نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

  1. #1

    چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

    سلام
    یه فرم داریم :

    می خوام با کلیک بر روی دکمه یه عدد 4 رقمی تصادفی تولید بشه.
    نمیدونم چطور باید از تابع Random برای این کار استفاده کنم.
    رنج عدد هم بین 0 تا 9 هست.
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟


  3. #3

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟



    Random MyNumbers = new Random();
    MyNumbers.Next(0, 9);


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

    با این تابع هم می تونی بین دو عدد اعداد تصادفی تولید کنی

    private int RandomNumber(int min, int max)
    {
    Random random = new Random();
    return random.Next(min, max);
    }

  5. #5

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    این کد رو نوشتم اما اعداد تولید شده بیشتر از 4 رقم هستند ، اعدا منفی هم تولید میشن.

    Random key = new Random();
    int n = (int)key.Next() * 4;
    label1.Text = n.ToString();

  6. #6

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک


    Random MyNumbers = new Random();
    MyNumbers.Next(0, 9);

    فقط System.Random نمایش داده میشه!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    با این تابع هم می تونی بین دو عدد اعداد تصادفی تولید کنی

    private int RandomNumber(int min, int max)
    {
    Random random = new Random();
    return random.Next(min, max);
    }
    از این استفاده کن از 1000 بزار 9999

  8. #8

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    از این استفاده کن از 1000 بزار 9999
    بدین شکل : ؟

    namespace Test
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private int RandomNumber(int min, int max)
    {
    Random random = new Random();
    return random.Next(1000, 9999);
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = RandomNumber;
    }
    }
    }


    محتویات رو چطور در label نمایش بدم؟

    خطا :

    Cannot convert method group 'RandomNumber' to non-delegate type 'string'. Did you intend to invoke the method?

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fool66
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani
    پست
    576

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

    نه اینطوری

    namespace Test
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private int RandomNumber(int min, int max)
    {
    Random random = new Random();
    return random.Next(min, max);
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = RandomNumber(1000,9999).ToString();
    }
    }
    }

  10. #10

    نقل قول: چگونه رمز تصادفی تولید کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    نه اینطوری

    namespace Test
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private int RandomNumber(int min, int max)
    {
    Random random = new Random();
    return random.Next(min, max);
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = RandomNumber(1000,9999).ToString();
    }
    }
    }
    خیلی ممنون درست شد.مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال:چگونه در برنامه سی شارپ کد رهگیری تولید کنم؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1392, 18:03 عصر
  2. چگونه می توان یک حرف به صورت تصادفی تولید کرد؟
    نوشته شده توسط پناه پناهی در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1391, 16:14 عصر
  3. چطوری از تابع تولید عدد تصادفی استفاده کنم؟!؟!؟!؟!؟
    نوشته شده توسط shenil در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1390, 17:46 عصر
  4. چگونه می تونم یه چیزی مثل log file تولید کنم؟
    نوشته شده توسط یک دوست در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 18:41 عصر
  5. چگونه رمز عبور برنامه را از خط فرمان به صورت نامشخص یا ستاره دار دریافت کنم؟
    نوشته شده توسط khajavi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 06:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •