نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چه طوری آدرس یک عکس رو به StimulReport پاس بدم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,471

    چه طوری آدرس یک عکس رو به StimulReport پاس بدم؟

    سلام و خسته نباشید .

    یک کنترل Image روی گزارش ساخته شده با StimulReport قرار دادم ، حالا می خوام یک عکس رو از C#‎ انتخاب کنم و آدرسش رو به اون کنترل Image پاس بدم .

    و اینکه عکس در گزارش StimulReport به صورت Strech در بیاد .

    راهش رو کسی بلده !؟

  2. #2

    نقل قول: چه طوری آدرس یک عکس رو به StimulReport پاس بدم؟

    یه دونه New Variable بساز از نوع image با اسم مثلا Pic بعد درگ کن و Save

    تویه کد نویسی هم

    stireport.Dictionary.Variables["pic"].ValueObject = pictureBox1.Image;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,471

    نقل قول: چه طوری آدرس یک عکس رو به StimulReport پاس بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط keyvan_s89 مشاهده تاپیک
    یه دونه New Variable بساز از نوع image با اسم مثلا Pic بعد درگ کن و Save

    تویه کد نویسی هم

    stireport.Dictionary.Variables["pic"].ValueObject = pictureBox1.Image;
    سلام . مرسی دوست عزیز

    ببین من الان عکس ها رو در یک فولدر ذخیره کردم و می خوام آدرسش رو بهش بدم . از این کد استفاده کردم


    StiReport stiReport1 = new StiReport();
    stiReport1.Load("Reports\\Patient_Card.mrt");
    stiReport1.Dictionary.Databases.Clear();
    stiReport1.Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Connection", ConfigurationManager.AppSettings["ConnectionString"]));
    stiReport1.Dictionary.DataSources["DS1"].Parameters[0].Value = textBox1.Text;
    if (File.Exists(Application.StartupPath + "\\Images\\P-IMG\\" + textBox1.Text + "" + ".jpg"))
    {
    string a = Application.StartupPath + "\\Images\\P-IMG\\" + textBox1.Text + "" + ".jpg";
    stiReport1.Dictionary.Variables["pic"].ValueObject = a;
    }
    else
    {
    string b = Application.StartupPath + "\\Images\\ico\\N0.png";
    stiReport1.Dictionary.Variables["pic"].ValueObject = b;
    }
    stiReport1.Show();


    اما این Error و بهم میده
    The input is not a valid Base-64 string as it contains a non-base 64 character, more than two padding characters, or a non-white space character among the padding characters.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چه طوری آدرس یک عکس رو به StimulReport پاس بدم؟

    سلام.
    روشی که استفاده کردین تقریبا درسته.

    به این صورت من انجام دادم مشکلی نداشت :
    1- یه Variable به اسم imgPath تعریف کردم.
    2- یه کنترل Image گذاشتم.
    3- بر روی کنترل Image دابل کلیک کردم تا صفحه ی جدید باز بشه.
    4- در صفحه ی باز شده در قسمت ImageURL اون متغیر imgPath رو به صورت زیر قرار دادم :
    {imgPath}
    5- بعد هم از سی شارپ به صورت زیر مسیر تصویر رو به متغیر imgPath ارسال کردم به صورت زیر :
    string Path = Application.StartupPath + "\\test.jpg";

    stiReport1.Dictionary.Variables["imgPath"].Value = Path;


    بعد هم که اجرا کردم بدون هیچ مشکلی گزارش باز شد و تصویر هم داخل اون بود.
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,471

    نقل قول: چه طوری آدرس یک عکس رو به StimulReport پاس بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط morteza271 مشاهده تاپیک
    سلام.
    روشی که استفاده کردین تقریبا درسته.

    به این صورت من انجام دادم مشکلی نداشت :
    1- یه Variable به اسم imgPath تعریف کردم.
    2- یه کنترل Image گذاشتم.
    3- بر روی کنترل Image دابل کلیک کردم تا صفحه ی جدید باز بشه.
    4- در صفحه ی باز شده در قسمت ImageURL اون متغیر imgPath رو به صورت زیر قرار دادم :
    {imgPath}
    5- بعد هم از سی شارپ به صورت زیر مسیر تصویر رو به متغیر imgPath ارسال کردم به صورت زیر :
    string Path = Application.StartupPath + "\\test.jpg";

    stiReport1.Dictionary.Variables["imgPath"].Value = Path;


    بعد هم که اجرا کردم بدون هیچ مشکلی گزارش باز شد و تصویر هم داخل اون بود.
    موفق باشید.


    ممنونم مشکل حل شد . اما یک سوال .

    عکسی که من دارم سایزش بزرگه و اگه بخوام به اندازه سایزش رو گزارش بیارم همه چیز بهم می خوره . به نظر شما چه کار باید کرد که عکس در ابعاد اون کنترل IMAGE کوچیک بشه ؟ کلا Stretch بشه

    آیا امکانش هست !؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چه طوری آدرس یک عکس رو به StimulReport پاس بدم؟

    کنترل Image توی استیمول یه پراپرتی داره به اسم Stretch اونو true کن درست میشه.




تاپیک های مشابه

  1. سوال: آدرس دهی عکس
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 12:39 عصر
  2. مبتدی: آدرس دهی عکس
    نوشته شده توسط nasim.gh68 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 17:10 عصر
  3. ذخیره آدرس یک عکس در sql
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 03:05 صبح
  4. نحوه ارسال آدرس یک عکس به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط حدهدحد در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1385, 22:12 عصر
  5. آدرس دهی عکس
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1382, 11:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •