نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ

  1. #1

    Question فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ

    من داخل سورس html یه صفحه از تابع جاوا اسکریپت استفاده کرده میخوام این تابعو تو کدهای سی شارپ فراخوانی کنم چجوری میتونم این کارو بکنم؟؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ


    ScriptManager.RegisterStartupScript(Page, Page.GetType(), Guid.NewGuid().ToString(), "yourFunction();", True)



  3. #3

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ

    خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ

    میشه یه توضیح کلی بدین.
    مثلا این تابع javascript من هست

          <script language="JavaScript">
    function welcome()
    {
    alert("خوش آمدید");
    }

    </script>



    حالا این تابع رو کجا بنویسم.و کد فراخوانی تابع با C#‎ رو کجا؟؟؟
    مرسی

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ

    من معمولا(!) کدهای javascript رو انتهای صفحه قبل از <body/> مینویسم.بقیه هم که بالا گفته شده.



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad156 مشاهده تاپیک

    ScriptManager.RegisterStartupScript(Page, Page.GetType(), Guid.NewGuid().ToString(), "yourFunction();", True)
    دوست عزیز من از کد شما استفاده کردم اما هیچ اتفاقی وقتی روی دکمه کلیک میکنم نمیوفته

    کد جاوا اسکریپتم

    <script language="javascript">
    function printdiv(printpage) {
    var headstr = "<html><head><title></title></head><body>";
    var footstr = "</body>";
    var newstr = document.all.item(printpage).innerHTML;
    var oldstr = document.body.innerHTML;
    document.body.innerHTML = headstr + newstr + footstr;
    window.print();
    document.body.innerHTML = oldstr;
    return false;
    }
    </script>


    کد سی شارپم


    protected void Button2_Click1(object sender, EventArgs e)
    {

    ScriptManager.RegisterStartupScript(Page, Page.GetType(), Guid.NewGuid().ToString(), "printdiv", true);

    }

  7. #7
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ


    protected void Button2_Click1(object sender, EventArgs e)
    {

    ScriptManager.RegisterStartupScript(Page, Page.GetType(), Guid.NewGuid().ToString(), "printdiv();", true);


    }






  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad156 مشاهده تاپیک

    protected void Button2_Click1(object sender, EventArgs e)
    {

    ScriptManager.RegisterStartupScript(Page, Page.GetType(), Guid.NewGuid().ToString(), "printdiv();", true);


    }



    دوست عزیز ممنون مشکل حل شد دلیل اشتباه فراموش کردن نوشتن نام تابع بصورت کامل بود از راهنماییتون ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت داخل کدهای سی شارپ

    به یک مشکل بر خورد کردم زمانی که از کد فوق استفاده میکنم موقع پرینت بهم میریزه محتویات صفحه ای که میخوام ازش پرینت بگیرم اما بدون این کد بدرستی پرینت گرفته میشه

تاپیک های مشابه

  1. فراخوانی تابع جاوا اسکریپت یک صفحه دیگر در صفحه جاری
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 00:40 صبح
  2. سوال: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت به وسیله کدهای ی شارپ
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 آبان 1391, 12:00 عصر
  3. سوال: فراخوانی تابع جاوا اسکریپت در حالت استفاده از مستر پیج
    نوشته شده توسط ghazal4843 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 12:47 عصر
  4. فراخوانی تابع serverside از یک تابع جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط saranaseri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 08:50 صبح
  5. سوال: چگونگی فراخوانی کدهای Csharp از تابع جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط hesamsalehnamadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 00:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •