نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مقدار دهی متغیر متغیر با آژاکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    مقدار دهی متغیر متغیر با آژاکس

    سلام دوستان
    میخواستم به وسیله آژاکس متغیر PHP داخل صفحه جاری رو مقدار دهی کنم ولی به مشکل برخورد کردم و متغیر مقدار دهی نمیشود میخواستم بودنم مشکل کارم کجاست

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script src="jquery-1.6.1.min.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    $(document).ready(function(){
    $('.mn').click(function(){
    $.ajax({
    type:"post",
    url:"index.php",
    data : {habib:'habibvafapour'},
    success:function(html){
    $('body').html(html)
    }
    });
    }); });
    </script>
    </head>
    <?php
    $a = $_POST['habib'];
    ?>
    <body>
    <a href="habib.php?n=<?php echo $a; ?>"><div class="m" style="height:200px;width:300px;background-color:#096"></div></a>
    <div class="mn" style="height:400px;width:200px;background-color:#6FF"></div>
    </body>
    </html>

    ممنون میشم کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله habibvafapour : دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 در 20:39 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: مقدار دهی متغیر متغیر با آژاکس

    خودم مشکل رو حل کردم.
    فقط یه سوال برام پیش اومده که وقتی میخواهم اطلاعات رو به متغییر بفرسم چرا دوباره باید پارامتر success آژاکس رو صدا بزنم ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: مقدار دهی متغیر متغیر با آژاکس

    به این مثال دقت کنین :
    $(document).ready(function(){
    $.ajax({
    type:"POST",
    url:"post.php",
    data:'name=mehdi'+'lname=mehdi',
    success: function(result){
    $('#result').html(result);
    }
    });
    });

    دو متغیر به نام name و lname تعریف شده که هر کدام مقدار دهی شده و نتیجه آن را در آیدی result میریزیم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: مقدار دهی متغیر متغیر با آژاکس

    الان دقیقاا مشکل من اینجاست
    که با پارامتر data اطلاعات رو به صفحه ارسال کردم .
    ولی در زمان دریافت میخواهم متغیری رو مقدار دهی کنم نه این که رشته ای چاپ کنم
    آخرین ویرایش به وسیله habibvafapour : دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 در 16:17 عصر

  5. #5

    نقل قول: مقدار دهی متغیر متغیر با آژاکس

    از همین روشی که استفاده کردید json هم میشه انجام داد.. که اطلاعات دریافتی رو میریزید تو یک آرایه و مقدار رو با json_encode بر میگردونید به success و هرجا که خواستید میتونید مقداردهی کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: مقدار دهی متغیر متغیر با آژاکس

    من الان دقیقاا فقط میخواهم متغیر PHP رو در صفحه که هستم رو مقدار دهی کنم .

  7. #7

    نقل قول: مقدار دهی متغیر متغیر با آژاکس

    دوست عزیز نمیشه! اصرار بر کاری که ازنظر اصولی ممکن نیست، معنا نداره. اون چیزی که الآن شما توی Browser دارین میبینین، نتیجه اجرای PHP هست نه خود اسکریپت PHP یعنی مقدار متغیر echo شده و خود متغیر دیگه الآن اصلاً توی RAM هم نیست که بخواین مقدارش رو تغییر بدین. HTML هم که یک زبان Stateless هست و وضعیتها (مقادیر قبلی و...) رو نگهداری. نمیکنه تنها راه ممکن اینه که متغیرتون توی Session یا Cookie ذخیره کنید و توی صفحه ای که با AJAX صدا میزنید، مقدار موجود در Cookie یا Session رو تغییر بدین تا در سایر صفحات سایتتون هم مقدار جدید مورد استفاده قرار بگیره.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقدار دهی یک متغیر در اکسس
    نوشته شده توسط mtsoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 11:16 صبح
  2. مقدار دهی به متغیر در store proceger
    نوشته شده توسط googoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 12:24 عصر
  3. مقدار دهی یک متغیر بانک اطلاعاتی از طریق کد دلفی.
    نوشته شده توسط kamran_dev در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 19:37 عصر
  4. مقدار دهی به متغیر از نوع float
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 فروردین 1389, 10:31 صبح
  5. مقدار دهی به متغیر از طریق کوئری
    نوشته شده توسط debugger در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1388, 23:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •