نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: زدن کلید مخصوص و نمایان شدن فرم :)

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    tehran
    پست
    28

    Question زدن کلید مخصوص و نمایان شدن فرم :)

    من میخواهم وقتی برنامه hide هستش با زدن مثلا کلید های ctrl+alt+shift+k برنامه show بشه ....
    این کدو قبلن نشته بودم ، یادمه که کار میکرد ، اما الان که استفاده میکنم کار نمیکنه :|
    کسی راهنمایی داره برای اینجانب ؟


    Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Integer) As Integer

    Private Sub ShowForm_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ShowForm.Tick
    Dim result As Integer
    Dim alt, shift, ctrl, k As Boolean
    For i = 1 To 255
    result = 0
    result = GetAsyncKeyState(i)
    If result = -32767 Then
    If i = 16 Then
    alt = True
    ElseIf i = 17 Then
    shift = True
    ElseIf i = 18 Then
    ctrl = True
    ElseIf i = 75 Then
    k = True
    End If
    If alt And shift And ctrl And k Then
    alt = False
    shift = False
    ctrl = False
    k = False
    Me.WindowState = 0
    Me.Show()
    End If
    End If
    Next
    End Sub

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    30

    نقل قول: زدن کلید مخصوص و نمایان شدن فرم :)

    سلام
    فکر کنم این لینک کمکت کنه خودم سورسشو ندارم مگر نه میذاشتم برات
    لینک

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    tehran
    پست
    28

    نقل قول: زدن کلید مخصوص و نمایان شدن فرم :)

    نقل قول نوشته شده توسط navidnkh مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم این لینک کمکت کنه خودم سورسشو ندارم مگر نه میذاشتم برات
    لینک
    ممنون که یه توجهی به سوال بنده کردین ، اما برای دانلود از لینک شما باید ، پول پرداخت شه
    کسی دیگه ای نمیتونه کمک کنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه جلوگیری از بسته شدن فرم موقع زدن Alt+F4
    نوشته شده توسط s_mokhtari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1389, 23:57 عصر
  2. سوال: بسته شدن فرم توسط کلید Esc
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 13:41 عصر
  3. خبر: خارج شدن پس از زدن کلید ESC
    نوشته شده توسط ehsan_64 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1388, 15:06 عصر
  4. سوال: لود شدن یه فرم خاص با زدن کلید
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1387, 19:04 عصر
  5. چگونگی مخفی شدن و نمایان شدن مجدد فرم
    نوشته شده توسط iranigirl1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •