نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرفتن پارامترهای اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    گرفتن پارامترهای اجرای برنامه

    سلام دوستان
    یه مشکلی داستم
    می می خوام وقتی برنامه ام اجرا میشه مقدارهایی که به برنامه پاس میشه رو به صورت متغیر در برنامه بگیرم

    مثلا" برنامه wn.exe در درایو D هست
    می خوام وقتی برنامه به این صورت در محیط داس فراخوانی بشه
    D:\wn.exe \parametr1 \parametr2
    مقادیر parametr1 و parametr2 رو در برنامه بخونم
    فقط نمی خوام برنامه ام ConsoleApplication باشه
    WPF ویا WindowsFormsApplication ممنون بابت وقتی که برای خوندن متن گذاشتید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: گرفتن پارامترهای اجرای برنامه

    ابتدا به کلاس Program برو و امضای متد main رو به این شکل تغییر بده :
    static void Main(string[] i_params)

    بعد به کلاس فرمت برو و تابع سازنده رو به این شکل تغییر بده :
    public Form1(string[] i_params)

    و بعدشم دوباره به کلاس Program برو و متد Run ، کلاس Application را به این شکل صدا بزن :
    Application.Run(new Form1(i_params));


    امیدوارم متوجه شده باشی چه اتفاقی افتاد!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: گرفتن پارامترهای اجرای برنامه

    ممنون از پاسخ returnx

    فقط اگه کسی از دوستان بتونه کد بالا رو برای WPF هم بگه ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: گرفتن پارامترهای اجرای برنامه

    من خودم تجربه کار با WPF ندارم ولی فکر کنم این لینک بتونه بهتون کمک کنه:
    http://stackoverflow.com/questions/6...pf-entry-point

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن خطا در هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط JaVa در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1391, 09:11 صبح
  2. اجرای برنامه هنگام خاموش شدن
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 01:54 صبح
  3. گرفتن ارگومان های وروی موقع اجرای برنامه
    نوشته شده توسط hamedgh در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 10:54 صبح
  4. گرفتن ورودی در بین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط mohi_ka2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 11:42 صبح
  5. ساخت باتون در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط حسن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 01:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •