نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یک Connection String برای تمام پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229

    یک Connection String برای تمام پروژه

    سلام
    1-تو ASP.NET میتونیم connection string رو تو فایل WEB.Config قرار بدیم و تو کل پروژه ازش استفاده کنیم آیا تو #C هم این امکان وجود داره؟
    2-تو vb میتونستیم یه کانکشن تعریف کنیم یکبار open کنیم و تو کل برنامه ازش استفاده کنیم آیا اینکا هم تو #C امکانپذیره؟
    ممنون

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط hmm
    سلام
    1-تو ASP.NET میتونیم connection string رو تو فایل WEB.Config قرار بدیم و تو کل پروژه ازش استفاده کنیم آیا تو #C هم این امکان وجود داره؟
    2-تو vb میتونستیم یه کانکشن تعریف کنیم یکبار open کنیم و تو کل برنامه ازش استفاده کنیم آیا اینکا هم تو #C امکانپذیره؟
    ممنون
    کافیه یک متغیر public static تعریف کنی و از اون هر جا که خواستی استفاده کنی !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    1- تو کدوم فایل ؟
    2- بحث کانکشن همیشه باز هنوز به قوت خودش باقیه
    مرسی

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط hmm
    1- تو کدوم فایل ؟
    2- بحث کانکشن همیشه باز هنوز به قوت خودش باقیه
    مرسی
    اینکه این رو توی کدوم فرم تعریف کنی مهم نیست ، هرجا که تعریف بشه با نام اون فرم و عملگر dot قابل دسترسی هستش ! امتحان کن !

تاپیک های مشابه

  1. connection string در شبکه
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 15:21 عصر
  2. اشکال در connection string
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:14 صبح
  3. مشکل connection string
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:53 صبح
  4. connection string
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 18:43 عصر
  5. connection string
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 14:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •