نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: در vb.net چطور میتونم به ftp وصل شم؟؟؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار lootiamir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    شاهی !
    سن
    27
    پست
    46

    در vb.net چطور میتونم به ftp وصل شم؟؟؟

    با سلام ببخشید میخواستم بدونم چطور میشه با vb.net به اف تی پی وصل شد و چن تا فایل رو آپلود کرد؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: در vb.net چطور میتونم به ftp وصل شم؟؟؟

    سلام. میتونید از کامپوننت Chilkat استفاد ه کنید کنید که آموزش هاش توی لینک زیر هستش، خود کامپوننت هم میتونید با جستجو در گوگل دانلود کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?376600

    میتونید از روش های کارگری و کدنویسی هم برین که آموزش هاش قبلا توی سایت گذاشته شده، کافیه جستجو کنید !

    **موفق باشید**

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار lootiamir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    شاهی !
    سن
    27
    پست
    46

    نقل قول: در vb.net چطور میتونم به ftp وصل شم؟؟؟

    ببخشید این آموزش برای سی شارپه من برای vb.net میخوام

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    root
    سن
    28
    پست
    1,098

    نقل قول: در vb.net چطور میتونم به ftp وصل شم؟؟؟

    شما کامپوننت رو دانلود کنین، آموزشش رو همینجا بگین تا بزارم ، موفق باشید/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: در vb.net چطور میتونم به ftp وصل شم؟؟؟

    دوست عزیز بگو میخوای چیکار کنی کمکت کنیم
    اپلود
     My.Computer.Network.UploadFile(FileAttr,path,userN  ame,password)

    دانلود
     My.Computer.Network.DownloadFile()

    ping
     My.Computer.Network.Ping

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار lootiamir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    شاهی !
    سن
    27
    پست
    46

    نقل قول: در vb.net چطور میتونم به ftp وصل شم؟؟؟

    من میخوام یه فایل ( مثلا عکس) بدم به برنامه برام آپلود کنه تو یه هاست (از طریق اف تی پی)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h_a_m_i_d
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    dim home as new machincode
    پست
    638

    نقل قول: در vb.net چطور میتونم به ftp وصل شم؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط lootiamir مشاهده تاپیک
    من میخوام یه فایل ( مثلا عکس) بدم به برنامه برام آپلود کنه تو یه هاست (از طریق اف تی پی)
    جواب رو گفتم بحث هم در این مورد زیاد شده جستجو کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 15:36 عصر
  2. چطور میتونم یک اپلت = ctrl+f وctrl +s قرار بدم؟
    نوشته شده توسط arash_khamse در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1383, 20:45 عصر
  3. در شبکه ویندوز چطور میتونم توان نصب برنامه را به کاربران بدم
    نوشته شده توسط nasiri در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1383, 08:31 صبح
  4. چطور میتونم یه تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنم
    نوشته شده توسط yussof در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 مرداد 1382, 17:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •