انتخاب کاربر ، دیتاست مربوطه اجرا بشه. این که خیلی ساده ست.

  3. #3

    نقل قول: گزارش گیری با StimulSoft

    نقل قول نوشته شده توسط csharpdoost مشاهده تاپیک
    به تعداد رادیوباتن میتونی if بنویسی و داخل هر if دیتاستهای مربوطه رو بنویسی و هر کدوم رو که کاربر انتخاب کرد بر اساس انتخاب کاربر ، دیتاست مربوطه اجرا بشه. این که خیلی ساده ست.
    باتشکر از پاسخ شما آره من توی ساختن دیتاست مشکلی ندارم،توی فایل stimul هم به تعداد رادیوباتنها دیتاسورس ساختم اما از اونجائیکه جدوال و ستونهام توی هر دیتاسورس متفاوت هست میخوام بهش بگم باتوجه به رادیو انتخابی دیتاسورس موردنظرم بایند بشه.من از این روش استفاده کردم هرجاش غلطه لطفاً راهنمایی کنید: 1-به تعداد دیتاسورسها توی استیمول page ساختم 2-Enable همه صفحات رو False کردم 3-توی فرم گفتم با توجه به آیتم انتخابی صفحه مورد نظر را True کن. مشکلی که دارم اینه که وقتی یکبار گزارش رو باز میکنم و میبندم واسه بار ردوم گزارشم هنوز دیتاست قبلی رو داره و به بارتی ریست نمیشه. از دستور Reset هم واسه استیمول استفاده کردم اما بازم همین مشکلو دارم. من تصویر فرمم رو هم میذارم تا بهتر متوجه منظورم بشید. سپاسگذارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: گزارش گیری با StimulSoft

    فکر کنم اینجوری بنویسی مشکلت حل بشه :
     if (شرط1)
    {
    stiReport1.Load("Report.mrt");
    stiReport1.RegData("DT1", dt1);
    stiReport1.Show();
    }
    if (شرط2)
    {
    stiReport2.Load("Report2.mrt");
    stiReport2.RegData("DT2", dt2);
    stiReport2.Show();
    ...
    }

  5. #5

    نقل قول: گزارش گیری با StimulSoft

    مرسی از راهنماییتون من از چندتا گزارش استفاده کردم و به انتخاب هر آیتم گزارش مخصوص به اون رو لود کردم. بازم مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گزارش گیری(کارنامه و معدل) با Stimulsoft
    نوشته شده توسط saber_ershadi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1394, 15:40 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1393, 11:40 صبح
  3. مجموعه آموزشی از نرم افزار گزارش گیری Stimulsoft Reports
    نوشته شده توسط mortaza94 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1392, 12:10 عصر
  4. سوال: مشکل در گزارش گیری با Stimulsoft
    نوشته شده توسط malaki.davud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1391, 09:27 صبح
  5. گزارش گیری چند متغیره با Stimulsoft.Net
    نوشته شده توسط vahoumano در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 17:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •