نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه سالهای کبیسه را مشخص کنیم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    چگونه سالهای کبیسه را مشخص کنیم

    با سلام
    درمورد مشخص کردن سالهای کبیسه یه سئوال داشتم
    آره حق با شماست! ... جستجو کردم پست های زیادی در اینخصوص زده شده ...
    ولی هیچکدومشون یا به نتیجه نرسیده یا بکار من نمیود یا من ازشون سر در نیاوردم:
    من یه تکس باکس دارم که یه تاریخ رو نشون میده و حالا می خوام با کلیک یه دکمه، تعداد روزهای آن ماه یا سال رو داخل یه لیبل نشون بدم
    همش همین
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    int CountDayOfMonth = pc.GetDaysInMonth(Year, Month);

    آیا از کد هم میشه استفاده کرد؟
    با تشکر از همه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 333.jpg‏ (22.6 کیلوبایت, 57 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: چگونه سالهای کبیسه را مشخص کنیم

    از متد IsLeapYear استفاده کن
    مقدار true و false رو برمیگردونه واست

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: چگونه سالهای کبیسه را مشخص کنیم

    ممنون از پاسختون
    اگه ممکنه استفاده از متد IsLeapYear را درقالب یه کد برام بذارید یا یه خورده بیشتر توضیح بدبد تا متوجه بشم
    بازم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: چگونه سالهای کبیسه را مشخص کنیم

    if (pc.isleapyear)
    {
    //سال کبیسه
    }
    else
    //سال کبیسه نیست

    (pc هم که همون متغییر شما هست از نوع persiancalendar)

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: چگونه سالهای کبیسه را مشخص کنیم

    بازهم ممنون از راهنمایتون
    اگه ممکنه لطف کنید یه نمونه مطابق با سئوالم بذارید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: چگونه سالهای کبیسه را مشخص کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط dadavaran مشاهده تاپیک
    بازهم ممنون از راهنمایتون
    اگه ممکنه لطف کنید یه نمونه مطابق با سئوالم بذارید
    امیدوارم این همون چیزی باشه که میخوای
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: چگونه سالهای کبیسه را مشخص کنیم

    ممنون

    حل شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه صفحه اول سایت را مشخص کنیم
    نوشته شده توسط مهدی نصیری در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 09:28 صبح
  2. حجم فایل برای آپلود را چگونه مشخص کنیم
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1390, 11:52 صبح
  3. سوال: چگونه سرور را در sql2005 مشخص کنیم
    نوشته شده توسط mohsen622001 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 20:43 عصر
  4. چگونه login کرده ها در win2000 را مشخص کنیم
    نوشته شده توسط ufo2000 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1384, 11:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •