نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: یک تکست ادیتور ساده.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    یک تکست ادیتور ساده.

    سلام دوستان.
    من میخوام یه متن رو که داخل textarea نوشته میشه رو با تگ های اچ تی ام ال در دیتابیس ذخیره کنم ولی نمیخوام از تکست ادیتورهای پیشرفته که تنظیمات دارن استفاده کنم. فقط در حدی باشه که وقتی اینتر میکنم تشخیص بده و <BR/> ذخیره کنه.

  2. #2

    نقل قول: یک تکست ادیتور ساده.

    ادیتور tiny_mce رو دانلود کن چند تا قالب متفاوت داره و جالب! قالب ساده ی مورد نیاز شما رو هم داره:-)فقط باید تو تمپلت ها بگردی و اونو انتخاب کنی

  3. #3

    نقل قول: یک تکست ادیتور ساده.

    اگه فقط تبدیل Enter به تگ </ br> هست، میتونید ازتابع nl2br خود PHP استفاده کنید و نیازی به ادیتور ندارین.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: یک تکست ادیتور ساده.

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    اگه فقط تبدیل Enter به تگ </ br> هست، میتونید ازتابع nl2br خود PHP استفاده کنید و نیازی به ادیتور ندارین.
    میشه یه مثال بزنید؟

  5. #5

    نقل قول: یک تکست ادیتور ساده.

    echo nl2br($_POST['comment']);

تاپیک های مشابه

  1. یک ادیتور ساده میخوام
    نوشته شده توسط twelve در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 15 دی 1389, 12:53 عصر
  2. یک ادیتور ساده html برای C#‎
    نوشته شده توسط AriaGlobal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 08:43 صبح
  3. یک ادیتور ساده
    نوشته شده توسط kohyar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 14:27 عصر
  4. یک ادیتور ساده ، کم حجم و کاربردی
    نوشته شده توسط rtech در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1385, 03:25 صبح
  5. یک ادیتور ساده با پاسکال
    نوشته شده توسط Gilbert در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1382, 21:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •