نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql

  1. #1

    Exclamation بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql

    سلام می خواستم بدونم چطور می شه آخرین داده ای که در یکی از جدول های دیتا بیس ریختیم رو چطور می شه بدست آورد
    ................................
    به عنوان مثال یه جدول به نام Customers دارم که می خوام آخرین اسمی رو که درش ثبت شده بدونم ...

    مثلا از کد زیر برای ثبت نام مشتری استفاده کردم:

    customer n=new customer()
    {name=ali}
    context.customer.AddObject(n);
    context.SaveChanges();
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 22 مرداد 1394 در 01:19 صبح

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql

    سلام
    اگه در جدول يك فيلد Identity داشته باشید میتونید scope_identity و ident_current آخرین رکورد insert شده را بدست بیارید.

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql

    از دستورات SQL استفاده کنید



    SELECT MAX(UserId) + 1 FROM Employees


  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql

    بایستی برحسب یک ستون مرتب سازی کنید. اگر ستون id به صورت صعودی مقداردهی میشه اونو به صورت نزولی مرتب کنید و بعد اولین مقدار رو سلکت کنید.
    Tbl lastRecord = db.Tbl.OrderByDescending(i => i.Id).FirstOrDefault();

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    150

    نقل قول: بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql

    میتونید از تابع Last استفاده کنید
    SELECT LAST(column_name) FROM table_name

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql

    نقل قول نوشته شده توسط havash.link مشاهده تاپیک
    میتونید از تابع Last استفاده کنید
    SELECT LAST(column_name) FROM table_name
    میشه از تابع LAST() آخرین ردیف یا همون آخرین رکورد رو برگردوند؟
    مثال:
    SELECT LAST(*) FROM tbl_name

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    بایستی برحسب یک ستون مرتب سازی کنید. اگر ستون id به صورت صعودی مقداردهی میشه اونو به صورت نزولی مرتب کنید و بعد اولین مقدار رو سلکت کنید.
    Tbl lastRecord = db.Tbl.OrderByDescending(i => i.Id).FirstOrDefault();
    متدی نیست برای بدست اوردن اخرین رکود که دیگه نریم نزولیش کنیم تا اخرین سطر نیاد بالا بمونه تا با متد fristordefault بکشیمش بیرون؟

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن آخرین رکورد موجود در جدول sql


تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن آخرین رکورد درج شده در جدول
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مهر 1391, 10:22 صبح
  2. سوال: بدست آوردن آخرین رکورد
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1388, 04:00 صبح
  3. بدست آوردن آخرین رکورد
    نوشته شده توسط atishatish در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 21:24 عصر
  4. سوال: بدست آوردن آخرین رکورد Insert شده
    نوشته شده توسط حسین محمدی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 09:12 صبح
  5. بدست آوردن آخرین رکورد Insert شده
    نوشته شده توسط A.Nemati در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1387, 15:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •