نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: صفحه بندی بوسیله repeater رو چجوی میشه انجام داد

  1. #1

    صفحه بندی بوسیله repeater رو چجوی میشه انجام داد

    سلام
    من میخوام توسط repeater برای اطلاعاتی که از دیتابیس لود میشه صفحه بندی داشته باشم مثلا هربار که صفحه لود بشه فقط ده پست آخر لود شه(مثه سایت mihandownload.com).میخواستم بدونم اینکار چطور انجام میشه?


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    26
    پست
    325

    نقل قول: صفحه بندی بوسیله repeater رو چجوی میشه انجام داد

    دوست عزیز سلام.
    منظورتون رو از repeater متوجه نشدم.
    دقیقا میخوایید چه کاری انجام بدید. اون کار رو ذکر کنید تا دوستان بتونند راهنمایی کنند. و از توضیحات اضافی که باعث گمراهی خواننده میشه پرهیز کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    35
    پست
    895

    نقل قول: صفحه بندی بوسیله repeater رو چجوی میشه انجام داد


تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد صفحه بندی برای repeater
    نوشته شده توسط حمید . ه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 23:34 عصر
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 09:51 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 20:51 عصر
  4. آیا میشه با datalist صفحه بندی کرد
    نوشته شده توسط rezafars در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 21:20 عصر
  5. کی می دون چهخ طور میشه تو سی کلاس بندی و آبجکت سازی انجام داد ؟
    نوشته شده توسط massoudghb در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 09:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •