نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در سوئیچ کردن بین تکس بامس ها و کمبوباکس ها

  1. #1

    مشکل در سوئیچ کردن بین تکس بامس ها و کمبوباکس ها

    سلام دوستان من یکسری تکس باکس و کمبو باکس داخل برنامه ام دارم می خوام با زدن کلید اینتر بین این کنترلها جابه جا بشم داخل تکس باکس ها مشکل ندارم و از کدهای زیر استفاده می کنم
    داخل رویداد key-press مربوط به فرمم این کدها رو مینویسم


    if (e.KeyChar == 13)
    System.Windows.Forms.SendKeys.Send("{Tab}");

    و KeyPreview فرم رو true می کنم .
    چیکار کنم که کمبوباکس ها هم با اینتر سوئیچ کنه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: مشکل در سوئیچ کردن بین تکس بامس ها و کمبوباکس ها

    تو رویداد keypress کامبو باکست همین کد و بنویس کار میکنه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در سوئیچ کردن بین تکس بامس ها و کمبوباکس ها

    نقل قول نوشته شده توسط sayvan مشاهده تاپیک
    تو رویداد keypress کامبو باکست همین کد و بنویس کار میکنه
    قبلا تست کرده بودم اما جواب نداد دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: مشکل در سوئیچ کردن بین تکس بامس ها و کمبوباکس ها

    من خودم الان تست کردم ج داد دوست گرامی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: مشکل در سوئیچ کردن بین تکس بامس ها و کمبوباکس ها

    تو رویداد KeyDown کمبوباکست این کد رو بنویس
                switch (e.KeyValue)
    {
    case 13:
    textBox1.Focus();
    break;
    }

  6. #6

    نقل قول: مشکل در سوئیچ کردن بین تکس بامس ها و کمبوباکس ها

    سلام
    در رویداد فشردن کلید بعد از تشخیص Enter تایپ کن:


    Control ctl;
    ctl = (Control)sender;
    ctl.SelectNextControl(ActiveControl, true, true, true, true);



    SelectNextControl باعث میشه حرکت بر طبق TabIndex ست شده روی کنترل های روی فرم انجام بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله tooraj_azizi_1035 : دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 در 12:49 عصر

  7. #7

    نقل قول: مشکل در سوئیچ کردن بین تکس بامس ها و کمبوباکس ها

    نقل قول نوشته شده توسط sayvan مشاهده تاپیک
    من خودم الان تست کردم ج داد دوست گرامی
    نمی دونم وا.. من که مینویسم اما نمی دونم چرا جواب نمی ده.
    تو رویداد KeyDown کمبوباکست این کد رو بنویس
    مرسی دوست عزیز از همین روش استفاده کردم .

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در شبکه کردن بین ویندوز xp و ویندوز 7
    نوشته شده توسط sehm67 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1397, 13:22 عصر
  2. درخواست نحوه سوئیچ کردن بین فرم ها در C#‎
    نوشته شده توسط mahdi-1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1391, 13:56 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 دی 1389, 19:19 عصر
  4. سوئیچ کردن بین national و context با API
    نوشته شده توسط ali190 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 بهمن 1388, 23:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •