نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش فرم با بک گراند ورکر به عنوان لودینگ !

  1. #1

    نمایش فرم با بک گراند ورکر به عنوان لودینگ !

    سلام
    چطور میشه یه فرم را در بک گراند ورکر نمایش داد و سپس بستش !!!
    مثلا اینجا را نگاه کنید

    private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    Form load = new Loading();
    load.ShowDialog();
    // انحام دستورات من
    load.Close();
    }

    خوب الان مثلا فرم لودینگ را نمایش میدهیم به وسیله DialogResult چون میخوایم کاربر هیچ کاری نتونه انجام بدهد

    بعد الان کار مورد نظر ما انجام شد چجوری لودر را ببندیمش که فرم اصلی دوباره در دسترس قرار بگیره ؟

    اینجوری که نوشتم درسته ایا ؟
    اصولی است ؟

    لطفا راهنمایی فرمایید
    سپاس

  2. #2

    نقل قول: نمایش فرم با بک گراند ورکر به عنوان لودینگ !

    مادامی که فرمی که به صورت ShowDialog باز شده ، بسته نشه کدهای بعدی اجرا نخواهند شد. پس جایی که بکگراندورکر را ران میکنید بعدش فرم را نمایش بدید و در رویداد مناسب هم فرم لودینگ را ببندید.
    مثال:

    private FrmLoading loading;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();
    loading = new FrmLoading();
    loading.ShowDialog();
    }

    private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    Thread.Sleep(10000);
    }

    private void backgroundWorker1_RunWorkerCompleted(object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
    {
    loading.Dispose();
    }

تاپیک های مشابه

  1. تغیییر نکردن فرم در هنگام دابل کلیک روی عنوان
    نوشته شده توسط nilufari در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 21:36 عصر
  2. نمایش فرم جدید با زدن يك كليد
    نوشته شده توسط E.rahimi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 15:49 عصر
  3. افزودن جلوه ویژه هنگام نمایش فرم
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 27 بهمن 1382, 18:05 عصر
  4. نمایش فرم MDI
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •