صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 73 از 73

نام تاپیک: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران، شیراز، ... ، خونمون، روبروی مانیتور
    پست
    539

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    عذر میخوام من فقط 1 سوال برام پیش اومد
    تاکید میکنم که این واسه خودم سواله و اصلا منظورم این نیست که کار شما اشتباه هست

    من 1 بار 1 سایتی رو با 1 CMS رایگان ساختم و براش چند تا ماژول نوشتم و هزینه گرفتم.
    بعد اون ماژول ها رو رایگان برای دانلود گذاشتم.
    بعد یکی دو روز به این فکر افتادم که شاید این کار درست نباشه که من از شخصی هزینه ای گرفتم برای 1 ماژول و بعد همون ماژول رو رایگان ارائه کردم و اون ماژول رو برداشتم.
    حالا به نظر شما از نظر اخلاقی یا قانونی این مشکل نداره که شما چیزی رو که بابتش از دیگران هزینه گرفتید رو بعدا رایگان ارائه کنید؟

    منظورم اینه که این که شما کدهاتون رو بدون چشمداشت در اختیار بقیه میذارید خیلی ارزشمنده
    ولی این مشکلی نداره که شما هزینش رو از شخص دیگری گرفتید و این معنیش اینه که باید در انحصار اون شخص باشه؟ (البته میدونم که بستگی به قرارداد داره ولی بیشتر بحثم اخلاقی هست)

    یا سوالم رو کلی تر مطرح کنم.
    فرض کنید منِ برنامه نویس 1 سیستمی رو مخصوص به خودم طراحی کنم و توی پروژه هام ازش استفاده کنم. خوب در این صورت هزینه نوشتن این رو که نباید هر بار از مشتریام بگیرم! درسته یا نه؟ یا اگر توی قرارداد کدهای سیستم انحصارا برای اون مشتری باشه من حق ندارم از اون کدها جای دیگری استفاده کنم. درسته؟

    ببخشید شاید جواب سوالم بی ربط با تاپیک باشه ولی خوب قبلا دوست دارم دوستان یکم بهش فکر کنن و جواب بدن.
    ممنون

  2. #42

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط AbiriAmir مشاهده تاپیک
    عذر میخوام من فقط 1 سوال برام پیش اومد
    تاکید میکنم که این واسه خودم سواله و اصلا منظورم این نیست که کار شما اشتباه هست

    من 1 بار 1 سایتی رو با 1 CMS رایگان ساختم و براش چند تا ماژول نوشتم و هزینه گرفتم.
    بعد اون ماژول ها رو رایگان برای دانلود گذاشتم.
    بعد یکی دو روز به این فکر افتادم که شاید این کار درست نباشه که من از شخصی هزینه ای گرفتم برای 1 ماژول و بعد همون ماژول رو رایگان ارائه کردم و اون ماژول رو برداشتم.
    حالا به نظر شما از نظر اخلاقی یا قانونی این مشکل نداره که شما چیزی رو که بابتش از دیگران هزینه گرفتید رو بعدا رایگان ارائه کنید؟

    منظورم اینه که این که شما کدهاتون رو بدون چشمداشت در اختیار بقیه میذارید خیلی ارزشمنده
    ولی این مشکلی نداره که شما هزینش رو از شخص دیگری گرفتید و این معنیش اینه که باید در انحصار اون شخص باشه؟ (البته میدونم که بستگی به قرارداد داره ولی بیشتر بحثم اخلاقی هست)

    یا سوالم رو کلی تر مطرح کنم.
    فرض کنید منِ برنامه نویس 1 سیستمی رو مخصوص به خودم طراحی کنم و توی پروژه هام ازش استفاده کنم. خوب در این صورت هزینه نوشتن این رو که نباید هر بار از مشتریام بگیرم! درسته یا نه؟ یا اگر توی قرارداد کدهای سیستم انحصارا برای اون مشتری باشه من حق ندارم از اون کدها جای دیگری استفاده کنم. درسته؟

    ببخشید شاید جواب سوالم بی ربط با تاپیک باشه ولی خوب قبلا دوست دارم دوستان یکم بهش فکر کنن و جواب بدن.
    ممنون
    سلام ممنون از سوالتون
    من این سی ام اس و شخصی طراحی نکردم
    و شخصی بودنش هم بستگی به ماژ<ل های اون داره که امکاناتی که داره آیا شخصی هست یا روتین و همگی ؟؟

    این یک سیستم هست که امکانات اون و حتی پیشرفته تر از اون و تو همه سیستم های دیگه داریم ما
    این سیستم با عنوان " یک سایت خبری " می خوام سفارش داده میشد و من از ماژول های اون و کم و زیاد کردن اونها سایت و برای مشتری بالا می اوردم
    تا اینجا یعنی برای شخصی طراحی خاصی نشده است
    این سیستم همراه با ماژ<ل های خاص برای یک موسسه زبان + یک امامت جمعه + یک موسسه روستا شناسی و و و و با فیلد های خاصی طراحی شده که اون بخش ها از این سی ام اس به اشتراک گذاشته حذف شده

    درمورد قالب سایت هم باید بگم اجازه استفاده از قالب اون و داده نشده به هیچکس
    درواقع هدف بالابردن سطح سوال افراد در این تالار بوده و نه اینکه عین این سیستم و منتشر کنند

    حالا بگیم کسی بخواد عین این سیستم و انتشار بده ؟ خوب عنوان سایت که تغییر میکنه + تصاویر صاحب سایت هم همین
    پس عین سایت قبلی نمیشه فقط قالب عوض نمیشه
    خوب من به خیلی از مشتریام و که سایت شخصی میدند این سیستم و پیشنهاد میکنم
    یک سری تنظیمات در قالب دارم که با کمی تغییر میدم به مشتری ها دیگه
    پس ایم قالب برای من هست که " مشتری هام اونو می پسندیدند "

    در نهایت من خواستم یک فرهنگی و جا بندازم تو ایران اونم کپی رایت سیستم هست و به موازات اون خواستم سیستمی با عنوان همکاری در فروش و و و و حرفا ای که تو پندتا پست قبلی زدم و تو قالب یک اتوماسیون تو سایتی نهادی که ما چند ماه هست داریم باهاش اشنا میشیم جا بندازم

    کسی حق استفاده از این سیستم به همین قالب و نداره
    و انتشار بدون اجازه اون منع قانونی نداه اما اخلاقی داره
    بحث اموزش اون هم مطرح کردم تا در توسعه به دوستان کمکی کنم

    در کل خوساتم به نحو های مختلف بفهمم کسی که این سیستم و میگیره باهاش چیکار می کنه ؟؟
    ایا میاد با کپی پیست همین سیستم و فروش اون اسم خودش و می زاره برنامه نویس ؟؟

    که اگه اون بشه باز هم خوشجال میشم چون یک برنامه نویس که نه ! یک کد نویس دیگه وارد بازار میشه که هیچوقت از سطح دانشی که من بهش دادم قدم فراتر نمیزاره !! من هر لحظه و هر قدمی که میگرم از اون جلوتر هستم !!

  3. #43

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    میخوام این سیستم و تو ایده ای با عنوان سیستم رزومه نویسی توسعه بدم ؟
    کیا مایل به همکاری هستند ؟ و در چه زمینه ها ای؟

  4. #44

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    حاضرم 5 سال کار کنم رو دانشم + 5 سال طول بکشه تا یک ایده ناب بدم و باز هم 20 سال از حقوق کارمندی جلو باشم به علاوه اینکه بعد اون هم همیشه ساپورت بشم از اون پروژه.....

    کیا موافق هستند ؟؟

  5. #45

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    خوبیه اینجور اشتراک سی ام اس اینه که هم کپی رایت مشترک خورده میشه و هم رزومه قابل ارائه به مشتری میتونه مشترک ارائه بشه که پربارتر هست

    دوستان امار بخوام بدم بالای 150 نفر سیستم و درخواست کردند و هیچکس تاحالا درخواست اموزش نداده ! من نیازی به پول اموزش ندارم دوستان اما میخوام اخر این کار یک سری نتیجه گیری کنم برای بازار برنامه نویسی ایران


    و البته یک پند نفری لطف داشتند و دارند همکاری میکنند که دلگرمی من همین افراز هست چناب پوریا باقری

    انشا الله قراره یک سایت بیاریم بالا { ایشون فعلا تو حوضه دیزاین فعالیت میکنند } که باهم قراره دیزاین و کد و ادغام کنیم و سایت بره بالا و تو بحثامون قیمت و استاندارد کردیم تا حد ممکن

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام .با تشکر از تمام دوستان برنامه نویس که این تاپیک های مفید رو راه میندازند.من هنوز فرصت نکردم روش وقت بزارم انشاا.. اول هفته آینده میام. فقط میشه بیشتر توضیح بدید که هدف از رزومه قابل ارائه به مشتری دقیقاچیه ؟
    دارم به این فکر میکنم که توسعه تو چه زمینه هایی کاربردی تره ؟ البته منظورم نیاز مشتریه! درپناه حق

  7. #47

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    توسعه یعنی تو دل همچین سی ام اس هایی برید و ببینید ان امکانات با تمام کم و کاستی میتونه تو چه ایده های دیگری به کار گرفته بشه و نتیجه بشه یک سایت بره بالا و کسب در امد داشته باشه

  8. #48

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    این اولین استفاده از این سایت که من اطلاع دارم
    http://unesy.ir/
    البته هنوز لینک سایت من و نزاشته !

  9. #49

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام

    ممنون میشم لینک رو برای منم بفرستید

  10. #50

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام
    دريافت فايل ها شرايطي چيزي داره؟
    اگه نداره:
    ممنون میشم لینک رو برای منم بفرستید.
    اگه داره چيه؟

  11. #51

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    چرا در صفحه تماس با ما برای ارسال پیام حتی یه پردازش خشک و خالی در سمت کاربر نمیشه حتی با خالی بودن تمام فیلدها صفحه ارسال میشه.
    هیچ اعتبارسنجی با وجود اینکه فیلد ایمیل ستاره داره نه در سمت کاربر و نه در سمت سرور انجام نمیشه.
    من یه پیام با حجم 750 کیلو بایت البته در نت پد داشتم و در فیلد پیام کپی کردم و فرستادم و با موفقیت پیام ثبت شد آیا واقعاً کسی به کاربر ارسال چنین حجمی از پیام را در فرم تماس با ما میده البته نمیدونم من کدتون رو ندیدم شاید هم امکان تعیین حجم ارسالی پیام برای مدیر وجود داره.

  12. #52

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    با اضافه کردن admin به دومین سایت صفحه login نمایان میشه که با توجه به اینکه هیچ کپچا یا مکانیسمی هم برای تعداد دفعات سعی در login وجود نداره امکان حملات رباط های اینترنتی مبتنی بر دیکشنیری هست. همچنین میتونه باعث حملات از نوع داس بشه.
    برای اینکه سایت حرفه ای به نظر بیاد و اینکه کاربر بدونه ما اون را در هیچ شرایطی به حال خود رها نمکنیم و کلاً هم دیگه تو این دوره و زمونه هم چیز ناخوشایندیه که صفحه خطای 404 مرورگر نمایش داده بشه بهتر بود یه صفحه اختصاصی برای این منظور طراحی میکردید.
    محتویات دایرکتوری های سایت قابل مشاهده و استفاده مستقیم هستند تمام پوشه های عکس ها ، آلبوم ها و ...
    که با این وجود امکان سوء استفاده از پهنای باند سایت و ... هست.
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi2123 : پنج شنبه 09 خرداد 1392 در 06:41 صبح

  13. #53

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    توي فرم لاگين ادمين action رو گذاشتين $_SERVER['PHP_SELF']; من قبلا توي اين تاپيك سوال پرسيده بودم گفتن استفاده نكنم از اين كد به دلايل امنيتي به نظر شما مشكلي نداره ؟

  14. #54

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi2123 مشاهده تاپیک
    چرا در صفحه تماس با ما برای ارسال پیام حتی یه پردازش خشک و خالی در سمت کاربر نمیشه حتی با خالی بودن تمام فیلدها صفحه ارسال میشه.
    هیچ اعتبارسنجی با وجود اینکه فیلد ایمیل ستاره داره نه در سمت کاربر و نه در سمت سرور انجام نمیشه.
    من یه پیام با حجم 750 کیلو بایت البته در نت پد داشتم و در فیلد پیام کپی کردم و فرستادم و با موفقیت پیام ثبت شد آیا واقعاً کسی به کاربر ارسال چنین حجمی از پیام را در فرم تماس با ما میده البته نمیدونم من کدتون رو ندیدم شاید هم امکان تعیین حجم ارسالی پیام برای مدیر وجود داره.
    سلام ممنون از توجهتون
    این سیستم خیلی وقت بروزنشده و یکی از دلایل انتشار اون همین بوده که دوستان بروز کنند و دوباره اینجا به همه لینک بدند
    فیلد ها تو سمت کاربر چک نشدند اما خوب سمت سرور چک میشوند
    سمت کاربر میتونه بهش اضافه بشه
    ایمیل و فرمت درست اون هم رعایت نشده
    جحم پیام هم به خاطر اینه که مستقیم فایل و برای مدیریت ایمیل میکنه نه تو بانک بریزه ! و فایلی هم که ارسال میکنه برای مدیر ایمیل میشه و امنیتی هم اینچه مسوله ای نیست

  15. #55

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi2123 مشاهده تاپیک
    با اضافه کردن admin به دومین سایت صفحه login نمایان میشه که با توجه به اینکه هیچ کپچا یا مکانیسمی هم برای تعداد دفعات سعی در login وجود نداره امکان حملات رباط های اینترنتی مبتنی بر دیکشنیری هست. همچنین میتونه باعث حملات از نوع داس بشه.
    برای اینکه سایت حرفه ای به نظر بیاد و اینکه کاربر بدونه ما اون را در هیچ شرایطی به حال خود رها نمکنیم و کلاً هم دیگه تو این دوره و زمونه هم چیز ناخوشایندیه که صفحه خطای 404 مرورگر نمایش داده بشه بهتر بود یه صفحه اختصاصی برای این منظور طراحی میکردید.
    محتویات دایرکتوری های سایت قابل مشاهده و استفاده مستقیم هستند تمام پوشه های عکس ها ، آلبوم ها و ...
    که با این وجود امکان سوء استفاده از پهنای باند سایت و ... هست.
    با کپتچا موافق هستم
    از htaccess هم برای بستن دایروکتری استفاده نشده
    چهنا باند هم درست میگید
    ورود به سایت هم چک میشه و همونجور که تو پست ها اولیه گفتم میتونه بلاک ایپی بلاک دفعات بلاک کوکی و بلاک رنج ای پی بشه

    اگه این کارها انجام میشد دیگه یک مبتدی نمیتونست از کد ها سر در بیاره
    همین گزارشات خیلی مفید هست
    ممنون

  16. #56

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط afsharjowkar مشاهده تاپیک
    توي فرم لاگين ادمين action رو گذاشتين $_SERVER['PHP_SELF']; من قبلا توي اين تاپيك سوال پرسيده بودم گفتن استفاده نكنم از اين كد به دلايل امنيتي به نظر شما مشكلي نداره ؟
    http://stackoverflow.com/questions/6...p-self-and-xss

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام . آقا مهرداد ممنون میشم اگه یک توضیح کوچیکی درباره نحوه نوشتن آپلود فایل بگید؟بنده یک سیستم مدیریت نوشتم - با php- jquery ajax - ولی در دو مورد گیر کردم یک از اونا uploader هستش.

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام
    لینک دانلود پروژتونو نذاشتید دوست عزیز
    [البته فکر کنم پروژتون اوپن سورس هست درسته ؟]

  19. #59
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    232

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    منم براتون pm زدم لطفا برای منم ارسال کنید .

  20. #60

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    واسه منم ارسال کنید اگر میشه!

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    اوه واقعاً کار بزرگی کردین ، من نمونه سایتو الان دیدم ، خوشم اومد.
    ممنون میشم برای منم ارسال کنید. حتماً نکات آموزشی زیادی توش هست که باید حتما کداش مطالعه شه

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    برای بنده هم ارسال کنید
    خیلی ممنون

  23. #63

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام به همه دوستان
    اینباکس من که دیگه سر سام آور شده از لطف شما دوستان
    من یک سیستم پشتیبانی از کارهای استاد بنده آقای نیرومند نصب کردم رو سایتم که فقط جنبه اینو داره که دوستان دور هم باشیم و کارها طبقه بندی شده باشه
    دوستانی که میل هستند این سیستم و داشته باشند اونجا درخواست بدن
    یعنی عضو بشند و درخواست بدند
    در سریع ترین زمان ممکن دوستان براشون ارسال میکنند حتما
    http://support.futureoftheweb.ir/

  24. #64

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    ممنون میشم برای منم ارسال کنید.

    virtual0101@gmail.com

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    اگه لطف کنید واسه من هم بفرستین
    hemedarian2009@yahoo.com

  26. #66

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام
    لطفا لینک رو بروز کنید
    ممنون

  27. #67

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    لینک دانلود رو برای من هم بفرستید ممنون

  28. #68

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    اگه میشه لینک رو برای من پ.خ کنید .

  29. #69

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوستان کسی این اسکریپت رو داره به منم بده ؟ خودشون آنلاین نیستن

  30. #70

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام لطفا برای منم پ خ کنید. ممنون

  31. #71
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام لطفا برای من هم بفرستید

  32. #72
    کاربر تازه وارد آواتار reza303
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    42

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    آقای حسین زاده عزیز دل بزرگی دارین .
    یه جا نصب کنید دوستان آنلاین ببینن سی ام اس رو .
    همین طور می تونید فایل رو بدین من آپلود کنم رو سرور ایران بعد اگر جرئت کرد باند تموم کنه :دی

  33. #73

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سی ام استون چی هست؟

    برای ساخت چه نوع سایتهایی؟

    میشه توضیح بدید و اگه امکان داره سی ام اس رو لطف کنید؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1392, 01:35 صبح
  2. نیاز به یک برنامه نویس برای توسعه یکی از افزونه های وردپرس دارم
    نوشته شده توسط tsonade در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 22:39 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •