نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در تغییر سایز عکس بصورت Constrain Proportions

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    Exclamation مشکل در تغییر سایز عکس بصورت Constrain Proportions

    چرا عکس رو میخوام به نسبتی که از Width کم میکنم از Height هم کم کنم عکس ناجور در میاد!!!!!
    رفتم تو فتوشاپ همون عکس رو با Constrain Proportions تغییر سایز دادم یه 60 پیکسلی بیشتر کم کرد!!! آخه این چه فرمولیه کسی میدونه؟!!!


    int x;
    int y;
    int Temp;
    Bitmap b = new Bitmap("D:/New folder/a.jpg");
    x = b.Width;
    y = b.Height;
    if (b.Width > 100)
    {
    if (100 < x) Temp = x - 100;
    else Temp = 100 - x;
    x = 100;
    if(Temp < y) y = y - Temp;
    else y = Temp - y;
    }
    Bitmap bmp = new Bitmap(b, x, y);
    bmp.Save("D:/New folder/1.JPG");

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تغییر سایز عکس بصورت Constrain Proportions

    باید نسبت ببندی تا بتونی عرض جدید رو هم بدست بیاری.

    Bitmap b = new Bitmap("D:/New folder/a.jpg");
    int newWidth = 0, newHeight = 0;
    if (b.Width > 100)
    {
    if (b.Width > 100)
    {
    newWidth = b.Width - 100;
    }
    else
    {
    newWidth = 100 - b.Width;
    }
    // newWidth / oldWidth = newHeight / oldHeight
    newHeight = (newWidth * b.Height) / b.Width;
    }
    Bitmap bmp = new Bitmap(b, newWidth, newHeight);
    bmp.Save("D:/New folder/1.JPG");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    نقل قول: مشکل در تغییر سایز عکس بصورت Constrain Proportions

    خیلی خیلی ممنون دنبال همین بودم
    Temp= (Temp* b.Height) / b.Width;

تاپیک های مشابه

  1. تغییر سایز عکس در C#‎
    نوشته شده توسط AspNet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 19:45 عصر
  2. تغییر سایز عکس
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 18:25 عصر
  3. تشخیص و تغییر سایز عکس ...
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1384, 21:26 عصر
  4. تغییر سایز عکس
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 00:06 صبح
  5. عدم تغییر سایز عکس زمانیکه resulotion صفحه عوض میشه.....
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 15:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •