نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: _Layout.cshtml فایل مهمی است؟

  1. #1

    _Layout.cshtml فایل مهمی است؟

    سلام.
    تازه کار هستم. توی آموزش ها دیدم که نوشتن از فایل _Layout.cshtml استفاده میشه.
    حال اینکه من توی پروژه جدید که توی MVC 4 ساختم
    4215.jpg
    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: _Layout.cshtml فایل مهمی است؟

    اگه با asp.net آشنایی دارین layout همون masterpage تو asp.net میشه. قسمتهایی از سایت مسل منو یا فوتر سایت یا هر html markup که توی همەی سفحەها تکرار میشه در layout قرار میگیره

  3. #3

    نقل قول: _Layout.cshtml فایل مهمی است؟

    اوکی پس خودم یه masterpage باید ایجاد کنم.
    الان اگه بخوام توی مستر پیج بخش های اختیاری مثل منو قرار بدم که مثلا توی صفحات خاص نمایش داده بشه باید چی کار کنم؟
    یه جایی نوشته بود باید از کد زیر استفاده کنم:
    @RenderSection("menu" , optional:true ) 



    ولی ارور می ده که optional غیرمجاز هست توی RenderSection

  4. #4

    نقل قول: _Layout.cshtml فایل مهمی است؟

    برای اینکار یه section تعریف میکنی
    @RenderSection("menu" , required: false )

    کدهای مربوت به منو رو توی یه PartialPage زخیره کن و تو هر صفحه که خواستی منو رو نمایش بدی تو section منو partialpage رو سدا بزن
    @section menu
    {
    @Html.Partial("_menu")
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: _Layout.cshtml فایل مهمی است؟

    به جای optional باید از required‌ استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: _Layout.cshtml فایل مهمی است؟

    تشکر دوستان.
    برای نمایش title صفحات چه کار باید بکنم؟ @ViewBag.Title رو ارور می ده توی masterpage

  7. #7

    نقل قول: _Layout.cshtml فایل مهمی است؟

    لطفا راهنمایی کنید برای بخش هایی مثل عنوان صفحه و سرتیترهایی که خارج از رندربادی هست و برای هر صفحه مجزا هست.

تاپیک های مشابه

  1. این تکه کد در خصوص چه عملی در مورد فایل ها است؟
    نوشته شده توسط Amin_ch1991 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 21:24 عصر
  2. سوال: آیا این فایل اضافه است؟
    نوشته شده توسط Mahmoud Zaad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1390, 12:54 عصر
  3. ذخیره تنظیمات فایل جرا شده امکان پذیر است؟
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 آبان 1386, 17:56 عصر
  4. نحوه نمایش یک فایل bmpدر C++‎چگونه است؟
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 10:38 صبح
  5. کدام فایل DBISAM برای توزیع لازم است؟
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1382, 19:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •