صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 73

نام تاپیک: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

  1. #1

    هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام به همه دوستای برنامه نویس و مخصوصا PHP

    تو این 2 3 ساله گذشته درگیر پروژه های دیتابیسی بودم و همه پروژه هام و با این سی ام اس به سرانجام رسوندم

    من تو این پروژه اومدم از یک ساختار جدید استفاده کردم و تقریبا master page و شبیه سازی کردم
    و بستری برای چند قالب بودن + ماژولار بودن + چند زبانه بودن + سئو + چند استایل بودن + ... و فراهم کنم

    محیط مدیریت این سیستم هم بسیار زیبا طراحی شده
    از اژاکس + جی کوئری + سی اس اس 3 استفاده شده

    به دوستا ای که تو نشست اومدن این سی ام اس و هدیه کردم
    خواستم یکمی با این روال از برنامه نویسی فاصله بگیرم و برم سمت برنامه های کاربردی تر

    و این و تقدیم کنم به همه دوستان و مخصوصا مبتدی ها

    دوست دارم انتقاد کنید این سیستم جای نفوذ داره خیلی از اون ها و میدونم اما وقتم اجازه رفع اون و نداده
    خوشجال میشم هم نظر بدید و هم این سی ام اس و توسعه بدید و اینجا اپلود کنید مجدادا

    این سیستم برای شخصی طراحی شده و استفاده از اون با همین قالب مجاز نیست دوستان !
    نه رباتی و نه قفلی داره که پیگیری کنم فقط ارزش کارم و حفظ کنید و کپی رایت اون و هیچوقت حذف نکنید
    درواقع برای خودتون ارزش قائل بشید با این کارتون

    لینک دانلود : http://hosseinzadeh.info/personal_cms.rar ( لینک برداشته شده )
    تو ادامه واسه اینکه فید بک دقیق تری داشته باشم هر کسی خواست سی ام اس و پیغام خصوصی بده تا براش بفرستم
    تا همینجا هم که پیش رفت پهنا باند هاستم داره میترکه ماشالا به دوستان
    تو این فایل زیپ هم حوصله نکردم پسورد اتثال له دیتابیس این سایت و حذف کنم
    همچین زرنگ بازی نیست که به این سایت این اقا که مشتری من هست و من به اون تعهد دارم کانکت بشید چون همچین طلا جواهر توش نیست

    با این سی ام اس من سایت هایی با مبلغ 2 میلیون تا 3 تومان هم درامد داشتم
    یک دعا کنید برا کافیه

    اموزش هم کسی خواست با دریافت هزینه 50 هزارتومان می تونم کی ساعت انلاین درخدمتشون باشم که فکر میکنم خیلی مفید میتونه باشه

    خیلی از دوستان گفتند که بابات این کارم خودشون داوطلبانه میان و یک درصدی از درامد حاصل از سی ام اس من و تو قرارداداشون به من میدن که تو جواب بهشون بگم : تشکر من هدفن راه انداختن کار دوستان و دراختیار گزاشتن سواد کم و بیشم بود نه سب درامد

    همه لینک هایی که تو زرومم که تو امضام هست با این سی ام اس طراحی شدند

    یک نکته و واسه هکر ها بگم : اگه باگی پیدا شد بهم گذارش بدید ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله $ M 3 H R D A D $ : یک شنبه 15 اردیبهشت 1392 در 02:03 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    WLAN
    سن
    32
    پست
    213

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سپاس / هرکسی همچین کاری نمی کنه

    دل بزرگی داری مهرداد جان

    موفق باشی همیشه

    * یوزر پسورد لاگین چی هست ؟!

  3. #3

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوستان تو سایت خودم دارم اپ میکنم چون احتمال دادم که دانلود بالا بره و پهنا باند سایت این مشتری بره فنا

    دوستان منتظر نظراتون هستم

  4. #4

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوستانی گفتند که با این کار بهاعتبارم لطمه زدم و ممکنه یک باگ احتمالی به اعتبارم لطمه بزنه و باید گفت که هر برنامه نویسی مشکلاتی داره و حتما یک سری اشتباهات داره و کسی نیست که بتونه ادعا کنه که کامل هست

    و خیلی ها گفتند که واسه سیستم هایی که از این سی ام اس استفاده میکنند ممکنه هکر مشکل به وجود بیاره که باید بگم هکری که دونبال این سی ام اس هست خودم دادم بهش بازم میخواد گیر بده بزار خوش باشه ماهم نگاش میکنیم :دی
    آخرین ویرایش به وسیله $ M 3 H R D A D $ : یک شنبه 15 اردیبهشت 1392 در 02:01 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام دوست عزیز. ممنون از این لطف گرانبها ولی لینک دانلود مشکل داره نمیشه دانلود کرد ممنون میشیم اگه اصلاحش کنید!!!!!!!!:)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    تشکر مهرداد جان .

  7. #7

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    خیلی ها گفتند سیستم لاگین صعیف هست
    اما باید بگم وقتی به کد نگاه کنید بله معما چون حل شود اسان شود
    root
    123456
    این یک پسورد week هست
    ضعف اول :

    سیستم باید قابلیت تشخیص لاگین های نا موفق و داشته باشه تا کاربر یا اسکنر و بلاک کنه تو چند مرحله : بلاک سشن + کوکی + ای پی + دی بی

    مشکل دو : مشکل نوشتن کد به صورت اسپاکتی باعث میشه که یادتون بره یک تغییرات و همه جا تنظیم کنید :
    $type = basename($_FILES['myfile']['name']);

    $persian=new persian_date();
    for($i=strlen($type);$i>=0;$i--)
    {
    if(@$type[$i]===".")
    {
    $pos = $i;
    break;
    }
    }

    $file_name = (isset($_POST['file_name']) && !empty($_POST['file_name']))?$_POST['file_name']:substr($type, 0,$pos);
    $type = substr($type, ++$i);
    $ext_er = array('php','js','asp','aspx','html','htm','css');
    if(!in_array(strtolower($type), $ext_er))
    {
    $name = md5(substr(md5(basename($_FILES['myfile']['name'])).time(),10));
    $file = $uploaddir.$name.'.'.$type;


    این قسیلها ای با امت باعث میشه php5 فایل هایی با این پسوند به عنوان شل پالود بشن

    که تو قسمت ها دیگه رفع شدند

  8. #8

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    درواقع هیج وقت نیا اید پسوند های غیر مجاز و لیست کنید و رو اونا اسکن کنید و فایل رو مخرب اعلام کنید
    بیایید برعکش عمل کنید و پسوند های مجاز و لیست کنید و یک لیست سفید تهیه کنید بجای لیست سیاه

  9. #9

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    راستی دوستان می پرسند که ما تازه کار هستیم و میتونیم این سی ام اس و اموزش شما و درک کنیم ؟

    این سی ام اس که خوبه :دی بالاتر از این هم تو نت هست
    اما این سی ام اس خوبیش اینه که کاره دسته
    و مفاهیم پیچیده نداره و از بیس نوشته شده و همچنین تدابیر اندیشیده توش با دلیل هست و قابل رجوع به خودم که چرا آخه ؟؟

  10. #10

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوستان انتظار نداشته باشند که با 50 تومان چندین ساعت اموزش بدم یک اموزش سطحی برای توسعه میدم
    اگه بخواید جزئیات و بگم و سوالات و وقت بیشتری گذاشته بشه تو 10 وقتجلسه میتونم درخدمت باشم
    که میتونید پیغام خصوصی بدید تا وقت تایین کنم براتون

  11. #11

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    درمورد سایت ساز گفتند :
    اموزش های ساخت ساب دامین مجازی که تو انجمن بحث شده
    سیستم هم که ساختار دیتابیس مرتبی داره
    کافیه یک فیلد به جداول اضافه بشه مثلا user_id و بعدش حتما میشه به عنوان سایت ساز استفاده کرد

  12. #12

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    خوب بیت تابع ساده می امد و مقدار ورودی گت و پست میگرفت و نمیزاشت اینجکت بره به بانک
    که با مقدار خالی گول خورد و دلیلشم این بوده که با مقدار خالی وارد حلقه نمیشه و در انتها تابع tru بر میگردونه که به هر روش دیگه میتونه تغییرات بدید :
    <?php
    function check_id($id)
    {

    for($i=0;$i<strlen($id);$i++)
    {
    if(!(ord($id[$i])>=48 && ord($id[$i])<=57))
    return false;
    }
    return true;
    }
    if(check_id(''))
    echo "s";
    ?>


    اینم یک مدلش :
    <?php
    function check_id($id)
    {
    if(!(trim(strlen($id))>0))
    return false;
    for($i=0;$i<strlen($id);$i++)
    {
    if(!(ord($id[$i])>=48 && ord($id[$i])<=57))
    return false;
    }
    return true;
    }
    if(check_id(''))
    echo "s";
    ?>

  13. #13

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    سلام آقا مهرداد توی فایل access.php این تابع برای خوندن فایل اکسس هست ؟ میشه یکم در این مورد توضیح بدی


    public function connect($file){
    $db = realpath(dirname(__FILE__)).'\db1.mdb';
    $this->file_path = $db;
    $db_connection = new COM("ADODB.Connection", NULL, 1251);
    $db_connstr = "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=".$this->file_path;
    $db_connection->open($db_connstr);
    $conn=odbc_connect($db_connstr,'','');
    $this->con = $conn;
    }

  14. #14

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط djmohammad مشاهده تاپیک
    سلام آقا مهرداد توی فایل access.php این تابع برای خوندن فایل اکسس هست ؟ میشه یکم در این مورد توضیح بدی


    public function connect($file){
    $db = realpath(dirname(__FILE__)).'\db1.mdb';
    $this->file_path = $db;
    $db_connection = new COM("ADODB.Connection", NULL, 1251);
    $db_connstr = "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=".$this->file_path;
    $db_connection->open($db_connstr);
    $conn=odbc_connect($db_connstr,'','');
    $this->con = $conn;
    }
    فولدر includes کل کلاس های من هست
    این دیگه شفافه که با رابط کام داره کانکت میشه به اکسس مثال هاشو ببینید معلومه کامل

  15. #15

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    من میگم چه نیازی بود به اکسس ؟

  16. #16

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط djmohammad مشاهده تاپیک
    من میگم چه نیازی بود به اکسس ؟
    نیازی نبود
    تو پروژ] از این فایل استفاده نشده
    این فقط یک کلکسیون از کلاس های مورد استفاده من هست که تو اکثر پروژه هام استفاده میشه
    نه اینکه تو این پروژه از اکسس استفاده کرده باشم
    کلاس های مفید تر دیگه ای هم هست

  17. #17

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    واژه های آشنا دوستان تو همین 1 ساعت گذشته ( تغییرات دوستان :دی ) :
    می خوای به سیستمت گیر بدم ؟؟
    بزار اشکالات و لیست کنم برات ؟؟
    یعنی این نمیتونستی رفع کنی؟؟

    پشیمون میشی شک ندارم !!

    ****** ف ی ل ت ر شده این کلمه

    من موندم این دوستان چرا یدفه هم برنامه نویس حرفه ای شدند هم هکر شدند هم انالیزور شدند + مدیر پروژه شدند استاد شدند و و وو

    در جواب : ما بی سواد شما و عشقه

  18. #18

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوستان ر مورد اموزش سوالات تکراری میپرسید :
    هزینه اعلام شده و برای وقت هم پیغام خصوصی بدید
    شماره کارت هم :
    6037991135597866
    به نام مهرداد حسین زاده
    بانک ملی

    ایدی باهو هم اینه : mail.hosseinzadeh

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    متاسفانه لینک خرابه !

  20. #20

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    پست اول ادیت شده دوستان
    خدا شکر فعلان سایت هام آپ هستند :دی و ابروم نرفت هنوز :دی

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوست عزیز یوز و پسوردش چیه؟

  22. #22

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط h.rezaee مشاهده تاپیک
    دوست عزیز یوز و پسوردش چیه؟
    بالا قید شده لطفا اسپم پست نکنید ممنون

  23. #23

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوستان سایتی قابل اعتماد هست که امنیتش بالا باشه و این به این معنی نیست که امنیتش 100% باشه ! بلکه قابل قبول باشه

    خیلی از مشکلات این سی ام اس و میدونم + خیلی از پروژه های 10 روزه و 1 ماه طول دادم + خیلی از نواقع و وقت نشد رفع کنم
    برخی از دلایل :
    وحود نداشتن تیم ورک
    و دقیق نبودن مشتریان و نا اگاهی اون ها از قیمت های واقعی و نهایتا ارضا نشدن من برنامه نویس برای یک کار حرفه ای

    ایران بهشت نرم افزار نیست اقای بیلگیتس --- این و یک روزی بهش ثابت میکنم !

  24. #24

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    منم ممنونم از این سی ام اس و دعا میکنم سایت هات پا برجا بمونه و بلایی سرش نیاد

    ممنون

  25. #25

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک



    ایران بهشت نرم افزار نیست اقای بیلگیتس --- این و یک روزی بهش ثابت میکنم !
    اگه تا اون موقعه زنده بود!
    آخرین ویرایش به وسیله miladwwe2013 : یک شنبه 15 اردیبهشت 1392 در 11:50 صبح

  26. #26

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiv مشاهده تاپیک
    منم ممنونم از این سی ام اس و دعا میکنم سایت هات پا برجا بمونه و بلایی سرش نیاد

    ممنون
    انقدر توان در خودم هست + انقدر ظرفیت و دارم که اگه مشکل به وجود بیاد رفعش کنم و پاسخگو مشتری هام باشم شما نمییخواد قصه بخوری دعا کن به جون خودت تشکر

  27. #27

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    انقدر توان در خودم هست + انقدر ظرفیت و دارم که اگه مشکل به وجود بیاد رفعش کنم و پاسخگو مشتری هام باشم شما نمییخواد قصه بخوری دعا کن به جون خودت تشکر
    نگفتم توان نداری گفتم حواست باشه حادثه خبر نمیکند حسن مواظب خودت باش..........

    به هر حال ممنون بابت سیستم.

  28. #28

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiv مشاهده تاپیک
    نگفتم توان نداری گفتم حواست باشه حادثه خبر نمیکند حسن مواظب خودت باش..........

    به هر حال ممنون بابت سیستم.
    اینجور حادثه ها ادم و قوی تر میکنه
    اگه خطایی بود گزارش بدید ممنون میشم

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    لینک مشکل داره

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    خواهشا لینک دانلود رو اصلاح کنید.
    ممنون

  31. #31

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    اقا برا ما هم بفرست
    دمت گرم

  32. #32

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوستان هر کسی پیغام خصوصی داد سی ام اس و دریافت کرد. پست و کامل بخونید

    جانم رضا ؟ اخر زمانه دیگه نمیدونی ؟:دی

  33. #33

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    دوستان عزیز
    هدف اینه که سطح گروهی بره بالا نه با سی ام اس من بلکه حد اقل بدونید با چه پروژه هایی ادم میتونه تو سطح خاصی ( در مبلغ ) و گروه پروژه ( خبری - ورزشی و در کل مدیریت محتوا و و و ) کار کنه

    لطفا فقط پیغام خصوصی بدید
    نه تو ایدی یاهو و نه در جای دیگه

    هدف اینه که فرهنگ سازی بشه
    اصراری بر رعایت کپی رایت نیست ، من هم به هیچ روشی نمیتونم بفهمم که استفاده میکنه کی نمیکنه !
    اما هدف اینه که ما یاد بگیریم کاری که مال ما نیست و نباید به نام خودمون تمام کنیم و به حساب رزومه خودمون بزاریم .
    تشکر

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    ما این کارتون رو به فال نیک میگیریم و یک موقعی هم اگر خواستیم برای کسی پیاده سازی کنیم ، از قبل بهتون اطلاع میدیم و مبلغی رو بر اساس قیمت تمام شده به شما پرداخت می کنیم تا این وسط کسی نا راضی نباشه.

    با تشکر از کار نیکتون
    موفق باشید

  35. #35

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    درواقع یکی از مهمترین اهداف نهادی که دارهه انداز میشه اینه که یک برنامه چه خوب چه بد / چه تکراری چه جدید --- نهایتا یک شناسنامه بگیره

    و مهم و اصل این است که وقت همیشه مهمتر از کیفیت هست ( دید خودم البته تو مواردی که دوباره کاری میشه )
    یعینی بهتره معرفی کارهای همکاران را داشته باشیم و درصدی و بگیریم تا اینکه عین اون و انجام بدیم و در کنار اون هم میتونیم تو توسعه یک برنامه شریک باشیم
    درواقع بجای چنید برنامه یک برنامه چند کاره داشته باشیم
    اینجوری هم به هدف کار تیمی نزدیک میشیم و هم تجارب بین همکاران پخش میشه

    جندتا پروژه دیگه هم دارم که بعد از اماده سازی در اختیار میدم

    ما open source کار میکنیم
    اما نباید دلیلی بشه که حقمون ضایع بشه

  36. #36

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    درواقع من یک ایده دارم :
    یک سیستم داریم که رو یک وی پی اس نصب هست.
    کار این سیستم این هست که به همه اکانت میده و یکی از امکانات این سیستم نصب و راه اندازی سیستم های برنامه نویس ها هست ( اجاره فضای اشغالی از هاست و خود برنامه نویس میده )
    قبل اون هم مراحل شناسنامه دار شدن و کنترل کیفیت و امتیاز دهی به سیستم انجام میشه و مهمتر از همه تایین قیمت

    و بعد از اون سیستم میتونه رو ساب دامنه و یا دامنه های مجزا load بشه
    و تو قالب مزایده و فروش عادی میتونه فروخته بشه ( توسط صاحب اثر و یا مشتریک و یا علاقه مندان به اون سیستم یا بازاریابان اون حوضه از فعالیت و دسته بندی خاص از اون برنامه )
    در سایت هم که مشتریان و بازاریابان دسته بندی و سرویس دهی میشوند
    تبلیغات هم انجام میشه

    نهایتا این ایده خیلی بزرگ هست
    هر برنامه نویس تو سیت صنف سرویس میگیره و برنامه هاش و میفروشه و همه مشتریهاش هم تو همون سرور هاست و دامنه میگیرند و { اعمال تغییرات و یا اطلاع رسانی و و ) همه باهم برای کلیه مشتریان انجام میشه

    و سایر همکاران هم میتونن با فروش برنامه یکی دیگه درصدی دامد داشته باشه


    و مهمت اینکه مشتری نهایی همیشه با صنفی که شناسنامه برنامه و صدور کرده همراه هست چون برنامه نویس میتونه ناپدید بشه + هاست هم منقضی + دامنه هم همینطور
    اما.....
    این صنف با دریافت شارژ میتونه همیشه هگام مشتری باشه
    البته شناسنامه برنامه میتونه تا همیشه مال برنامه نویسش باقی بمونه مثل سند یک ملک... و یا اینکه به تصمیم برنامه نویس به شخص دیگه انتقال داده بشه و یا فروخته بشه به خود صنف و یا مجانی منتشر بشه....

  37. #37

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    با یکی از دوستام حرف زدم الان
    که کارش طراحی قالب هست
    میخواد برنامه نویسی یاد بگیره
    گفتم من سی ام اس و به اشتراک گذاشتم
    گفتم تو میتونی تو همین لول که هستی بیای قالب های مختلفی بزنی برای سی ام اس و بفروشی و شرایط فروش هم من استفاده کنم و یا تو تکمیل سایت من کمکت کنم
    گفت میترسم که نتونم مشتری پیدا کنم براش اونوقت چی ؟
    گفتم هدف اینه که شما قالب میزنی ما تگمیل میکنیم دوباره این ورژن اپ میشه
    حالا هرکی این سی ام اس و فروخت جدا جدا هزینه زحمتش و میگیره { فروشند / صاحب اثر / طراح قالب / هاستینگ }
    در واقع میخوام این هدف هم کنار اون اهداف جا بندازم که ما برنامه نویس ها و طراح ها خودمون بیایم به هم پاس کاری کنیم و به هم نفه برسونیم

  38. #38

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    در ادامه دوستم گفت بااب حال داری آآآآآآآآآ من بیام کار کنم قالب بزنم و بشینم ببینم کی خوشش میا د ؟؟ من که شانس ندارم

    من میخوام بگم باید یک سیکلی باشه که یک ایده هرجند کوچک یا بزرگ بیاد تو چرخه فعالیت نهاد و مقل یک کوله کوچیک برف هی بگرده و بگرده و نهایتنا بشه یک محصول تجاری

    یعنی کسی که نبوغ ذهنش زیاده طبق یک مدل استاندارد پورپوزال تهیه کنه و بده ته نهاد و مطرح بشه و بهد از استاندارد کردن اون ایده بیاد تو کار و تا اخر که اجرا باشه پیش بره و این وسط همه به اندازه تلاششون استفاده کنند

    هم کار همیشگی ادامه خواهد داشت و هم محصولات زیادی تولید میشند و هم نیاز های محیط رفع میشه

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    ممنون میشم لینک دانلود رو برای من پ خ کنید
    با تشکر

  40. #40

    نقل قول: هدیه من به دوستای برنامه نویس " سی ام اس سایت های خبری،شخصی،ویدئوای و غیره "

    برای منم پ.خ کنید ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1392, 01:35 صبح
  2. نیاز به یک برنامه نویس برای توسعه یکی از افزونه های وردپرس دارم
    نوشته شده توسط tsonade در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 22:39 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •