نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ازاد سازی فضای اختصاص داده شده

  1. #1

    ازاد سازی فضای اختصاص داده شده

    چگونه در سی شارپ یک ارایه را پاک کنم و مقدار فضای که به آن اختصاص داده شده را ازاد نمایم؟

  2. #2

    نقل قول: ازاد سازی فضای اختصاص داده شده


    using System;

    class MyGCCollectClass
    {
    private const int maxGarbage = 1000;

    static void Main()
    {
    // Put some objects in memory.
    MyGCCollectClass.MakeSomeGarbage();
    Console.WriteLine("Memory used before collection: {0:N0}",
    GC.GetTotalMemory(false));

    // Collect all generations of memory.
    GC.Collect();
    Console.WriteLine("Memory used after full collection: {0:N0}",
    GC.GetTotalMemory(true));
    }

    static void MakeSomeGarbage()
    {
    Version vt;

    // Create objects and release them to fill up memory with unused objects.
    for(int i = 0; i < maxGarbage; i++) {
    vt = new Version();
    }
    }
    }
    // The output from the example resembles the following:
    // Memory used before collection: 79,392
    // Memory used after full collection: 52,640

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار omidaminiazar
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    iran.azarbayjangarbi.mahabad
    سن
    31
    پست
    32

    نقل قول: ازاد سازی فضای اختصاص داده شده

    می توانی آرایه را در یک کلاس تعریف کنی و از آن استفاه کنی و اگه کارت با آن تمام شد با یک متد مخرب تمام فضای اشغالی توسط کلاس گرفته شده همراه با ارایه را حذف کنی
    این یک پیشنهاد است

  4. #4

    نقل قول: ازاد سازی فضای اختصاص داده شده

    میشه یه کم در مورد این کد توضیح دهید؟؟(من یک ارایه دارم که توی حلقه تعریف کرده ام و میخواهم در هر بار اجرای حلقه ارایه قبلی فضای را که گرفته رها سازی کند چون اگه رها سازی نکند تمام حلقه اجرا نمیشود)
    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک

    using System;

    class MyGCCollectClass
    {
    private const int maxGarbage = 1000;

    static void Main()
    {
    // Put some objects in memory.
    MyGCCollectClass.MakeSomeGarbage();
    Console.WriteLine("Memory used before collection: {0:N0}",
    GC.GetTotalMemory(false));

    // Collect all generations of memory.
    GC.Collect();
    Console.WriteLine("Memory used after full collection: {0:N0}",
    GC.GetTotalMemory(true));
    }

    static void MakeSomeGarbage()
    {
    Version vt;

    // Create objects and release them to fill up memory with unused objects.
    for(int i = 0; i < maxGarbage; i++) {
    vt = new Version();
    }
    }
    }
    // The output from the example resembles the following:
    // Memory used before collection: 79,392
    // Memory used after full collection: 52,640

  5. #5

    نقل قول: ازاد سازی فضای اختصاص داده شده

    کدتو بذار.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ازاد سازی فضای اختصاص داده شده

    این خیلی عالیه:
    http://www.infoq.com/presentations/justin-smith-clr-gc
    پیشنهاد میکنم حتما ببینی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لیست پورت های اختصاص داده شده توسط سیستم عامل
    نوشته شده توسط bad_lucky در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1389, 00:20 صبح
  2. سوال: آزاد سازی فضای حافظه اشغال شده
    نوشته شده توسط alonemm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 16:59 عصر
  3. سوال: آزاد سازی فضای حافظه اشغال شده
    نوشته شده توسط alonemm در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 دی 1389, 11:54 صبح
  4. آزاد کردن فضای اختصاص داده شده به یک آرایه
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 11:27 صبح
  5. حافظه اختصاص داده شده به کامپوننتها
    نوشته شده توسط علی علیرضائی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 12 آبان 1386, 07:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •